עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה על הסבר המורחב. מה הסיבה שיש בכל שנה 5 אימוני croasfit open?14 זאת השנה (2014)
1,2,3,4 זה מספר האימון (יש חמישה אימונים כל שנה)
14.1 למשל זה האימון הראשון שפרסמו בשנת 2014.
זה אימונים שעולים באתר הקרוספיט העולמי , מי שרוצה להתחרות בעולם חייב לעשות אותם ולצלם אותם עלפי תנאים וחוקים לכל תרגיל (ושופטים)
הטובים ביותר בכל איזור עולים לתחרות שנקראית regionals אשר משם ניתן לקבל כרטיס לקרוספיט גיימס.
בארץ למשל יש את הRFA שזאת התחרות השנתית של הקרוספיט בארץ (קרא לזה אליפות הארץ בקרוספיט) וכדי להגיע להתחרות שם צריך לעשות את הOPEN ו50 הראשונים מקבלים כרטיס להתחרות שם.
תודה על הסבר המורחב. מה הסיבה שיש בכל שנה 5 אימוני croasfit open?
אז בעצם כדי ליכנס לקרוספיט גיימס המתמודד צריך לעבור אחד מחמשת האימונים של crossfit open או את כולם?כיוון וזה מסוכרן עם כל העולם וזאת השיטה שהקרוספיט העולמי מצא כדיי למצוא את האתלטים הכי טובים מכל רחבי העולם.
וגם זה סתם נחמד ויוצר תחרות נחמדה בין כל מי שמשתתף , למשל אם תרצה לדעת איפה אתה עומד בארץ מבחינת קרוספיט אתה יכול להרשם ולעשות ולראות איפה אתה מדורג מבין כל האתלטים שעושים את זה בישראל.
כמובן שיש שם כמה בעיות וזה לא משקף לגמריי אבל זה מה שהם המציאו
כמובן את זה הבנתי. אבל לא הבנתי למה יש 5 אימונים כל שנה של crossfit open ולא רק אחד? אותו בנאדם עובר את 5 האימונים?כדי להתחרות בגיימס, שזה השלב האחרון מבין שלושת השלבים למציאת The Fittest Man and Woman on Earth, צריך להעפיל משלב האופן לריג'ונלס ומשם לגיימס. כל איזור עם כמות המתחרים שלו.
עכשיו חיממת אותי ;) יש מצב שאולי קיים בפורום מדריך להרשמה לאתר כדי לראות את התוצאות של החברה מישראל ושאוכל לעלות את שלי.
למה 2 הפרמטרים האלה מספיק כדי למדוד כוח?
אני לא נמצא כרגע במצב שלחשוב להגייע למקומות הגבוהים אני בתחילת הדרך ומאוד סיקרן אותי לעשות את האימון 14.5 ולראות איפה אני עומד ביחס לישראלים אחרים בשביל הספורט