הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון טכניקה סקוואט וחתירה

החתירה נראית בסדר, רק תמשוך בצורה מתפרצת ותדאג לנגוע בגוף בסיום כל חזרה.
בסקוואט אמרת בעצמך, אין כיווץ של גב תחתון, והברכיים קורסות פנימה בעליה.

• פותח/ת השרשור
החתירה נראית בסדר, רק תמשוך בצורה מתפרצת ותדאג לנגוע בגוף בסיום כל חזרה.
בסקוואט אמרת בעצמך, אין כיווץ של גב תחתון, והברכיים קורסות פנימה בעליה.
יש לך הצעות לשיפור לסווקאט?

• פותח/ת השרשור
סקוואט מהיום:

לא יודע למה אבל הטכניקה היום הרגישה לי קצת פחות טובה,היה יותר השיענות קדימה או גוד מורנינג
@stitch

אתה עושה את התנועה בשתי חלקים במקום "לשבור" מברכיים והירך ביחד מה שיעשה שהדרך של המוט תהיה יותר ישרה וגם תהיה טיפה זקוף יותר

• פותח/ת השרשור
אתה עושה את התנועה בשתי חלקים במקום "לשבור" מברכיים והירך ביחד מה שיעשה שהדרך של המוט תהיה יותר ישרה וגם תהיה טיפה זקוף יותר
דווקא שמעתי בהרבה מקומות שאפשר להתחיל ככה LB

• פותח/ת השרשור
מנסיון אישי זה גרם לי לחרא סקוואט, תנסה אפילו ללא משקל ואני חושב תרגיש הבדל לי זה מרגיש יותר טבעי וקל בהרבה
אני מתחיל ככה כי זה עוזר לי להפריד בין התנועה בHB לבין התנועה בLB.אני חושב שאם אני אתחיל כמו שאתה אומר תהיה לי גלישה קדימה בברכיים והתנועה תזכיר יותר HB
@DarY @Tank @yujinius

השאלה זה עד כמה זה קריטי ואיך מתקנים את זה?
חשוב לתקן את זה. לגבי איך, פשוט לתרגל בבית עם מטאטא ואז להוריד משקל באימון ולבדוק שזה בסדר. אין פה QUE מיוחד זה פשוט מגיע ממודעות עצמית

• פותח/ת השרשור
חשוב לתקן את זה. לגבי איך, פשוט לתרגל בבית עם מטאטא ואז להוריד משקל באימון ולבדוק שזה בסדר. אין פה QUE מיוחד זה פשוט מגיע ממודעות עצמית
לתרגל עם מטאטא ממש לא יעזור לי,אני יודע איך לעשות את התנועה נכון,זה קורה לי רק במשקלים גבוהים.
עם תסתכל על הסרטון בתחילת האשכול לעומת השניים במהמשך תראה שמסיבה כלשהי הגוד מורנינג שם הרבה פחות משמעותי

@stitch
אשמח מאוד אם תוכל להסתכל על הסרטונים האחרונים שהעלתי ותעזור לי להשתפר.
אני לא יודע לאיזו תשובה אתה מצפה, זה ברור שזה קורה כי המשקל כבד לך. המצב מתדרדר מחזרה לחזרה.
תנסה להקפיד על חזה בחוץ, מורם, אבל הדבר הכי טוב זה לעשות ריסט ולהתחזק בקפיצות קטנות.

• פותח/ת השרשור
אני לא יודע לאיזו תשובה אתה מצפה, זה ברור שזה קורה כי המשקל כבד לך. המצב מתדרדר מחזרה לחזרה.
תנסה להקפיד על חזה בחוץ, מורם, אבל הדבר הכי טוב זה לעשות ריסט ולהתחזק בקפיצות קטנות.
ברור שזה קורה כי המשקל כבד,אבל לרוב האנשים זה לא קורה כשהם עושים משקל שכבד להם או אפילו בסינגל כבד.
למה אצלי זה קורה ברגע שכבד לי ולרוב האנשים לא?

• פותח/ת השרשור
ראיתי הרבה אנשים עושים PRים או אפילו נכשלים מבלי שיהיה להם טיפה של גוד מורנינג

יכול להיות שזה נובע כתוצאה מחולשה בשרירי הליבה ואולי חגורה תעזור?

זה נובע מחולשה בקוואדס ובהאמסטרינגס. איזו חגורה תעזור נגד זה?

וגם אם הזוקפים מעורבים בחולשה הזאת, לשים חגורה בשלב הזה זה להרוס את ההתחזקות שלהם.

• פותח/ת השרשור

וגם אם הזוקפים מעורבים בחולשה הזאת, לשים חגורה בשלב הזה זה להרוס את ההתחזקות שלהם.
להוסיף יותר תרגילי עזר לחיזוק הקוואדסו האמסטרינגס? (פרונט סקוואט,לאנצים,לג פרס,מבודדים למינהם)

סליחה שאני מטריד אותך אבל זה באמת חשוב לי ואני סומך על דעתך אז אשמח אם תוכל לענות לי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית