עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
Nה הבעיה בSTRAPSאחי זה פורום פווארליפטינג אם אתה רוצה שיכבדו אותך תעיף את הSTRAPS.
בכל מקרה כל הכבוד על המשקל.
ציוד של בילדרים שאין בו טעם אלה אם אתה מפמפם דד ליפט ל10 חזרות בT&G.Nה הבעיה בSTRAPS
לא הייתי אומר שזה ציוד של בילדרים..ציוד של בילדרים שאין בו טעם אלה אם אתה מפמפם דד ליפט ל10 חזרות בT&G.
דד ליפט תחרותי מבוצע ללא STRAPS ויש לזה הרבה סיבות. תעיף אותם ותעבוד על האחיזה שלך במקום.
סטרונגמן זה משהו אחר. בכל מקרה מבחינתי STRAPS שווה ערך לPUSSY PAD.לא הייתי אומר שזה ציוד של בילדרים..
1. אתה מזריקמה יש לך להגיד להגנתך.. 😆
מה זה? ארוחת ילדים? ואיפה הצעצוע?אני עובד עם Pussy Pad
והרבה יותר חזק ממך
מה יש לך להגיד להגנתך.. 😆
נ.ב - זאת הסיבה שאני נורא חזק :
צפה בקובץ המצורף 30876
אני מסכים איתך. זה באמת כולה ציוד עזר, וסה"כ גורם לכך שלא תשתמש באלמנט האחיזה בזמן שאתה מושך וכתוצאה מכך מוסיף לך משקל. אבל יודע למה אנחנו מגיבים ככה? כי הוא מפרסם סט עם רצועות בפורום POWERLIFTING. זה פשוט לא מכובד.לא מסכים לגבי שימוש ברצועות (כולה ציוד עזר, בעיני זה כמו חגורה / רצועות ברכיים / כל דבר אחר...לא מבין איפה הבעיה)
1. אתה מזריק
2. אתה לא הרבה יותר חזק ממני, אולי רק בלחיצות, שגם בזה אני אעקוף אותך בלי בעיה כשאחלים מהפציעה
3. זה 500 גרם? נראה מפחיד!!!
@incin אני דורש סרטון של סקוואט 190,דדליפט 190. אני כזה נחמד שאני אפילו לא דורש משקל יותר גבוה בגלל שאתה מוזרקאני עובד עם Pussy Pad
והרבה יותר חזק ממך
מה יש לך להגיד להגנתך.. 😆
נ.ב - זאת הסיבה שאני נורא חזק :
צפה בקובץ המצורף 30876
אחלה משקל!
מסכים עם החבר'ה פה לגבי הבדלים בגובה והטכניקה
לא מסכים לגבי שימוש ברצועות (כולה ציוד עזר, בעיני זה כמו חגורה / רצועות ברכיים / כל דבר אחר...לא מבין איפה הבעיה)
לא הולך להתווכח איתך על זה אבל קשה לי להאמין שבחור שמגיב כל יום ב"סטרואידים ותרופות" לא מזריק. נשמע קצת לא אמין.תשובה לא נכונה .
עשיתי 120 ל4. עשיתי 130 לסינגל. עשיתי את המשקלים האלה עם כאבים בכתף. אבל תאכלס זה באמת דיבור מיותר כי אין לי דרך להוכיח כלום עד שאני לא אחלים, בכל מקרה, 120 ל4 חזרות ו120 ל3-4 סטים של 6-8 חזרות זה לא הבדל משמעותי וברגע שאני אחלים אני אצמצם את הפער מהר.1. בבנץ' בשיא שלך ראיתי בלוג היית עושה במקס' סט 1 של 115 ק"ג ,
אני גם די בטוח שהלחיצה שלך היא לחיצה של Powerlifting , שמשתמשת יותר ביד אחורית וכו'
אני אישית עושה 3-4 סטים של 120 ק"ג בין 6-8 חזרות .
מכובד ביותר, אני לא חושב שכרגע אני אצליח לסגור אפילו 2 חזרות בHB ללא חגורה. בהחלט הישג מרשים. אבל אל תחשוב שהמשקלים שראית אותי מעלה לפה הם "משקלי מקסימום אבסולוטיים". אני עדיין בהתקדמות שבועית ומוסיף 7.5 קילו לסקוואט ו7.5 לדד ליפט לחמישיות כל שבועיים. תן לי 2-3 חודשים ואתה לא תדבר ככה.2. סקוואט - אתה עושה LB עם 155 ק"ג לסט 1 במקס' ,
אני עושה HB עם אותו משקל ל-5 עד 6 חזרות ו-3 סטים לפחות .
בלי חגורה וכל הבולשיט מסביב שעוזר לקפץ במשקלים .
כמו כן אתה יודע שב-LB יותר קל לשים משקל מאשר HB .
אתה חושב שזה שאתה מרים 155 קילו או זה שאתה מרים כבד בכללי מביא לך פטור מלהחשב פוסי בגלל שאתה שם פוסי פד?בקיצור .. לא כזה מעניין כן פשוט הייתי חייב להגיב לך על ה- Pussy Pad
אתה חושב שזה שאתה מרים 155 קילו או זה שאתה מרים כבד בכללי מביא לך פטור מלהחשב פוסי בגלל שאתה שם פוסי פד?
@incin אני דורש סרטון של סקוואט 190,דדליפט 190. אני כזה נחמד שאני אפילו לא דורש משקל יותר גבוה בגלל שאתה מוזרק