הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם SS תתאים לי?

פילוס

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
שלום,
התחלתי להתאמן לפני כשנה וחצי ואני לא מרוצה מהתוצאות שהגעתי אליהן (מבחינת משקלי עבודה). סקוואט ופרס לא עשיתי אף פעם, אבל לא תהיה לי בעיה ללמוד אותם.

גובה: 174 ס"מ
משקל: 73 ק"ג
בנץ: 55 ק"ג (3X6)
דדליפט: 85 ק"ג (1X5)

רציתי לדעת אם זה אפשרי בכלל להתחיל בשלב הזה SS. יש לי מוטיבציה גבוהה ואני אוכל כמו שצריך (2 גר' חלבון לק"ג משקל גוף ומעל 2500 קלוריות ביום) וזה ניכר גם בעלייה במשקל ובמסה בשנה האחרונה (כ-9 ק"ג), אבל הרבה פחות במשקלי העבודה. השאלה העיקרית היא, בהנחה שאני אתחיל SS, מאיזה משקלים אני צריך להתחיל בבנץ' ובדדליפט כדי שאני לא אתקע בהם אחרי 2 אימונים?

תודה לעונים!

אהלן פילוס

קודם כל ברוך הבא ל LBS.
בעניין התוכנית, SS בהחלט תתאים לך.
תעשה ריסט של 15% בערך, ויהיה בסדר 😉

(אחלה ניק ד"א)
flx_2938710_2813535_02_3.jpg

• פותח/ת השרשור
לפני הכל תודה לשניכם על התגובות המהירות 😃
אהלן פילוס

קודם כל ברוך הבא ל LBS.
בעניין התוכנית, SS בהחלט תתאים לך.
תעשה ריסט של 15% בערך, ויהיה בסדר 😉

(אחלה ניק ד"א)
flx_2938710_2813535_02_3.jpg
בקשר לריסט - אחרי שאני אעשה אותו כמה אני אצטרך להעלות בכל תרגיל בכל אימון? לפי מה שהבנתי 5 ק"ג בסקוואט, 7.5 בדד ליפט ו-2.5 בבנץ' ובמיליטרי פרס.

בקשר לריסט - אחרי שאני אעשה אותו כמה אני אצטרך להעלות בכל תרגיל בכל אימון? לפי מה שהבנתי 5 ק"ג בסקוואט, 7.5 בדד ליפט ו-2.5 בבנץ' ובמיליטרי פרס.

לרוב חזרה למשקלי עבודה יהיו תוך שבועיים-שלוש.
משם תתחיל ב 5 ורד ל 2.5 כשתרגיש ש 5 זה כבד מידיי.

בדדליפט אפשר להתקדם בקפיצות גדולות יותר בהתחלה כמו שציינת, ואני מאמין שיש פוטנציאל התקדמות שיש לנצלו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית