הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר יעוץ לגביי המשך מסה

Dor1234ss

משתמש מתחיל
57
8
נק' מוניטין:
26
57
8
חיטובים
אני מתאמן כשנתיים רק לפני חצי שנה לקחתי את כל עניין המסה ברצינות כרגע עומד על 85 קילו הגובה 1.81 הערכת אחוזי שומן 13 אחוז קצת תקוע
20151025_180020.jpg
20151025_180020.jpg 20151020_203818.jpg IMG_20150918_135549.jpg IMG_20150816_104046.jpg במשקלי עבודה וגם משקל הגוף תקוע .

באיזה תכנית אתה עובד? מהו הפלוס הקלורי כרגע?

אם להתייחס לנתונים היבשים ואחוז השומן, אני חושב שכדאי שתמשיך במאסה
מבחינת "תקוע" - הכל בתזונה. פרט לנו את הערכים הסופיים ונדע אם אתה אוכל מספיק בכדי לעלות במשקל.

• פותח/ת השרשור
כרגע אני בתוכנית שלי ביל סטאר 5*5 שריר גדול ושריר קטן חמש פעמים בשבוע לדוגמה גב +יד אחורית או חזה +יד קדמית +בטן .. הממוצע הקלורי ביום 3600 קל לפעמים יותר זה הממוצע

על כמות קלוריות כזן, ולאור התוכנית, אתה אמור לעלות.
האם אתה עוסק בעוד פעילות אינטנסיבית מלבד אימונים?
האם אתה מחשב קלוריות על פי מחשבון באינטרנט או בדרך מדוייקת יותר?

• פותח/ת השרשור
ואם אפשר קצת ביקורות ביחס כללי כי זה פעם ראשונה שלי בפורום אז רציתי לדעת איך להמשיך מפה תודה לעוזרים

• פותח/ת השרשור
אני עובד פיזית רוב היום .. אבל בימים של עבודה פיזית קשה אני לוקח עוד מנת גיינר החישוב הקלורי הוא ע"י שקילת האוכל ותווית המוצר ככה אני מחשב

אני עובד פיזית רוב היום .. אבל בימים של עבודה פיזית קשה אני לוקח עוד מנת גיינר החישוב הקלורי הוא ע"י שקילת האוכל ותווית המוצר ככה אני מחשב
תוסיף קלוריות זה כל מה שניתן לעשות כדי לעלות במאסה.
ולדעתי אתה יכול להמשיך לעלות במאסה

ואם אפשר קצת ביקורות ביחס כללי כי זה פעם ראשונה שלי בפורום אז רציתי לדעת איך להמשיך מפה תודה לעוזרים
מסכי עם התגובה מעליי. מצבירת השומן ומסת השריר נדמה שכדאי למשוך עוד בss תוך הגדלת הפלוס הקלורי.

• פותח/ת השרשור
תודה לכולם על העזרה ועל הביקורת .. אם אפשר קצת פירוט על תוכנית אימונים ss קראתי עלייה אך חלק מהדברים לא מובנים לי אשמח להסבר קצר ומובן יותר תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית