עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש לך הצעות לשיפור לסווקאט?החתירה נראית בסדר, רק תמשוך בצורה מתפרצת ותדאג לנגוע בגוף בסיום כל חזרה.
בסקוואט אמרת בעצמך, אין כיווץ של גב תחתון, והברכיים קורסות פנימה בעליה.
דווקא שמעתי בהרבה מקומות שאפשר להתחיל ככה LBאתה עושה את התנועה בשתי חלקים במקום "לשבור" מברכיים והירך ביחד מה שיעשה שהדרך של המוט תהיה יותר ישרה וגם תהיה טיפה זקוף יותר
מנסיון אישי זה גרם לי לחרא סקוואט, תנסה אפילו ללא משקל ואני חושב תרגיש הבדל לי זה מרגיש יותר טבעי וקל בהרבהדווקא שמעתי בהרבה מקומות שאפשר להתחיל ככה LB
חוץ מזה שהתחת לא עולה בצורה סימטרית עם הגוף אני לא רואה משהו ראוי לתיקון
השאלה זה עד כמה זה קריטי ואיך מתקנים את זה?חוץ מזה שהתחת לא עולה בצורה סימטרית עם הגוף אני לא רואה משהו ראוי לתיקון
חשוב לתקן את זה. לגבי איך, פשוט לתרגל בבית עם מטאטא ואז להוריד משקל באימון ולבדוק שזה בסדר. אין פה QUE מיוחד זה פשוט מגיע ממודעות עצמיתהשאלה זה עד כמה זה קריטי ואיך מתקנים את זה?
לתרגל עם מטאטא ממש לא יעזור לי,אני יודע איך לעשות את התנועה נכון,זה קורה לי רק במשקלים גבוהים.חשוב לתקן את זה. לגבי איך, פשוט לתרגל בבית עם מטאטא ואז להוריד משקל באימון ולבדוק שזה בסדר. אין פה QUE מיוחד זה פשוט מגיע ממודעות עצמית
אני לא יודע לאיזו תשובה אתה מצפה, זה ברור שזה קורה כי המשקל כבד לך. המצב מתדרדר מחזרה לחזרה.@stitch
אשמח מאוד אם תוכל להסתכל על הסרטונים האחרונים שהעלתי ותעזור לי להשתפר.
ברור שזה קורה כי המשקל כבד,אבל לרוב האנשים זה לא קורה כשהם עושים משקל שכבד להם או אפילו בסינגל כבד.אני לא יודע לאיזו תשובה אתה מצפה, זה ברור שזה קורה כי המשקל כבד לך. המצב מתדרדר מחזרה לחזרה.
תנסה להקפיד על חזה בחוץ, מורם, אבל הדבר הכי טוב זה לעשות ריסט ולהתחזק בקפיצות קטנות.
במילה אחת, בולשיט.אבל לרוב האנשים זה לא קורה כשהם עושים משקל שכבד להם או אפילו בסינגל כבד
ראיתי הרבה אנשים עושים PRים או אפילו נכשלים מבלי שיהיה להם טיפה של גוד מורנינגבמילה אחת, בולשיט.
יכול להיות שזה נובע כתוצאה מחולשה בשרירי הליבה ואולי חגורה תעזור?במילה אחת, בולשיט.
ראיתי הרבה אנשים עושים PRים או אפילו נכשלים מבלי שיהיה להם טיפה של גוד מורנינג
יכול להיות שזה נובע כתוצאה מחולשה בשרירי הליבה ואולי חגורה תעזור?
להוסיף יותר תרגילי עזר לחיזוק הקוואדסו האמסטרינגס? (פרונט סקוואט,לאנצים,לג פרס,מבודדים למינהם)זה נובע מחולשה בקוואדס ובהאמסטרינגס. איזו חגורה תעזור נגד זה?
וגם אם הזוקפים מעורבים בחולשה הזאת, לשים חגורה בשלב הזה זה להרוס את ההתחזקות שלהם.
סליחה שאני מטריד אותך אבל זה באמת חשוב לי ואני סומך על דעתך אז אשמח אם תוכל לענות ליזה נובע מחולשה בקוואדס ובהאמסטרינגס. איזו חגורה תעזור נגד זה?
וגם אם הזוקפים מעורבים בחולשה הזאת, לשים חגורה בשלב הזה זה להרוס את ההתחזקות שלהם.
שום דבר אחר לא נחוץ ולא יעזור.הדבר הכי טוב זה לעשות ריסט ולהתחזק בקפיצות קטנות.