עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בוא תשתף אותי בידע שיש לך על המוצר ועל החומר הפעיל....זה מעניין אותיאשר ( @ashasher) בד"כ אתה יודע על מה אתה מדבר ויש לך ניסיון, ויודע להעביר את הידע שלך בדרכך הייחודית, הפעם עושה רושם שאתה מנגח את החומר הזה בלי ניסיון ואפילו בלי הרבה ידע.
ותעשה טובה תענה עניינית.
פששש...חקרת ?פרופסור וונדר 69
נשמח שתצרף קישורים של מקורות..אני באופן אישי אפול מהכסא אם הם מקורות רציניים!
אני משער שטרם לימדו את כבודו שלא מספיק לקרוא באינטרנט..צריך לדעת איפה ואיפה לא
אתה ממשיך להתייחס למוצר כאל שורף שומן כאשר הוא משווק כהרבה מעבר לזה!
בכל אופן ...ממליץ לך לקנות בחום!!
אנשים כמוך לומדים דרך הכיס 😉
אל דאגה חמוד במכס לא יתעכבו יותר מידי על "התגלית הגאונית" שלך
בוא תשתף אותי בידע שיש לך על המוצר ועל החומר הפעיל....זה מעניין אותי
קדימה..צרף קישור למקור רציני
חחחח@ashasher זה נראה שאתה עצבני בגלל שלא קודמת למנהל ויורה בכולם ...
מה הבעיה לאיש רציני כמוך שביצע מחקר כל כך מעמיק על חומר עם מספר סידורי יפה לברר את הנושא??עכשיו השיקול שלי שונה לגמרי....
האם בכלל נותנים להכניס נוזלים לארץ במשלוח??
אתה כותב ומתגרה כמו ילד קטן.מה הבעיה לאיש רציני כמוך שביצע מחקר כל כך מעמיק על חומר עם מספר סידורי יפה לברר את הנושא??
רמז..זה הרבה יותר פשוט לבדוק
בבקשה להימנע מציון מחירים.מדובר ב-*** דולר מסכנים, מקסימום הפסדתי...
זה תלוי , יש סיכוי שגם זה היה יכול להיתקע במכס , והיו מזמנים אותך לחקירה במידה וזה היה נתפס . סתם לא נעים , לא שהיו עושים משהו כן . אתה פשוט מצהיר שזה לשימוש אישי וגם לא תמיד משחררים אגב .קניתי פעמיים עבר בלי בעיות תוך שבוע וחצי קיבלתי פתק לדואר
אין סיכוי כמעט שיתפסו. לא תמצא כאן אנשים שהחרימו להם תוספיםזה תלוי , יש סיכוי שגם זה היה יכול להיתקע במכס , והיו מזמנים אותך לחקירה במידה וזה היה נתפס . סתם לא נעים , לא שהיו עושים משהו כן . אתה פשוט מצהיר שזה לשימוש אישי וגם לא תמיד משחררים אגב .