הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה תמונת עדכון

Dor1234ss

משתמש מתחיל
57
8
נק' מוניטין:
26
57
8
חיטובים
אשמח לביקורות על שרירים שצריך לתת עליהם דגש באימונים IMG_20151103_054847.jpg

אשמח לביקורות על שרירים שצריך לתת עליהם דגש באימוניםצפה בקובץ המצורף 31007

וואללה כל האנשים שמעלים תמונה עם פוזה של תאורה באמבטיה, אחרי אימון , לא אכלו 7 שעות כדי להיראות חטובים

בחייאת דינאק !
איך ניתן לך ביקורת מה לשפר אם צילמת רק ת׳יד שלך ?
אחי תהיה בן אדם, תעלה תמונה במצב רפוי
קדימה, אחורה, רגליים
תמונה ברורה ולא של שחיפי פיטנס ..

חלאס .. תתבגרו אין פה קטינות בנות 15 שמתלהבות מקוביות ..

• פותח/ת השרשור
וואללה כל האנשים שמעלים תמונה עם פוזה של תאורה באמבטיה, אחרי אימון , לא אכלו 7 שעות כדי להיראות חטובים

בחייאת דינאק !
קדימה, אחורה, רגליים

חלאס .. תתבגרו אין פה קטינות בנות 15 שמתלהבות
חילוף חומרים מהיר שמעתה על זה אני מזיע תחיים שלי בשביל קילו שריר ושומן ובנוסף אני עובד כל יום 12 שעות עבודה פיזית ואז מתאמן מה ביקשתי ביקורת כללית קצת למוטבציה תמונה כזו מספיקה לביקורת כללית לא רפוי ולא מצב קר ולא שטויות אני תמיד במצב של פאמפ הגוף שלי לא מפסיק לעבוד אז או שתתן ביקורות נורמלית או שאל תגיב .. ואני יהיה איתך הכי אמיתי אני אוכל כל שעתיים ארוחות שאתה לא מדמיין ובתמונה הזאת אכלתי בדיוק לפני ומה מעניין אותך הרגליין שלי אם הייתי רוצה שתתן לי ביקורת עלייהם הייתי מצלם אותם

חילוף חומרים מהיר שמעתה על זה אני מזיע תחיים שלי בשביל קילו שריר ושומן ובנוסף אני עובד כל יום 12 שעות עבודה פיזית ואז מתאמן מה ביקשתי ביקורת כללית קצת למוטבציה תמונה כזו מספיקה לביקורת כללית לא רפוי ולא מצב קר ולא שטויות אני תמיד במצב של פאמפ הגוף שלי לא מפסיק לעבוד אז או שתתן ביקורות נורמלית או שאל תגיב .. ואני יהיה איתך הכי אמיתי אני אוכל כל שעתיים ארוחות שאתה לא מדמיין ובתמונה הזאת אכלתי בדיוק לפני ומה מעניין אותך הרגליין שלי אם הייתי רוצה שתתן לי ביקורת עלייהם הייתי מצלם אותם

שא ברכה.

נערך לאחרונה:
חחחחחחחח

חחחחחחחח דיי זה השיא להשבוע

ת'שמע אתה ענק.

בחייאת דינאק !
קדימה, אחורה, רגליים

חלאס .. תתבגרו אין פה קטינות בנות 15 שמתלהבות מקוביות ..
ומה רע בזה
אם הוא יעלה עוד 20 קילו כמו שאתה ממליץ הוא יהיה חזק זה נכון, אבל גוף יפה כבר לא יהיה לו.
כדורגל הוא לא יוכל לשחק שלא נדבר על ספרינטים.
כל אחד והמטרות שלו.

ומה רע בזה
אם הוא יעלה עוד 20 קילו כמו שאתה ממליץ הוא יהיה חזק זה נכון, אבל גוף יפה כבר לא יהיה לו.
כדורגל הוא לא יוכל לשחק שלא נדבר על ספרינטים.
כל אחד והמטרות שלו.

צודק! מאז שיש לי 200 דדליפט אני כבר לא יכול לזוז...

• פותח/ת השרשור
תאמת אני לא יודע למה הוא אמר פיטנס שחיף .. ושצמתי 7 שעות לפני התמונה אני כמעט שנה במסה ואוכל בצורה מטורפת ופעמיים גיינר ביום ... אנשים ישר שופטים תתמונה בצורה רעה ... סהכ רציתי ביקורות אם כדי להמשיך במסה ועל מה כדי לתת דגש .. שוקל 85 קילו 1.80 אחוז שומן לא ידוע אשמח לשמוע ממכם

אחי תנשום תרגע ... הכל בסדר .
סך הכל הוא ניסה להגיד לך שאם תרוצה הערכת אחוז שומן בפעם הבא תצטלם נורמלי מלפנים מהצד ומאחור כי רק ככה אפשר לראות משהו ...
איך אתה רוצה שנגיד לך על מה לשים דגש אם כל מה שאנחנו רואים זה את היד :?

בכל מקרה מהתמונה מה שאפשר לראות אתה משהו כמו 15-16 .
לשים דגש -אי אפשר לראות

• פותח/ת השרשור
אוקי.. אעלה תמונות חדשות ותודה אחי .. רק שאלה קטנה כדי להמשיך ?ואם כן .. עד כמה אחוזי שומן ..כי עכשיו ניכנסים לחורף ורציתי לנצל את זה כדי להמשיך לעלות ..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית