הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון דד עם רצועות 190x1

• פותח/ת השרשור alo
  • פורסם בתאריך
משיחה על דד ליפט עם רצועות עברנו למי יותר חזק ואז לאיך שמים זין על הכתף. אני פשוט מת על הפורום הזה 😃

תגידו, אם אני מדדלפט מההתחלה ללא רצועות וללא מגנזיום, ונגיד הגעתי למשקל של 150 לסינגל,

אם הייתי בכל האימונים האלה מדדלפט עם מגזניום הייתי אמור להגיע למשקל גבוה יותר?

זאת אומרת האם הרבה ללא מגנזיום עוצרת אותי מלהרים משקלים גבוהים יותר ?

זאת אומרת האם הרבה ללא מגנזיום עוצרת אותי מלהרים משקלים גבוהים יותר ?
אם האחיזה שלך עדיין חזקה מאוד ואתה לא מרגיש קושי מסויים במשקלים האלה, אז אולי היה מוסיף קצת.. אבל לדעתי לא ברמה משמעותית.
יש אנשים שמאבדים אחיזה או שהידיים לחות\מזיעות וקשה יותר לאחוז חזק ואז אם מוסיפים מגנזיום זה בהחלט עוזר

אם האחיזה שלך עדיין חזקה מאוד ואתה לא מרגיש קושי מסויים במשקלים האלה, אז אולי היה מוסיף קצת.. אבל לדעתי לא ברמה משמעותית.
יש אנשים שמאבדים אחיזה או שהידיים לחות\מזיעות וקשה יותר לאחוז חזק ואז אם מוסיפים מגנזיום זה בהחלט עוזר

האמת שבהתחלה הייתה לי בעיה עם האחיזה והמוט היה מחליק, אבל לאט לאט זה נעלם.

הכל שאלה של הרגל..

כל החיים שלי הייתי מתאמן כמו כוסית עם כפפות, לפני כמה חודשים הפסקתי, שבוע ראשון היה קשה, בסוף מתרגלים

מאז שהייתי שחיף אני רגיל אליהם ,
זה הדבר היחיד שקשה לי להיפרד ממנו .
אולי בגלל שזה מתחיל במילה Pussy .

אין לך טרפזים במקרה?
מודע לזה שהתרגלת אבל אפשר להתרגל גם לרגיל וזה הרבה יותר נוח(ובטוח במקרה הנ"ל)

אין לך טרפזים במקרה?
מודע לזה שהתרגלת אבל אפשר להתרגל גם לרגיל וזה הרבה יותר נוח(ובטוח במקרה הנ"ל)

לא הבנתי,
אתה התכוונת שאפשר להתרגל לעשות דדליפט גם בלי זה ?
כי אני לא עושה בכלל דדליפט .

הכוונה הייתה שהרבה יותר נוח לי לעבוד עם זה מאשר בלי זה .

לא הבנתי,
אתה התכוונת שאפשר להתרגל לעשות דדליפט גם בלי זה ?
כי אני לא עושה בכלל דדליפט .

הכוונה הייתה שהרבה יותר נוח לי לעבוד עם זה מאשר בלי זה .

דיברתי על סקוואט עם הפוסי פאד:Confused:
ואני מניח שלא עשית בלי הפוסי פאד יותר ממספר פעמים מאוד מועט אם נוח לך לעבוד איתו ולא בלעדיו.

דיברתי על סקוואט עם הפוסי פאד:Confused:
ואני מניח שלא עשית בלי הפוסי פאד יותר ממספר פעמים מאוד מועט אם נוח לך לעבוד איתו ולא בלעדיו.

למה שאעשה סקוואט עם פוסי פאד ?
בשאר התרגילים אני כן משתמש בזה .

אני לא יכול אפילו לדמיין לשים משקל עבודה אמיתי עם פוסי פד, הדבר האחרון שאני רוצה במשקל כבד זה לשים חתיכת ספוג שחוצצת ביני לבין המוט, זה גם דופק את כל הכיווץ בגב - לא מבין איך אפשר לעשות סקוואט ככה.

על כפפות עוד אפשר להעלים עין, כשעושים סקוואט עם פוסי פד אני הולך מהמקום, לא מסכים אפילו להסתכל על דבר כזה.

אסי, תוריד את זה לכמה ימים ותראה איך תתרגל

בהתחלה הכף יד תשרוף לך ויהיה קשה לך להרים את אותם המשקלים, אבל תאמין לי לאחר 4-5 אימונים אתה כבר מתרגל.

אני לא יכול אפילו לדמיין לשים משקל עבודה אמיתי עם פוסי פד, הדבר האחרון שאני רוצה במשקל כבד זה לשים חתיכת ספוג שחוצצת ביני לבין המוט, זה גם דופק את כל הכיווץ בגב - לא מבין איך אפשר לעשות סקוואט ככה.

על כפפות עוד אפשר להעלים עין, כשעושים סקוואט עם פוסי פד אני הולך מהמקום, לא מסכים אפילו להסתכל על דבר כזה.

אני לא עושה סקוואט עם פוסי פאד/כפפות
אין צורך , עובד נקי ללא כלום .
אבל בבנץ׳ ושאר הירקות כן .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית