הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג | Ostarine + GW + MK667

• פותח/ת השרשור DeL0x
  • פורסם בתאריך

DeL0x

משתמש מתחיל
132
20
נק' מוניטין:
29
132
20
Weeks 1-4 | 250 caloric deficit.
15mg ostarine.
10mg cardarine.

Weeks 4-8 | ""
22.5mg ostarine
20mg cardarine
5mg MK667

Weeks 8-10 | 100 caloric surpluse
22.5mg ostarine
10mg MK667
20mg Temoxifen

Weeks 10-12 | ""
10mg MK667
10mg Temoxifen

^^MK667 - חמישה ימים בשבוע ויומיים הפסקה.^^
בנוסף אבצע פעמיים בשבוע בבית בדיקה לרמות סוכר בדם בבוקר.
בשבוע השמיני לפני שאני מתחיל את הטמוקסיפן אני אעשה בדיקות דם לראות מה המצב של הגוף והציר ההורמונלי, למרות שאני ארגיש אם תהיה פגיעה רצינית בוודאות.

זה הסייקל על הנייר, לא בטוח שככה הוא יראה בסוף מאחר ותמיד יכולים להיות שינויים לפי הרגשה וכו..

התחלתי את הסייקל לפני שלושה ימים ב 12/4יום רביעי,, לא מרגיש כלום עדיין וגם לא אמור עדיין להרגיש משהו.

כמה דברים שקניתי בנוסף בשבילך לתמוך בסייקל.

Ashwagandha - פעמיים ביום כדור של 450MG לשמור על חשק מיני וכו..
Peruvian Maca - פעמיים ביום כדור של 500MG לשמור על חשק מיני
Omega-3 - שני גרם בשביל הכולסטרול.
NAC - למרות שאוסטרין לא ידוע בשל רעילות כבדה לכבד בכל זאת אני אקח. גם בתקופה של הטמוקסיפן אני אמשיך איתו,, 1200מג ביום
Potassium Citrate - עד 5 כדורים של 100מג בשביל למזער ספיחת נוזלים של הMK667
Dandelion Root - שני כדורים של 500 מג בשביל למזער ספיחת נוזלים של הMK667
Berberine - כדור של 500מג עם ארוחה עתירה בפחמימות כשאני משתמש ב MK667
Vitamin B6 - כדור של 100מג לפני השינה למנוע רמות פרולקטין גבוהות עם ה MK667
---
Milk Thistle - אקח במידה והבדיקות דם של והכבד לא יהיו טובות.
CoQ10 - אקח במידה והבדיקות דם של הכולסטרול בסיום הקארדרין לא יהיו טובות.
---
גיל 21
משקל 73 קילוגרם
גובה 175
15 אחוזי שומן~~

סיימתי תהליך של חיטוב ארוך (בערך שנה,, ירדתי מ 95~ קילו) אחרי שעליתי בצבא את ה 20 קילו האלה שהורדתי (שירות צבאי ארור)

משקלי עבודה לא מעניינים ממש
לחיצת חזה עם דאמבלים 30 קג בכל יד ל 10 חזרות
לחיצת כתפיים עם דאמבלים 22.5 קג בכל יד 10 חזרות
רגליים משקלים אפסיים,, אני חודשיים בדיוק אחרי ניתוח במיניסקוס שקרעתי וזאת עוד סיבה שבחרתי לקחת אוסטרין ולהליך שיקום והחלמה של הברך.

🤪🤪

---
עדכונים נוספים בתגובות

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
עדכון קטן.
ב 4 ימים האחרונים מאז שהתחלתי את הסייקל אני חווה חוסר תיאבון מטורף.
אני על 2000 קלוריות ו 200 גרם חלבון בדרך כלל ושותה ביום ליטר וחצי זירו וגם מקפיץ חצי קילו ירקות עם החזה עוף בארוחת צהריים להכניס כמה שיותר נפח אוכל ולא להישאר רעב, ואני תמיד מסוגל עוד לאכול בקלות.

מאז תחילת הסייקל אני מתקשה להגיע ל 1500 קלוריות ו 130 גרם חלבון,, מעבר לחוסר תיאבון גם כשאני רעב אני אוכל קצת וישר מפוצץ.
אני אנסה בימים הקרובים להפחית את הנפח ארוחות ולהגיע לערכים שאני רגיל אליהם עם נפח אוכל קטן יותר פשוט.
מצאתי עוד מישהו שחווה כזה דבר באינטרנט בסייקל OSTA GW שלו וכנראה שבגלל שזה סייקל שמיוחס טוב מאוד לחיטוב יש לו גם תכונות של דיכוי רעב בחלק קטן מאנשים,, מאחר ולא מצאתי על זה מידע וגם לא מידע אנקדוטלי חוץ מאותו הבנאדם אני אנסה לראות מה קורה במהלך השבוע, אם זה לא מסתדר אני אנסה להוריד את המינון של האוסטרין ל 10מג או לקחת 15מג יום כן יום לא ולראות אם הרמות רעב שלי חוזרות לנורמה.

הסארמס נקנו מסיינסביו למי שרוצה לדעת.

המינון של הmk נמוך מידי לפי דעתי. תתחיל מ10 ותעלה ל15 או 20.

ולמה אתה צריך טמוקסיפן ??

• פותח/ת השרשור

קודם כל לגבי ה mk אני בכוונה בחרתי במינון כזה נמוך בשביל למנוע ספיחת נוזלים גבוהה.

טמוקסיפן בגלל שיהיה לי כנראה דיכוי לציר וקלומיד חזק יותר מטמוקסיפן אבל יש לו תופעות לוואי יותר כבדות ואני יכול להסתפק בבוסט של הטמוקסי ולחוות פחות תופעות.
וזה עוד סיבה למה אני מכניס mk בשביל לשמור על רמות IGF-1.

לא רוצה להפציץ במינונים גבוהים של 3 חומרים ביחד על סייקל ראשון. מקווה לראות ממנו some decent results

קודם כל לגבי ה mk אני בכוונה בחרתי במינון כזה נמוך בשביל למנוע ספיחת נוזלים גבוהה.

טמוקסיפן בגלל שיהיה לי כנראה דיכוי לציר וקלומיד חזק יותר מטמוקסיפן אבל יש לו תופעות לוואי יותר כבדות ואני יכול להסתפק בבוסט של הטמוקסי ולחוות פחות תופעות.
וזה עוד סיבה למה אני מכניס mk בשביל לשמור על רמות IGF-1.

לא רוצה להפציץ במינונים גבוהים של 3 חומרים ביחד על סייקל ראשון. מקווה לראות ממנו some decent results
לקחתי במשך 3 חודשים + אוסטרין במינון של 20 מ"ג והחשק המיני שלי לפני, תוך כדי ואחרי היה אותו הדבר, המשקלים המשיכו לעלות גם אחרי ככה שלא הייתה פגיעה בציר. ספק מאוד גדול שתהיי לך פגיעה בציר ברמה שתצטרך לקחת טמקוסיפן, אם היית לוקח 5 מג LGD, הייתי אומר שמור בצד במידה ו, אבל זה אוסטרין.

עשית בדיקות דם לפני? מה רמות הטסט' שלך? LH?

נשמע לי מוזר שאתה לוקח כמות כזו גדולה של תוספים. בשביל מה לשמר חשק מיני? איך אתה יודע שאתה שזה הולך להיפגע ברמה שתרגיש? ויטמין B בשביל למנוע פרולקטין ? אחי, כל עוד אין לך בעיות של פרולקטין, זה ממש הדבר האחרון שאתה צריך לקחת בשבילו ויטמין, MK זה לא דקה.
אין כזו ספיחת נוזלים גדולה ככ מ-MK, אם זכור לי אני ספחתי איזה קילו או קילו וחצי במינון של 20~25 מג MK ואתה לוקח כמות תוספים למניעת נוזלים כאילו אתה מזריק 750 מג טסט'. קח דברים בפורפורציות, אין צורך לקחת סתם תוספים.

נ.ב. כלומיד לא יותר חזק מטמוקסיפן מבחינת היעילות שלו להחזיר ציר, פרוזן הראה מחקר שמינון סטדנרטי של טמקוסיפן שווה ערך ל150 מג כלומיד.

מה יש לשמור על רמות ה IGF-1? איזה חומר פוגע בו ?

קרדרין מדכא תיאבון, מנסיון אישי איתו
ואם אף פעם לא לקחת אותו אז הרצפטורים של הppar יהיו רגישים אליו, הגיוני שתחוש ירידה קושי בדחוף ערכים, מצד שני כולה 2000 קלוריות, תגיע ל1500 קלורית ותשתה בסוף היום עוד 500 קלורית בכוח

לגבי mk677, צריך לשתות איתו הרבה נוזלים כדי שהוא יעבוד,
ספיחת נוזלים? יהיה קצת בהתחלה אבל אחרי שבוע שבועיים כבר לא תשים לב, הנוזלים האלה ייעלמו מלבד והם חשובים לטובת תמיכה בבניית שריר ושמירה על רקמות סחוס תקינות, אך תיבהל מזה כ"כ, וזה גם לא כ"כ יהיה משמעותי כמו שמזריקים טסט, הקטע עם הנוזלים, ב mk677 תתחיל ב12.5 תעלה ל25 ותישאר שם, לקחת 5מג ממנו לא יעשה כלום ואתה כולה לוקח כמה סארמים ואתה מתייחס לזה כאילו את מינימום מזריק 500 טסט... בוא רגע..

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לקחתי במשך 3 חודשים + אוסטרין במינון של 20 מ"ג והחשק המיני שלי לפני, תוך כדי ואחרי היה אותו הדבר, המשקלים המשיכו לעלות גם אחרי ככה שלא הייתה פגיעה בציר. ספק מאוד גדול שתהיי לך פגיעה בציר ברמה שתצטרך לקחת טמקוסיפן, אם היית לוקח 5 מג LGD, הייתי אומר שמור בצד במידה ו, אבל זה אוסטרין.

לוקח בחשבון שאני אולי אצטרך לקחת ואולי לא. תלוי בבדיקות דם ובהרגשה שלי סוף הסייקל. אם אני לא אצטרך מה רע.
לא חסרים אנשים שחוו דיכוי ציר וכל מני תופעות לוואי כאלה ואחרות מאוסטרין למרות שהוא הכי קליל,, אולי אתה יודע על עצמך שהגוף שלך סוחב את זה מצוין אבל אני פעם ראשונה משתמש ומעדיף להיות מוכן ומודע להכל. תהיה בטוח שאני לא אדחף טמוקסיפן סתם אם אני לא אצטרך.

עשית בדיקות דם לפני? מה רמות הטסט' שלך? LH?

תאמת שעשיתי רק טסט טוטאל,, יש לרופאה שלי בעיה רצינית עם לתת בדיקות דם לכל החלק האנדוקרינולוגי כאילו היא משלמת לי על זה,, אני אחליף אותה לבדיקות דם של סוף הסייקל כי היא בוודאות תתווכח איתי ולא תרצה לתת לי. פעם אחת ביקשתי ממנה בדיקות כאלה והיא ישר שאלה אותי אם אני מתחיל להשתמש בסטרואידים ושיט כזה אז אין לי עצבים לריב איתה.

נשמע לי מוזר שאתה לוקח כמות כזו גדולה של תוספים. בשביל מה לשמר חשק מיני? איך אתה יודע שאתה שזה הולך להיפגע ברמה שתרגיש? ויטמין B בשביל למנוע פרולקטין ? אחי, כל עוד אין לך בעיות של פרולקטין, זה ממש הדבר האחרון שאתה צריך לקחת בשבילו ויטמין, MK זה לא דקה.
אין כזו ספיחת נוזלים גדולה ככ מ-MK, אם זכור לי אני ספחתי איזה קילו או קילו וחצי במינון של 20~25 מג MK ואתה לוקח כמות תוספים למניעת נוזלים כאילו אתה מזריק 750 מג טסט'. קח דברים בפורפורציות, אין צורך לקחת סתם תוספים.

מה אכפת לי לקחת אשוואגנדה ומקה לחשק מיני? מזיק זה לא.
מה אכפת לי לקחת כדור מסכן של ויטמין B6 אם זה יכול לעזור? מקסימום לא יעזור, הכסף לא משחק כזה פקטור כרגע.
לגבי הספיחת נוזלים, בחיים לא התנסתי בMK אז לא יודע כמה נוזלים אני אספח אבל אפילו כשהייתי לוקח קריאטין יצא לי לספוח יותר מ2 קילו של נוזלים אז אני מניח שעם MK אני אספח לא פחות.

מה יש לשמור על רמות ה IGF-1? איזה חומר פוגע בו ?

טמוקסיפן.

קרדרין מדכא תיאבון, מנסיון אישי איתו
ואם אף פעם לא לקחת אותו אז הרצפטורים של הppar יהיו רגישים אליו, הגיוני שתחוש ירידה קושי בדחוף ערכים, מצד שני כולה 2000 קלוריות, תגיע ל1500 קלורית ותשתה בסוף היום עוד 500 קלורית בכוח

טוב לדעת שזה קשור לקרדרין ולא לאוסטרין.
תאמת שאני פשוט דואג להכניס את החלבון שלי ואוכל עכשיו אוכל דחוס וזה מסתדר לי טוב יותר.

לגבי mk677, צריך לשתות איתו הרבה נוזלים כדי שהוא יעבוד,
ספיחת נוזלים? יהיה קצת בהתחלה אבל אחרי שבוע שבועיים כבר לא תשים לב, הנוזלים האלה ייעלמו מלבד והם חשובים לטובת תמיכה בבניית שריר ושמירה על רקמות סחוס תקינות, אך תיבהל מזה כ"כ, וזה גם לא כ"כ יהיה משמעותי כמו שמזריקים טסט, הקטע עם הנוזלים, ב mk677 תתחיל ב12.5 תעלה ל25 ותישאר שם, לקחת 5מג ממנו לא יעשה כלום ואתה כולה לוקח כמה סארמים ואתה מתייחס לזה כאילו את מינימום מזריק 500 טסט... בוא רגע..

לא רוצה לזלזל בסארמס,, צודק, אני לא לוקח טרן עם טסט אבל בכל זאת פעם ראשונה שלי שאני לוקח סארמס ומה אכפת לי להיות סופר זהיר וללמוד מה אני כן צריך לעשות ומה פחות חשוב?
לוקח לתשומת ליבי את מה שאמרת על ה MK,, אתחיל במינון של 10-12.5 ואם ארגיש צורך אני אעלה אותו.

קיו 10 מה קשור לכולסטרול?
The effects of coenzyme Q10 supplementation on lipid profiles among patients with coronary artery disease: a systematic review and meta-analysis of randomized controlled trials
ירידה בטוטאל ועליה ב HDL

מה אכפת לי לקחת אשוואגנדה ומקה לחשק מיני? מזיק זה לא.
מה אכפת לי לקחת כדור מסכן של ויטמין B6 אם זה יכול לעזור? מקסימום לא יעזור, הכסף לא משחק כזה פקטור כרגע.
לגבי הספיחת נוזלים, בחיים לא התנסתי בMK אז לא יודע כמה נוזלים אני אספח אבל אפילו כשהייתי לוקח קריאטין יצא לי לספוח יותר מ2 קילו של נוזלים אז אני מניח שעם MK אני אספח לא פחות.
אם אין צורך אז אין צורך, התוספים שלך מיותרים וחבל על הכסף. אם אתה לא יודע איך זה משפיע, אז למה לעזאזל לקחת אותם? תראה איך זה משפיע ואז תיקח.

ואם בחיים לא התנסת בmk, אז קודם תתנסה ותראה ותעלה מינון, 5 מג זה נמוך וגם זה חבל על הכסף.

אז בעצם אתה לוקח MK בגלל שאולי תצטרך לקחת טמקוסיפן שיכול להוריד טיפונת את ה-IGF 1 שאם בכלל תרגיש איזו השפעה? בחיים שלי לא שמעתי שמישהו לוקח MK בשביל זה.

יש לך מחלת לב כלילית ? הייתי ממליץ לך לרדת מסארמס וחומרים.

• פותח/ת השרשור
אם אין צורך אז אין צורך, התוספים שלך מיותרים וחבל על הכסף. אם אתה לא יודע איך זה משפיע, אז למה לעזאזל לקחת אותם? תראה איך זה משפיע ואז תיקח.
ואם בחיים לא התנסת בmk, אז קודם תתנסה ותראה ותעלה מינון, 5 מג זה נמוך וגם זה חבל על הכסף.

למה לחכות שיהיה לי חשק מיני ירוד ועוד כל מני תופעות לוואי ואז להתחיל לקחת תוספים כשאני יכול לשים 250/300 שקל בקנייה אחת ב IHERB ולסגור לי את הפינה הזאת?

אז בעצם אתה לוקח MK בגלל שאולי תצטרך לקחת טמקוסיפן שיכול להוריד טיפונת את ה-IGF 1 שאם בכלל תרגיש איזו השפעה? בחיים שלי לא שמעתי שמישהו לוקח MK בשביל זה.

באופן כללי אני לוקח את ה MK לתת תוספת כשאני אסיים גרעון ואעלה לקצת מעל מאזן נייטרלי ובשביל לשמור על רמות IGF-1 אחרי הסייקל לשמור כמה שיותר שריר.
אתה יכול להסכים עם זה או לא להסכים אבל זה מה שאני מתכנן לעשות. לקחתי לתשומת ליבי ש 5מג זה זהירות יתר ואני אתחיל במינון של חצי דרופר 12.5מג.
בין אם אחליט לקחת טמוקסיפן או לא אני בכל זאת אשתמש בMK ככה שזה לא בשביל זה נטו.

