הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ crossfit open

Crogam

משתמש פעיל
561
5
נק' מוניטין:
5
561
5
מזה בעצם? תנאי קבלה בשביל ליכנס לcrossfit games איזה זה עובד בדיוק? ולמה יש 14.1,14.2,14.3 וכ'ו

14 זאת השנה (2014)
1,2,3,4 זה מספר האימון (יש חמישה אימונים כל שנה)
14.1 למשל זה האימון הראשון שפרסמו בשנת 2014.

זה אימונים שעולים באתר הקרוספיט העולמי , מי שרוצה להתחרות בעולם חייב לעשות אותם ולצלם אותם עלפי תנאים וחוקים לכל תרגיל (ושופטים)
הטובים ביותר בכל איזור עולים לתחרות שנקראית regionals אשר משם ניתן לקבל כרטיס לקרוספיט גיימס.

בארץ למשל יש את הRFA שזאת התחרות השנתית של הקרוספיט בארץ (קרא לזה אליפות הארץ בקרוספיט) וכדי להגיע להתחרות שם צריך לעשות את הOPEN ו50 הראשונים מקבלים כרטיס להתחרות שם.

• פותח/ת השרשור
14 זאת השנה (2014)
1,2,3,4 זה מספר האימון (יש חמישה אימונים כל שנה)
14.1 למשל זה האימון הראשון שפרסמו בשנת 2014.

זה אימונים שעולים באתר הקרוספיט העולמי , מי שרוצה להתחרות בעולם חייב לעשות אותם ולצלם אותם עלפי תנאים וחוקים לכל תרגיל (ושופטים)
הטובים ביותר בכל איזור עולים לתחרות שנקראית regionals אשר משם ניתן לקבל כרטיס לקרוספיט גיימס.

בארץ למשל יש את הRFA שזאת התחרות השנתית של הקרוספיט בארץ (קרא לזה אליפות הארץ בקרוספיט) וכדי להגיע להתחרות שם צריך לעשות את הOPEN ו50 הראשונים מקבלים כרטיס להתחרות שם.
תודה על הסבר המורחב. מה הסיבה שיש בכל שנה 5 אימוני croasfit open?

תודה על הסבר המורחב. מה הסיבה שיש בכל שנה 5 אימוני croasfit open?

כיוון וזה מסוכרן עם כל העולם וזאת השיטה שהקרוספיט העולמי מצא כדיי למצוא את האתלטים הכי טובים מכל רחבי העולם.
וגם זה סתם נחמד ויוצר תחרות נחמדה בין כל מי שמשתתף , למשל אם תרצה לדעת איפה אתה עומד בארץ מבחינת קרוספיט אתה יכול להרשם ולעשות ולראות איפה אתה מדורג מבין כל האתלטים שעושים את זה בישראל.

כמובן שיש שם כמה בעיות וזה לא משקף לגמריי אבל זה מה שהם המציאו

• פותח/ת השרשור
כיוון וזה מסוכרן עם כל העולם וזאת השיטה שהקרוספיט העולמי מצא כדיי למצוא את האתלטים הכי טובים מכל רחבי העולם.
וגם זה סתם נחמד ויוצר תחרות נחמדה בין כל מי שמשתתף , למשל אם תרצה לדעת איפה אתה עומד בארץ מבחינת קרוספיט אתה יכול להרשם ולעשות ולראות איפה אתה מדורג מבין כל האתלטים שעושים את זה בישראל.

כמובן שיש שם כמה בעיות וזה לא משקף לגמריי אבל זה מה שהם המציאו
אז בעצם כדי ליכנס לקרוספיט גיימס המתמודד צריך לעבור אחד מחמשת האימונים של crossfit open או את כולם?
ולמה זה לא משקף לגמרי בגלל שזה לא נוגע בכל התרגילים?

כדי להתחרות בגיימס, שזה השלב האחרון מבין שלושת השלבים למציאת The Fittest Man and Woman on Earth, צריך להעפיל משלב האופן לריג'ונלס ומשם לגיימס. כל איזור עם כמות המתחרים שלו.

• פותח/ת השרשור
כדי להתחרות בגיימס, שזה השלב האחרון מבין שלושת השלבים למציאת The Fittest Man and Woman on Earth, צריך להעפיל משלב האופן לריג'ונלס ומשם לגיימס. כל איזור עם כמות המתחרים שלו.
כמובן את זה הבנתי. אבל לא הבנתי למה יש 5 אימונים כל שנה של crossfit open ולא רק אחד? אותו בנאדם עובר את 5 האימונים?

בכל שבוע מתפרסם אימון חדש שאותו צריכים לבצע, כל גבר וכל אישה שמעוניינים להתחרות בתחרויות האישיות או הקבוצתיות.
למה 5? ככה.
בהרחבה: זה מונע מצב שעל אימון אחד תהיה הצלחה או כישלון, וזה מאפשר לבדוק את היכולת של המתאמנים במספר תרגילים ומסלולי אנרגיה באימון מסוים ולאורך זמן, כי אלה 5 שבועות מתישים פיזית ומנטלית.
3 אימונים זה מעט מדי, מעל 5 כבר מוגזם.
סיבה אחרונה: צריך לתת למתחרים זמן להתאושש לשלב הריג'ונלס ואז לגיימס.

• פותח/ת השרשור
הבנתי והריג'ונלס זה גם מספר אימון או אחד?

הריג'ונלס זה 3 ימים שבכל יום יש 2 או 3 איוונטים (תלוי באורך שלהם)

לגביי למה זה לא משקף, כי יש תרגילים שלא אפשרי לצלם (ריצה,שחיה וכו'...) וגם לרוב אין שם הרבה אלמנט של כוח - לרוב זה סבולת שריר

למרות שיאמר לזכותם, הOPEN האחרון היה כבד יותר והיה אלמנט אחד של כוח (RM1 בקלין דחיקה)
הרמה עולה משנה לשנה.

• פותח/ת השרשור
עכשיו חיממת אותי ;) יש מצב שאולי קיים בפורום מדריך להרשמה לאתר כדי לראות את התוצאות של החברה מישראל ושאוכל לעלות את שלי.

עכשיו חיממת אותי ;) יש מצב שאולי קיים בפורום מדריך להרשמה לאתר כדי לראות את התוצאות של החברה מישראל ושאוכל לעלות את שלי.

אין לי מושג אם שמרו את זה באתר של הקרוספיט, אני אישית לא מצאתי את זה.
בכל מקרה זה לא משנה אם אתה עושה את זה בלי שופט ולא מצולם.

אתה מוזמן לעשות אימון מצולם לפה ואני אגיד לך אם יש לך פוטנציאל
אגב אם אין לך 100 הנפה ו120 קלין דחיקה בערך מבחינת כוח אין לך מה לחשוב על להגיע במקומות הראשונים בארץ.

• פותח/ת השרשור
למה 2 הפרמטרים האלה מספיק כדי למדוד כוח?
אני לא נמצא כרגע במצב שלחשוב להגייע למקומות הגבוהים אני בתחילת הדרך ומאוד סיקרן אותי לעשות את האימון 14.5 ולראות איפה אני עומד ביחס לישראלים אחרים בשביל הספורט

למה 2 הפרמטרים האלה מספיק כדי למדוד כוח?
אני לא נמצא כרגע במצב שלחשוב להגייע למקומות הגבוהים אני בתחילת הדרך ומאוד סיקרן אותי לעשות את האימון 14.5 ולראות איפה אני עומד ביחס לישראלים אחרים בשביל הספורט

אימון אחד לא משקף כלום. אז תעשה אבל אל תחשוב שיש לזה איזשהי אינדיקציה לאיפה אתה ממוקם ביחס לישראלים.

וכי הפרמטרים האלו חשובים כיוון וטכנית הם לא פשוטים והם גם דורשים מידה גבוהה יחסית של כוח ואתלטיות.
גם סקוואט ודדליפט חשובים אבל לא כמו ההרמות האולימפיות.

Back
למעלה תחתית