הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אוכל לפני אימון

avi5414

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
נרשמתי השבוע לחדר כושר ואני אלך בדכ בשעות הצהריים בוקר (בין 10 ל12) השאלה שלי היא מה לאכול לפני אימון וכמה זמן לפני ? אני עובד עם תוכנית ab אם זה משנה, אני בן 21 1.85 ושוקל 77.

אם אתה שואל מבחינת התוצאות (עליה במסת שריר וכו') אז מה שחשוב זה הערכים היומיים בסוף, לא משנה מה מזה לפני האימון, או בזמנים אחרים.
מבחינת ההרגשה ואנרגיות באימון זה די אינדיבידואלי, אבל בד"כ פחמימות עושות את העבודה (אורז, לחם, כוסמת, פסטה וכו'). אם אתה אוכל קרוב מדי לאימון (נגיד 30-40 דקות לפני) לא הייתי מציע לאכול ארוחה עשירה בשומן כי ייקח לה הרבה זמן להתעכל ותרגיש כבדות באימון.

• פותח/ת השרשור
אם אתה שואל מבחינת התוצאות (עליה במסת שריר וכו') אז מה שחשוב זה הערכים היומיים בסוף, לא משנה מה מזה לפני האימון, או בזמנים אחרים.
מבחינת ההרגשה ואנרגיות באימון זה די אינדיבידואלי, אבל בד"כ פחמימות עושות את העבודה (אורז, לחם, כוסמת, פסטה וכו'). אם אתה אוכל קרוב מדי לאימון (נגיד 30-40 דקות לפני) לא הייתי מציע לאכול ארוחה עשירה בשומן כי ייקח לה הרבה זמן להתעכל ותרגיש כבדות באימון.

אתה אומר שאני יכול לבוא לאימון על בטן ריקה אפילו? אם ההרגשה שלי באימון היא סבבה אז זה בסדר?
ואחרי אימון ישר לקחת תאבקת חלבון ואז לאכול ארוחה טובה עם פחימות

3-4 שעות לפני בעיקר פחמימות (בהמשך לתשובתו של @yujinius ) מורכבות עם תוספת חלבון.
שעה-30 דק לפני רצוי משהו בעל אינדקס גליקמי גבוה, בננה למשל.
אבל יש כאלו שדווקא עבודה ללא הארוחה הקרובה לפני האימון דווקא מיטיבה עימם, שוב, אינדיבידואלי, אבל כתבתי את מה שמומלץ לרוב.

אתה 10 קילו מתחת לגובה אתה צריך לאכול בלי חשבון עד שתתיצב ואז תתחיל לחשוב מה לפני ומה אחרי
עצה לא טובה בכלל.
למה לאכול ללא היכר רק כדי לעלות במשקל מקסימאלי בזמן מינימאלי?
אוכלים מאוזן ובצורה הגיונית כדי להתקדם בכמה שיותר שריר ופחות שומן (תיאורטית)

אתה אומר שאני יכול לבוא לאימון על בטן ריקה אפילו? אם ההרגשה שלי באימון היא סבבה אז זה בסדר?
כן.
ואחרי אימון ישר לקחת תאבקת חלבון ואז לאכול ארוחה טובה עם פחימות
לא חייב ממש לרוץ לשתות אותה אחרי האימון, אבל אם אתה מתאמן על בטן ריקה (נגיד בבוקר אחרי שלא אכלת מאתמול) אז כנראה שיש עדיפות לאכול כמה שיותר מהר אחרי אימון (מאמין שרבע שעה לא תעשה הבדל נגיד)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית