עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הוא לא קיים בארץ. במידה ויוזמן מחו"ל יכול להיות מעוכב ע"י רוקח (סבירות נמוכה). עד כמה שאני יודע ומכיר אין התייחסות אליו בפקודת הרוקחות.GW-501516 נחשב לחוקי בארץ?
גם במקומות הרגילים מהם משיגים "תוספים" למינהם לא הצלחתי למצוא אותו
אבל ברשת הוא קיים בשפע, מה ההגדרה החוקית שלו בארץ? חוקי או לא?
כן שמתי לב שלא קיים..למען האמת גם לא מכירים אותוהוא לא קיים בארץ. במידה ויוזמן מחו"ל יכול להיות מעוכב ע"י רוקח (סבירות נמוכה). עד כמה שאני יודע ומכיר אין התייחסות אליו בפקודת הרוקחות.
כדאי שתברר לגבי המוצר הספציפי שציינתי...מצטער להרוס לך את המסיבה
זה בהחלט נשמע כמו שילוב של IGF1, GH, טסטוסטרון, קלנבוטרול אל קרניטין ואלללהה יודע מה עוד......אה...וכמעט ללא תופעות לוואי !
באמת שחוץ מלהגדיל לך את הזין, ללכת לעבודה במקומך ולהצמיח כנפיים החומר הזה יודע לעשות הכל!!
צא מהתמימות ילד!
בד"כ מה שמשווק כפרסום הוא לא יותר מפרסום
גם אם דפקו למוצר איזה מספר סידורי של שברולט קוואליר ...אל תמהר להתרשם
אין לי מושג כרגע מה הוא הcardarine הזה..אבל בניגוד אליך לא הייתי ממהר לקנות כרגע
לאנס ארמסטרונג?כדאי שתברר לגבי המוצר הספציפי שציינתי...
כי הוא עובד, וזה נכון שיש זיופים..אבל החומר עצמו עובד..
תופעות לוואי? סיבולת לב ריאה כפולה פי 2, כוח ומרץ, היפר פוקוס
אבל לא הכל ורוד, וכשבדקו על עכברים ראו שכל העכברים שנתנו להם את המוצר ליותר מ-X זמן - התחיל בגוף שלהם תהליך סרטני
אבל זה בשימוש ממושך בכמויות, ובעכברים.
אחלה דבר שבעולם.
אם לשפוט לפי השאלות שאתה מעלה בחלק מהאשכולות שאתה פותח אז לא הייתי ממליץ אפילו לבדוק!כדאי שתברר לגבי המוצר הספציפי שציינתי...
כי הוא עובד, וזה נכון שיש זיופים..אבל החומר עצמו עובד..
תופעות לוואי? סיבולת לב ריאה כפולה פי 2, כוח ומרץ, היפר פוקוס
אבל לא הכל ורוד, וכשבדקו על עכברים ראו שכל העכברים שנתנו להם את המוצר ליותר מ-X זמן - התחיל בגוף שלהם תהליך סרטני
אבל זה בשימוש ממושך בכמויות, ובעכברים.
אחלה דבר שבעולם.
מה בדיחה בדיוק במוצר הזה נו. תקשיב כולם יודעים שמדובר בפאקינג שורף שומן הכי בטוח בעולם..מדובר בתגלית..אם לשפוט לפי השאלות שאתה מעלה בחלק מהאשכולות שאתה פותח אז לא הייתי ממליץ אפילו לבדוק!
המוצר הזה הוא בדיחה לא פחות מהבדיחה שספירת על תרופה לאלרגיה שאולי מעלה מסת שריר
חלאס עם השטויות שלך
כדאי שתבזבז זמן וכסף על מוצרים אחרים!
המוצר הזה שווה לתחת!
כנראה שהבדיחה היא אתה ולא המוצרמה בדיחה בדיוק במוצר הזה נו. תקשיב כולם יודעים שמדובר בפאקינג שורף שומן הכי בטוח בעולם..מדובר בתגלית..
אגב, מסתבר שיש תרופה לאלרגיה שלא מעלה מסת שריר אבל..שורפת שומן
קלן. כן כן, קלן זה לאלרגיה ואסטמה מסתבר. הרופא שלי אמר שבארץ כרגע אסור לתת אותה גם במרשם אבל עובדים על אפשרות של לתת אותה לחולי אסטמה ואלרגיות קשות במשאף (זה מיושם ברוב העולם מזמן)
טוב עחיכנראה שהבדיחה היא אתה ולא המוצר
סליחה טעיתי
מה הפחיד את העולם...? שמדובר בחומר זול , שאם הוא יצא לשוק אז כל ה"שורפי שומן" למינהם וכל הקיצור קיבה וכל התעשייה שיש הייתה נמחקת. הוא היה מנצח את כולם...1516 באמת היה הבטחה גדולה, עד שבוצע ניסוי על חולדות שהראה שהוא עלול לעודד תאים סרטניים.
אבל מה?.. אם בוחנים את הניסוי מגלים תמונה קצת שונה, החולדות קיבלו מינון של 400 מ"ג ליום לתקופה ארוכה מאוד, יותר משנה אם אני זוכר נכון, המינון המומלץ לאנשים בוגרים הוא מיליגרמים ספורים ביום ולתקופה קצרה יותר. משום מה יש לי דז'ה וו...
מעניין מה הפעם הפחיד את עולם הרפואה שגרם להם לקבור את החומר הזה..
אני במקומך לא הייתי חושש יותר מדי להשתמש בו, כמובן אל תשכח לעדכן אותנו.
מה הפחיד את העולם...? שמדובר בחומר זול , שאם הוא יצא לשוק אז כל ה"שורפי שומן" למינהם וכל הקיצור קיבה וכל התעשייה שיש הייתה נמחקת. הוא היה מנצח את כולם...
400 מ"ג למשך שנה נתנו לחולדות במשקל 2 ק"ג בלחץ.
אבל בן אדם במשקל 75 ק"ג צריך לקחת 20 מ"ג כל יום למשך חודש....(אחרי חודש מיותר, תוך חודש הוא מוריד בכיף 5 ק"ג שומן טהור)
אם מחשבים את מידת הרעילות שבה חולדות התחילו לפתח תהליכים סרטניים אפשר להגיד שבן אדם צריך לקחת כמה גרם כל יום למשך שנה בשביל שיקרה משהו באמת.
השאלה היא אם אני מזמין מרשת, לא יעצרו אותו במכס בדיקות וכל השיט הזה?
מה הפחיד את העולם...? שמדובר בחומר זול , שאם הוא יצא לשוק אז כל ה"שורפי שומן" למינהם וכל הקיצור קיבה וכל התעשייה שיש הייתה נמחקת. הוא היה מנצח את כולם...
אבל בן אדם במשקל 75 ק"ג צריך לקחת 20 מ"ג כל יום למשך חודש....(אחרי חודש מיותר, תוך חודש הוא מוריד בכיף 5 ק"ג שומן טהור)
אם מחשבים את מידת הרעילות שבה חולדות התחילו לפתח תהליכים סרטניים אפשר להגיד שבן אדם צריך לקחת כמה גרם כל יום למשך שנה בשביל שיקרה משהו באמת.
סליחה על שאלה נאיבית - למה בן אדם במשקל 75 ק"ג צריך שורף שומנים?
ועוד לאבד 5 ק"ג בחודש?
אתה רק שוכח שלחולדות יש מערכת חיסונית הרבה יותר חזקה משל בני אדם.מה הפחיד את העולם...? שמדובר בחומר זול , שאם הוא יצא לשוק אז כל ה"שורפי שומן" למינהם וכל הקיצור קיבה וכל התעשייה שיש הייתה נמחקת. הוא היה מנצח את כולם...
אני חושב שהוא הביא את זה כדוגמה, להשוות גבר בוגר לעומת חולדה..