יש לך מחלת לב כלילית ? הייתי ממליץ לך לרדת מסארמס וחומרים.

אין מחלת לב. רק אומר שיש קשר כזה או אחר ולא אכפת לי לקחת תוסף שיכול להועיל לי.

--------------------------
זה לוג שלי שאני משתף בו את מה שאני עושה בשורה התחתונה. יש מצב שאתה צודק ובאמת אני חושש מדברים יתר על המידה ועושה את זה קצת OVERKILL מבחינת תוספים.

מצד שני כמו שאמרתי לשים 300 שקל בשביל ההרגשה הטובה שלי לא יהרוג אותי ולמעשה זה יכול רק להועיל אם כבר אז לא רואה סיבה אמתית למה לא.

אני מאוד פתוח לשמוע הצעות לייעל את הסייקל כמו שבחור אחד אמר לי פה שלהגיע ל 30מג אוסטרין לא כדאי לי על הפעם הראשונה ובטח שלא בקפיצה של 15-30. לקחתי לתשומת ליבי. לקחת 5מג MK זה מעט מדי ואני אקח במקום ישר 12.5,, לקחת לתשומת ליבי.

אבל לא לקחת כמה תוספים שיכולים רק לעזור לי בשביל לחסוך קצת כסף? לא טיעון חזק מספיק מבחינתי.
הלוג הזה למטרת קריאה בלבד, אני לא מייעץ לאנשים לקנות את כל התוספים ואומר שהם הכרחיים בשביל סייקל טוב,, רק אומר שאני לוקח אותם 😇

אולי זה יישמע לך מוזר אבל חלק מהתוספים, כדאי לחכות למתי שיהיה צורך לקחת אותם כי יכול להיות שאם תקח אותם על פארש מה שציינת לגבי החשק המיני אז שבאמת 'תצטרך' אותם הגוף כב יתרגל אליהם והם לא יתנו אפקט מי יודע מה
ואז כפועל יוצא תתחיל את הסייקל עם חשק מיני מוגבר ואז הוא ידעך שעדיף להתחיל בלי כלום ורק מתאר שמתחילים סימנים לעשות משחקים שכאלו.. בסופו של דבר כל דבר כולל תוספים עושים משחקים עם רצפטורים...

או אפילו לשמור את הצעצועים האלה לזמן של ה'pct' שמה באמת יש נפילה

לא אומר אל תקח כלום אלא תנסה קצת לתזמן תקופות צריכה של תוספים למקסם יעילות במקום על בליינד להפציץ מליון דברים בבת אחת שלא בהכרח יש צורך באותו רגע לקחת אותם...

• פותח/ת השרשור
אולי זה יישמע לך מוזר אבל חלק מהתוספים, כדאי לחכות למתי שיהיה צורך לקחת אותם כי יכול להיות שאם תקח אותם על פארש מה שציינת לגבי החשק המיני אז שבאמת 'תצטרך' אותם הגוף כב יתרגל אליהם והם לא יתנו אפקט מי יודע מה
ואז כפועל יוצא תתחיל את הסייקל עם חשק מיני מוגבר ואז הוא ידעך שעדיף להתחיל בלי כלום ורק מתאר שמתחילים סימנים לעשות משחקים שכאלו.. בסופו של דבר כל דבר כולל תוספים עושים משחקים עם רצפטורים...

או אפילו לשמור את הצעצועים האלה לזמן של ה'pct' שמה באמת יש נפילה

לא אומר אל תקח כלום אלא תנסה קצת לתזמן תקופות צריכה של תוספים למקסם יעילות במקום על בליינד להפציץ מליון דברים בבת אחת שלא בהכרח יש צורך באותו רגע לקחת אותם...
אמממ אוקי,, מבין לגמרי מה שאתה אומר, חושב שבאמת בשימוש של אשווגאנדה ומקה הגוף שלי יכול לפתח לזה סוג של עמידות? הרי אני לא אקח את זה מעבר לסייקל גם ככה ושלושה חודשים זה לא כל כך הרבה זמן.

מה שכן אולי עכשיו במקום לקחת 3 כדורים של אשוואגנדה ומקה לקחת רק אחד ואם אני אצטרך יותר להעלות את המינון שלהם ל2/3. מה אתה חושב?

אמממ אוקי,, מבין לגמרי מה שאתה אומר, חושב שבאמת בשימוש של אשווגאנדה ומקה הגוף שלי יכול לפתח לזה סוג של עמידות? הרי אני לא אקח את זה מעבר לסייקל גם ככה ושלושה חודשים זה לא כל כך הרבה זמן.

מה שכן אולי עכשיו במקום לקחת 3 כדורים של אשוואגנדה ומקה לקחת רק אחד ואם אני אצטרך יותר להעלות את המינון שלהם ל2/3. מה אתה חושב?
אני לא מדען כדי לתת לך תשובה מדויקת לשאלה שלך אתה כבר תעשה את המחקר שלך ותתאים את התוספים אם לקח או לא לקחת בזמן כזה או אחר או לעשות משחקים עם המינונים כמו שהצעת, זה נשמע עדיף..

ודווקא אשוואגנדה וכאלה זה משהו שהייתי רוצה לקחת מעבר לסייקל כדי לעזור לליבידו וכל זה לחזור יותר מאשר במהלך הסייקל

• פותח/ת השרשור
עדכון נוסף.

יום חמישי לסייקל, קמתי היום עם תיאבון נורמלי, מלא אנרגיות והיה לי את האימון הכי טוב שהיה לי בחודש האחרון בוודאות. המספר חזרות לאותם המשקלים עלו,, בנוסף עשיתי אופניים חצי שעה על קצב מהיר מבדרך כלל בסוף האימון ביותר קלילות אפילו. הרגשתי ממש רדום ועייף בימים הקודמים אבל מקווה שמפה זה רק ישתפר והגוף שלי יקבל את הסייקל.

אחרי שקראתי ובדקתי עם כמה אנשים שמנוסים יותר ממני בהרבה עם סארמס החלטתי להקשיב לעצתם של @CycleTelephohe @Stark
ואכן לא לקחת את התוספים שדוברו ללא הופעת סימפטומים כאלה ואחרים לשמור את זה למקרה הצורך, בטח שלא לקחת אותם מעכשיו כשאני אמור להרגיש שהלבידו שלי יעלה ביחד עם הטסט החופשי. תודה רבה חברה שהערתם את תשומת לבי לנושא 🙌🙌

עדכון נוסף.

יום חמישי לסייקל, קמתי היום עם תיאבון נורמלי, מלא אנרגיות והיה לי את האימון הכי טוב שהיה לי בחודש האחרון בוודאות. המספר חזרות לאותם המשקלים עלו,, בנוסף עשיתי אופניים חצי שעה על קצב מהיר מבדרך כלל בסוף האימון ביותר קלילות אפילו. הרגשתי ממש רדום ועייף בימים הקודמים אבל מקווה שמפה זה רק ישתפר והגוף שלי יקבל את הסייקל.

אחרי שקראתי ובדקתי עם כמה אנשים שמנוסים יותר ממני בהרבה עם סארמס החלטתי להקשיב לעצתם של @CycleTelephohe @Stark
ואכן לא לקחת את התוספים שדוברו ללא הופעת סימפטומים כאלה ואחרים לשמור את זה למקרה הצורך, בטח שלא לקחת אותם מעכשיו כשאני אמור להרגיש שהלבידו שלי יעלה ביחד עם הטסט החופשי. תודה רבה חברה שהערתם את תשומת לבי לנושא 🙌🙌
בהצלחה, עוקב.

• פותח/ת השרשור
עדכון.

לפני יומיים (שבוע בדיוק מתחילת הסייקל) העלתי את האוסטרין ל 20 מג וגם את הקרדרין.

מבחינת הרגשה כללית, אין משהו מיוחד. התגברתי על החוסר תיאבון והתחושה שאני מחוסל טואלית שהרגשתי בכמה ימים הראשונים. עכשיו הכל רגיל.

אימונים, אותם המשקלים בתכלס אבל סוחב יותר חזרות, ניסיתי להעלות משקל בחלק מהתרגילים אבל נראה שזה לא הולך ממש, אחכה להמשך הסייקל לראות אם אני מרגיש משהו נוסף למרות שאין ציפיות כל כך מאוחר וזה לא ראד או ליגנדרול.

מבחינה ויזואלית, שירים קצת יותר בולטים, בעיקר ידיים וכתפיים. בקטנה יותר ורידים.

כרגע 9 ימים הסייקל ויש עוד 9 שבועות לפני. מחכה לראות איך זה יתקדם.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית