הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה עדכון מסה

LiftHeavy

משתמש קבוע
1,128
1
נק' מוניטין:
8,748
1,128
1
תוך חודש 5 קילו בתוכנית SS
הוספתי 45 קילו לסקוואט
הוספתי 55ק"ג לדדליפט
בחודש.
בנוסף עליתי 5 ק"ג בחודש,ומה שמצחיק שזה די נקי לדעתי(ברור שיש עלייה של שומן ונוזלים..)

אני מאוד מבסוט,התקדמות מטורפת מבחינתי(לאחר שעשיתי תוכניות ליצניות,אני הפסקתי לבזבז את הזמן לשווא).

פרונט רפוי:
2vuwpie.jpg

גב רפוי:
zx4fb4.jpg

וואו אחי השתפרת ברמות!! אני זוכר את העדכון הקודם שלך חתיכת שיפור רציני בכזה פרק זמן קצר, כל הכבוד!

חבר שלך אמר שהוא לא רוצה להראות כמוך, שאתה יותר מדי גדול והוא רוצה רק קצת בטן ויד קידמית 🤡
הוא גם אמר שאין לך גוף משהו, עכשיו אני מבין למה, כי אין קוביות :🙁

תגיד לי חתיכת מפגר מאיפה באו לך הכתפיים האלה?! עשית שיפור באאאנננזזזונה לחודש הזה דניאל, מתי אצלי מתי :(

• פותח/ת השרשור
חח משה שמעון הוא מילדי הבייספס,המטרה שלו זה מייקל לואיס והמטרה שלי זה כמה שיותר כבד וגדול(תמיד כיף להיות הילד הכי 'סוס' בשכבה:))
אמרתי לו שיעשה SS ,אבל 3 סטים לחזה לא מספיק(הוא כרגע עושה איזה 10 והוא בתת משקל)
נתונים:
משקל 80
גובה 178(אולי יותר)
גיל 15

• פותח/ת השרשור

יודע,גיל ההתבגרות זה הגיל שהרבה בנים רוצים קוביות ברזל ובייספס גדול(מקבלים טיפים לסופרסטים של כפיפות מרפקים ובטן מיוסי יד 50)
בכל מקרה אז הם שואלים אותי פה ושם שאלות והם בעיקר חושבים שאני מחרטט(בנוגע לסקוואטים,דדליפטים,על זה שלא צריך להרבות בסטים וכו')
אז רוב הזמן ששואלים מאיפה אני מפליץ את זה אני אומר ריפטו אמר.
אז היה קטע בשיעור ביולוגיה שהמורה שאלה משהו ועניתי לה,היא שאלה מאיפה אני יודע את זה אז אמרתי משה אמר.
מאז כל פעם שאני עונה על משהו בשיעור ביולוגיה שואלים אותי בכיתה "נו משה גילה לך את התשובה"
וכל מיני כאלה:suicide:
בדיחות של כיתה מדעית שליטה:bananaparty:

• פותח/ת השרשור
חחחח חנונים, מה המורה שאלה בביולוגיה?

אאל"ט זה היה בנושא של מאגרי גליקוגן בגוף ואגירתם,אז היא אמרה שבלי פחמימות לא נוכל להתקיים(סוכרים) אז אני זוכר שבאחד מהפוסטים של AD ציינת שבצריכה ממש מועטה של פחמימות הגוף יכול להכנס למסלול של יצירת אנרגיה משומן.

הגוף תמיד מפיק אנרגיה משומן, פשוט שומן יכול להפוך לגלוקוז (גם חלבון יכול להפוך לגלוקוז) לכן אין צורך בפחמימות בתזונה היומית, יש על כך מאמר שלם בפורטל.

• פותח/ת השרשור
הגוף תמיד מפיק אנרגיה משומן, פשוט שומן יכול להפוך לגלוקוז (גם חלבון יכול להפוך לגלוקוז) לכן אין צורך בפחמימות בתזונה היומית, יש על כך מאמר שלם בפורטל.
זה בגלל שלכולם יש אותו מבנה בסיסי מ3 אטומים נכון?(C,H,O)
איך קוראים למאמר?
אגב,היא כולה מורה לביולוגיה לא צריך להעמיס יותר מדי:O

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית