הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון בקשר למסה .

StarBreaker

משתמש פעיל
764
28
נק' מוניטין:
18
764
28
אם בן אדם עושה מסה נקיה ובן אדם עושה מסה מלוכלכת ואז שניהם עושים חיטוב חודש וחצי.. מה יהיה ההבדל במראה בתכלס?

עד כמה המסה נקיה, עד כמה המסה מלוכלכת, באיזה אחוז שומן כל אחד התחיל וסיים, כמה החיטוב היה מוצלח...
קיצר שאלה כללית מדי

• פותח/ת השרשור
עד כמה המסה נקיה, עד כמה המסה מלוכלכת, באיזה אחוז שומן כל אחד התחיל וסיים, כמה החיטוב היה מוצלח...
קיצר שאלה כללית מדי
אותו דבר לקחתי אותך יוג'ינס שמתי אותך על 14 אחוז שומן עם משקל וגובה מסוימים ושיכפלתי אותך , הכפיל שלך עושה מסה מלוכלכת מאוד אוכל מה שבא לו ומה שעושים במלוכלכת ואתה אוכל ממש נקי ודובק בערכים יותר.
מה יקרה

אותו דבר לקחתי אותך יוג'ינס שמתי אותך על 14 אחוז שומן עם משקל וגובה מסוימים ושיכפלתי אותך , הכפיל שלך עושה מסה מלוכלכת מאוד אוכל מה שבא לו ומה שעושים במלוכלכת ואתה אוכל ממש נקי ודובק בערכים יותר.
מה יקרה
אז זה שעשה מסה מלוכלכת והיה בפלוס גדול מדי יעלה כנראה בשריר אבל יעלה הרבה בשומן (שוב - פלוס של 1000 כנראה יעלה אותך בשומן אבל פלוס של 2000 יעלה אותך יותר בשומן בגלל זה שאלתי כמה המסה מלוכלכת), וזה שעלה נקי יעלה פחות בשומן אבל ככל הנראה יעלה גם פחות בשריר.

אם שניהם יעשו מסה למשך אותו זמן ואז חיטוב למשך אותו זמן אז אני משער שזה שעלה מלוכלך יהיה עם אחוז שומן גבוה יותר אחרי חיטוב אבל גם עם יותר מסת שריר מזה שעלה נקי, בהנחה שהם הורידו אותה כמות שומן פחות או יותר בחיטוב.

אם שניהם יעשו מסה למשך אותו זמן ואז חיטוב למשך אותו זמן אז אני משער שזה שעלה מלוכלך יהיה עם אחוז שומן גבוה יותר אחרי חיטוב אבל גם עם יותר מסת שריר מזה שעלה נקי, בהנחה שהם הורידו אותה כמות שומן פחות או יותר בחיטוב.

נשמע לי הזוי, שבן אדם שיאכל כל החיים שלו ג'אנק פוד או פשוט מאכלים לא בריאים במיוחד בעצם מחביא בתוך תוכו יותר שריר מאשר אחד שעושה מסה נקייה. אם זה באמת היה ככה אז כל השמנים בעולם כנראה היה הרבה יותר חזקים ממה שבמציאות לא ככה?

אם זה באמת היה ככה אז כל השמנים בעולם כנראה היה הרבה יותר חזקים ממה שבמציאות לא ככה?
לא ככה כי רוב השמנים בעולם הם לא מרימים, הם אוכלים ג'אנק ורובצים על הספה.
כנראה שכחתי לציין את זה, חשבתי שזה ברור שכשעושים מסה צריך גם להתאמן, לא רק לאכול

במסה המלוכלכת העלייה המשקל תלווה יותר בשומן, מסה נקייה תמיד הכי טוב

אה באמת? 😲
אני קצת מפגר בחומר.
חחחחח
לנושא:תעשה מה שיוג'ינס אמר לך.
לפי דעתי מסה נקייה הכי טובה,אתה עולה בשריר יותר מבשומן והחיטוב שלך גם יהיה יותר קצר ממי שעושה מסה מלוכלכת

נערך לאחרונה:
חחחחח
לנושא:מה שיוג'ינס אמר לך,אני חושב שמסה נקייה הכי טובה,אתה עולה בשריר יותר מבשומן והחיטוב שלך גם יהיה יותר קצר ממי שעושה מסה מלוכלכת
אני לא שואל השאלה. 😆

מה שיוג'ינס אמר לך,אני חושב שמסה נקייה הכי טובה,אתה עולה בשריר יותר מבשומן
לא אמרתי את זה. אמרתי שבמסה מלוכלכת (=פלוס קלורי גבוה) עולים יותר בשומן אבל גם עולים יותר בשריר.

לא אמרתי את זה. אמרתי שבמסה מלוכלכת (=פלוס קלורי גבוה) עולים יותר בשומן אבל גם עולים יותר בשריר.
זה נכון, אך גם זה עד גבול מסויים.
אני לא חושב שאתה תגדל יותר בשריר מפלוס קלורי של 1500 (אני מגזים) לעומת פלוס קלורי של 800~.

לא,אמרתי שיעשה מה שאמרת ואז אמרתי את דעתי.
אני אערוך את זה שיהיה יותר מובן

זה נכון, אך גם זה עד גבול מסויים.
אני לא חושב שאתה תגדל יותר בשריר מפלוס קלורי של 1500 (אני מגזים) לעומת פלוס קלורי של 800~.
אני בטוח שכן
אבל כנראה הרבה יותר בשומן ככה שפלוס של 1500 יוצא "לא משתלם"

Back
למעלה תחתית