נק' מוניטין:
183
- 444
- 69
ממה שידוע במדריך ממליצים שומן מינימלי ויש כאלו ששמים גבול של 50גרם שומן בתפריט, השאלה אם הכמות המקסימלית של השומן שאפשר לאכול בהעמסה היא תלויה במשקל גוף ?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אשמח לקבל אותם (שוקל 83משקל בוקר ><)זה לא שיש גבול מסויים שהופך את העמסה לפחות אפקטיבית, מה שחשוב זה להעמיס ברוב התפריט של אותו יום פחמימה.
ישנם אחוזים בספר של לייל, לא זוכר אותם כבר. אולי מישהו זוכר.
אין לידי כרגע מחשב, ואין לי את הספר על הפלאפון. סורי.אשמח לקבל אותם (שוקל 83משקל בוקר ><)
סבבה אחי אני אמתין :>אין לידי כרגע מחשב, ואין לי את הספר על הפלאפון. סורי.
תבדוק אולי במאמר של הדיאטה הדלת פחמימות, או שפשוט תחכה שמישהו יגיב.
זה הקטע שקראתי שיש,העמסה פחות איכותית בשילוב גבוה של שומן וחלבון לטענת רבים,אחפש שיהיה לי זמן לנשום אם תרצהזה לא שיש גבול מסויים שהופך את העמסה לפחות אפקטיבית, מה שחשוב זה להעמיס ברוב התפריט של אותו יום פחמימה.
ישנם אחוזים בספר של לייל, לא זוכר אותם כבר. אולי מישהו זוכר.
okayz
זה הקטע שקראתי שיש,העמסה פחות איכותית בשילוב גבוה של שומן וחלבון לטענת רבים,אחפש שיהיה לי זמן לנשום אם תרצה
לכל דיאטה לרוב יש את המדריך שלה להעמסה. ולמי שאין מדריך להעמסה והוא דל פחמימה לא צריך לעשות את הדיאטה שלו כנראה
כמה בדיוק מושלם פחמימה/שומן יש בהעמסה לא רלוונטי. אף אחד לא יודע להגיד גם ככה. כשהתזונה דל פחמימה עושים העמסה. מקפידים שם להעמיס בפחמימה אבל בסופו של דבר מדובר באירוע בודד שההשפעה שלו על החיטוב מבחינת כמויות בו (של כל אחד מהמרכיבים ובכלל) זניחה כל עוד ההעמסה מבוצעת.okay