הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג | Ostarine + GW + MK667

• פותח/ת השרשור DeL0x
  • פורסם בתאריך

DeL0x

משתמש מתחיל
132
20
נק' מוניטין:
29
132
20
Weeks 1-4 | 250 caloric deficit.
15mg ostarine.
10mg cardarine.

Weeks 4-8 | ""
22.5mg ostarine
20mg cardarine
5mg MK667

Weeks 8-10 | 100 caloric surpluse
22.5mg ostarine
10mg MK667
20mg Temoxifen

Weeks 10-12 | ""
10mg MK667
10mg Temoxifen

^^MK667 - חמישה ימים בשבוע ויומיים הפסקה.^^
בנוסף אבצע פעמיים בשבוע בבית בדיקה לרמות סוכר בדם בבוקר.
בשבוע השמיני לפני שאני מתחיל את הטמוקסיפן אני אעשה בדיקות דם לראות מה המצב של הגוף והציר ההורמונלי, למרות שאני ארגיש אם תהיה פגיעה רצינית בוודאות.

זה הסייקל על הנייר, לא בטוח שככה הוא יראה בסוף מאחר ותמיד יכולים להיות שינויים לפי הרגשה וכו..

התחלתי את הסייקל לפני שלושה ימים ב 12/4יום רביעי,, לא מרגיש כלום עדיין וגם לא אמור עדיין להרגיש משהו.

כמה דברים שקניתי בנוסף בשבילך לתמוך בסייקל.

Ashwagandha - פעמיים ביום כדור של 450MG לשמור על חשק מיני וכו..
Peruvian Maca - פעמיים ביום כדור של 500MG לשמור על חשק מיני
Omega-3 - שני גרם בשביל הכולסטרול.
NAC - למרות שאוסטרין לא ידוע בשל רעילות כבדה לכבד בכל זאת אני אקח. גם בתקופה של הטמוקסיפן אני אמשיך איתו,, 1200מג ביום
Potassium Citrate - עד 5 כדורים של 100מג בשביל למזער ספיחת נוזלים של הMK667
Dandelion Root - שני כדורים של 500 מג בשביל למזער ספיחת נוזלים של הMK667
Berberine - כדור של 500מג עם ארוחה עתירה בפחמימות כשאני משתמש ב MK667
Vitamin B6 - כדור של 100מג לפני השינה למנוע רמות פרולקטין גבוהות עם ה MK667
---
Milk Thistle - אקח במידה והבדיקות דם של והכבד לא יהיו טובות.
CoQ10 - אקח במידה והבדיקות דם של הכולסטרול בסיום הקארדרין לא יהיו טובות.
---
גיל 21
משקל 73 קילוגרם
גובה 175
15 אחוזי שומן~~

סיימתי תהליך של חיטוב ארוך (בערך שנה,, ירדתי מ 95~ קילו) אחרי שעליתי בצבא את ה 20 קילו האלה שהורדתי (שירות צבאי ארור)

משקלי עבודה לא מעניינים ממש
לחיצת חזה עם דאמבלים 30 קג בכל יד ל 10 חזרות
לחיצת כתפיים עם דאמבלים 22.5 קג בכל יד 10 חזרות
רגליים משקלים אפסיים,, אני חודשיים בדיוק אחרי ניתוח במיניסקוס שקרעתי וזאת עוד סיבה שבחרתי לקחת אוסטרין ולהליך שיקום והחלמה של הברך.

🤪🤪

---
עדכונים נוספים בתגובות

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
עדכון.
החלטתי היום בערב להתחיל לקחת 10מג של mk667.
רוצה לבדוק את ההשפעות החיוביות על האיכות חיים שהוא מקנה.

אני אקח את זה משהו כמו שעה לפני השינה להימנע מהתופעה של רעב מוגבר.

אקח את זה במתכונת של ראשון עד חמישי 10 מג ושישי שבת הפסקה. בנוסף אני אקנה מוניטור של סוכר בדם מהסופר פארם ואריץ בדיקה פעם או פעמיים בשבוע לראות שהכל בטווחי הנורמה. אתסף ברבין בסוף ארוחה עם הרבה פחמימות.

מקווה לא לקבל סוכרת 🥰

עדכון.
החלטתי היום בערב להתחיל לקחת 10מג של mk667.
רוצה לבדוק את ההשפעות החיוביות על האיכות חיים שהוא מקנה.

אני אקח את זה משהו כמו שעה לפני השינה להימנע מהתופעה של רעב מוגבר.

אקח את זה במתכונת של ראשון עד חמישי 10 מג ושישי שבת הפסקה. בנוסף אני אקנה מוניטור של סוכר בדם מהסופר פארם ואריץ בדיקה פעם או פעמיים בשבוע לראות שהכל בטווחי הנורמה. אתסף ברבין בסוף ארוחה עם הרבה פחמימות.

מקווה לא לקבל סוכרת 🥰
אם אתה מפחד מסכרת ואתה בקטע של תוספים וכאלה

יש משהו בשם metformin

תחקור עליו, ממה ש'סיפרו' לי עליו הוא יחסית בטוח מבחינת תופעות לוואי ולקיחה ממושכת

• פותח/ת השרשור
אם אתה מפחד מסכרת ואתה בקטע של תוספים וכאלה

יש משהו בשם metformin

תחקור עליו, ממה ש'סיפרו' לי עליו הוא יחסית בטוח מבחינת תופעות לוואי ולקיחה ממושכת
לא כל כך מפחד, זה לא קורה בלילה ואני אעקוב אחרי הרמות סוכר בבית בנוסף.

בכל אופן אבדוק על התוסף הזה, ראיתי אותו לא מעט פעמים כשדיפדפתי בסיינסביו.

• פותח/ת השרשור
עדכון.
בסוף אני על 7.5מג של MK667,, פחות מחפש להעלות את המינון שלו,, אני לוקח בשביל התופעות החיוביות שהוא מקנה כמו שינה טובה יותר שזה כרגע משהו שאני לא חווה מתחילת הסייקל. לא משנה אם אני ישן בלילה 6/8/10 ואפילו גם 12 שעות אני עדיין קם מרוסק,, ניסיתי לקחת מלטונין לפני השינה אבל זה גורם לי לקום אפילו יותר שבור, שמן CBD יקר מדי כרגע. נכון לעכשיו אני אראה איך הגוף מגיב ל7.5 מג האלו ואעלה מקרה הצורך.

מבחינת ביצועים אירוביים,, אני בדיוק שבועיים על קארדרין ואוסטרין ואין ספק שהשבוע עשיתי אירובי והרגשתי שיפור משמעותי בסיבולת.
מבחינת כוח באימונים האוסטרין עדיין לא בועט אבל ורידים וקצת מסת שריר יש שינוי קטן שאני שם לב על עצמי,, בעיקר באזור הידיים והכתפיים. מחכה לראות מה יהיה לקראת שבוע עשירי בסייקל.

היום אני אקנה מכשיר למדידה של סוכר בדם ואמדוד אחת לשבוע לראות שהמדדים תקינים. אחרי ארוחת צהריים שאני אוכל בה לא מעט פחמימות אני מתסף BERBERINE.

• פותח/ת השרשור
עדכון.
הפסקתי בינתיים עם ה mk667.
לא יודע אם זה קשור לאשלגן / ברברין / דנדיליאון רוט או ל mk עצמו אבל היו לי כאבי בטן מטורפים ונפיחות בבטן בימים האחרונים.

אני אתן לזה משהו כמו שבוע לעבור לגמרי ואתחיל לקחת רק mk לבד ולבודד את מה שעשה לי את הכאבים. סביר להניח שזה קשור לברברין, מצד שני זה מפחית לי את הסיכוי לסוכרת אז זה לא משהו שאפשר לוותר עליו, מישהו שחווה כאבי בטן בתחילת השימוש שלו ב mk גם במקרה ויכול לזרוק חוות דעת?

עדכון.
הפסקתי בינתיים עם ה mk667.
לא יודע אם זה קשור לאשלגן / ברברין / דנדיליאון רוט או ל mk עצמו אבל היו לי כאבי בטן מטורפים ונפיחות בבטן בימים האחרונים.

אני אתן לזה משהו כמו שבוע לעבור לגמרי ואתחיל לקחת רק mk לבד ולבודד את מה שעשה לי את הכאבים. סביר להניח שזה קשור לברברין, מצד שני זה מפחית לי את הסיכוי לסוכרת אז זה לא משהו שאפשר לוותר עליו, מישהו שחווה כאבי בטן בתחילת השימוש שלו ב mk גם במקרה ויכול לזרוק חוות דעת?
אתה יכול להפסיק עם ה-mk לחלוטין. התועלת שלו לא טובה מול המחיר שאתה משלם (גם בריאותית וגם כספית).
לא לוקחים mk בשביל שינה טובה יותר וגם אני לא יודע כמה זה יעזור לשמור על ה-gains אחרי הסייקל. שוב, אתה עושה אוסטרין, רוב הסיכויים שתשמור על הרוב (תלוי גנטיקה ותזונה).

• פותח/ת השרשור
אתה יכול להפסיק עם ה-mk לחלוטין. התועלת שלו לא טובה מול המחיר שאתה משלם (גם בריאותית וגם כספית).
לא לוקחים mk בשביל שינה טובה יותר וגם אני לא יודע כמה זה יעזור לשמור על ה-gains אחרי הסייקל. שוב, אתה עושה אוסטרין, רוב הסיכויים שתשמור על הרוב (תלוי גנטיקה ותזונה).
נראה לי אוותר על ה mk בשלב הזה. אשמור אותו לסייקלים בעתיד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית