נק' מוניטין:
18
- 764
- 28
אם בן אדם עושה מסה נקיה ובן אדם עושה מסה מלוכלכת ואז שניהם עושים חיטוב חודש וחצי.. מה יהיה ההבדל במראה בתכלס?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אותו דבר לקחתי אותך יוג'ינס שמתי אותך על 14 אחוז שומן עם משקל וגובה מסוימים ושיכפלתי אותך , הכפיל שלך עושה מסה מלוכלכת מאוד אוכל מה שבא לו ומה שעושים במלוכלכת ואתה אוכל ממש נקי ודובק בערכים יותר.עד כמה המסה נקיה, עד כמה המסה מלוכלכת, באיזה אחוז שומן כל אחד התחיל וסיים, כמה החיטוב היה מוצלח...
קיצר שאלה כללית מדי
אז זה שעשה מסה מלוכלכת והיה בפלוס גדול מדי יעלה כנראה בשריר אבל יעלה הרבה בשומן (שוב - פלוס של 1000 כנראה יעלה אותך בשומן אבל פלוס של 2000 יעלה אותך יותר בשומן בגלל זה שאלתי כמה המסה מלוכלכת), וזה שעלה נקי יעלה פחות בשומן אבל ככל הנראה יעלה גם פחות בשריר.אותו דבר לקחתי אותך יוג'ינס שמתי אותך על 14 אחוז שומן עם משקל וגובה מסוימים ושיכפלתי אותך , הכפיל שלך עושה מסה מלוכלכת מאוד אוכל מה שבא לו ומה שעושים במלוכלכת ואתה אוכל ממש נקי ודובק בערכים יותר.
מה יקרה
אם שניהם יעשו מסה למשך אותו זמן ואז חיטוב למשך אותו זמן אז אני משער שזה שעלה מלוכלך יהיה עם אחוז שומן גבוה יותר אחרי חיטוב אבל גם עם יותר מסת שריר מזה שעלה נקי, בהנחה שהם הורידו אותה כמות שומן פחות או יותר בחיטוב.
לא ככה כי רוב השמנים בעולם הם לא מרימים, הם אוכלים ג'אנק ורובצים על הספה.אם זה באמת היה ככה אז כל השמנים בעולם כנראה היה הרבה יותר חזקים ממה שבמציאות לא ככה?
אה באמת? 😲כנראה שכחתי לציין את זה, חשבתי שזה ברור שכשעושים מסה צריך גם להתאמן, לא רק לאכול
ידוע, ידוע:P:אני קצת מפגר
חחחחחאה באמת? 😲
אני קצת מפגר בחומר.
אני לא שואל השאלה. 😆חחחחח
לנושא:מה שיוג'ינס אמר לך,אני חושב שמסה נקייה הכי טובה,אתה עולה בשריר יותר מבשומן והחיטוב שלך גם יהיה יותר קצר ממי שעושה מסה מלוכלכת
ברור,אתה מתי הגיבור של כולם חחאני לא שואל השאלה. 😆
לא אמרתי את זה. אמרתי שבמסה מלוכלכת (=פלוס קלורי גבוה) עולים יותר בשומן אבל גם עולים יותר בשריר.מה שיוג'ינס אמר לך,אני חושב שמסה נקייה הכי טובה,אתה עולה בשריר יותר מבשומן
זה נכון, אך גם זה עד גבול מסויים.לא אמרתי את זה. אמרתי שבמסה מלוכלכת (=פלוס קלורי גבוה) עולים יותר בשומן אבל גם עולים יותר בשריר.
לא,אמרתי שיעשה מה שאמרת ואז אמרתי את דעתי.לא אמרתי את זה. אמרתי שבמסה מלוכלכת (=פלוס קלורי גבוה) עולים יותר בשומן אבל גם עולים יותר בשריר.
אני בטוח שכןזה נכון, אך גם זה עד גבול מסויים.
אני לא חושב שאתה תגדל יותר בשריר מפלוס קלורי של 1500 (אני מגזים) לעומת פלוס קלורי של 800~.
על סמך מה אתה קובע את זה? יש מחקר בנושא? (ברצינות)אני בטוח שכן
ומנגד, יש לך מחקר שקובע אחרת? 😃על סמך מה אתה קובע את זה? יש מחקר בנושא? (ברצינות)
כל מה שאני אומר כתוב במאמרים, אני לא ממציא כלום.ומנגד, יש לך מחקר שקובע אחרת? 😃
אחלה, אז תן רפרנס למאמר/מחקר שזה כתוב בו.כל מה שאני אומר כתוב במאמרים, אני לא ממציא כלום.
זה נכון, אך גם זה עד גבול מסויים.