עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חחח אוקי תגיד מה עדיף להתחיל בכביסה וכמה סטים ?וצריך לעשות כביסה... הסל מלא 😆
אשמח לביקורות על שרירים שצריך לתת עליהם דגש באימוניםצפה בקובץ המצורף 31007
חילוף חומרים מהיר שמעתה על זה אני מזיע תחיים שלי בשביל קילו שריר ושומן ובנוסף אני עובד כל יום 12 שעות עבודה פיזית ואז מתאמן מה ביקשתי ביקורת כללית קצת למוטבציה תמונה כזו מספיקה לביקורת כללית לא רפוי ולא מצב קר ולא שטויות אני תמיד במצב של פאמפ הגוף שלי לא מפסיק לעבוד אז או שתתן ביקורות נורמלית או שאל תגיב .. ואני יהיה איתך הכי אמיתי אני אוכל כל שעתיים ארוחות שאתה לא מדמיין ובתמונה הזאת אכלתי בדיוק לפני ומה מעניין אותך הרגליין שלי אם הייתי רוצה שתתן לי ביקורת עלייהם הייתי מצלם אותםוואללה כל האנשים שמעלים תמונה עם פוזה של תאורה באמבטיה, אחרי אימון , לא אכלו 7 שעות כדי להיראות חטובים
בחייאת דינאק !
איך ניתן לך ביקורת מה לשפר אם צילמת רק ת׳יד שלך ?
אחי תהיה בן אדם, תעלה תמונה במצב רפוי
קדימה, אחורה, רגליים
תמונה ברורה ולא של שחיפי פיטנס ..
חלאס .. תתבגרו אין פה קטינות בנות 15 שמתלהבות
חילוף חומרים מהיר שמעתה על זה אני מזיע תחיים שלי בשביל קילו שריר ושומן ובנוסף אני עובד כל יום 12 שעות עבודה פיזית ואז מתאמן מה ביקשתי ביקורת כללית קצת למוטבציה תמונה כזו מספיקה לביקורת כללית לא רפוי ולא מצב קר ולא שטויות אני תמיד במצב של פאמפ הגוף שלי לא מפסיק לעבוד אז או שתתן ביקורות נורמלית או שאל תגיב .. ואני יהיה איתך הכי אמיתי אני אוכל כל שעתיים ארוחות שאתה לא מדמיין ובתמונה הזאת אכלתי בדיוק לפני ומה מעניין אותך הרגליין שלי אם הייתי רוצה שתתן לי ביקורת עלייהם הייתי מצלם אותם
חילוף חומרים מהיר שמעתה על זה אני מזיע תחיים שלי בשביל קילו שריר ושומן ובנוסף אני עובד כל יום 12 שעות עבודה פיזית ואז מתאמן מה ביקשתי ביקורת כללית קצת למוטבציה תמונה כזו מספיקה לביקורת כללית לא רפוי ולא מצב קר ולא שטויות אני תמיד במצב של פאמפ הגוף שלי לא מפסיק לעבוד אז או שתתן ביקורות נורמלית או שאל תגיב .. ואני יהיה איתך הכי אמיתי אני אוכל כל שעתיים ארוחות שאתה לא מדמיין ובתמונה הזאת אכלתי בדיוק לפני ומה מעניין אותך הרגליין שלי אם הייתי רוצה שתתן לי ביקורת עלייהם הייתי מצלם אותם
ת'שמע אתה ענק.חילוף חומרים מהיר שמעתה על זה אני מזיע תחיים שלי בשביל קילו שריר ושומן ובנוסף אני עובד כל יום 12 שעות עבודה פיזית ואז מתאמן מה ביקשתי ביקורת כללית קצת למוטבציה תמונה כזו מספיקה לביקורת כללית לא רפוי ולא מצב קר ולא שטויות אני תמיד במצב של פאמפ הגוף שלי לא מפסיק לעבוד אז או שתתן ביקורות נורמלית או שאל תגיב .. ואני יהיה איתך הכי אמיתי אני אוכל כל שעתיים ארוחות שאתה לא מדמיין ובתמונה הזאת אכלתי בדיוק לפני ומה מעניין אותך הרגליין שלי אם הייתי רוצה שתתן לי ביקורת עלייהם הייתי מצלם אותם
ומה רע בזהוואללה כל האנשים שמעלים תמונה עם פוזה של תאורה באמבטיה, אחרי אימון , לא אכלו 7 שעות כדי להיראות חטובים
בחייאת דינאק !
איך ניתן לך ביקורת מה לשפר אם צילמת רק ת׳יד שלך ?
אחי תהיה בן אדם, תעלה תמונה במצב רפוי
קדימה, אחורה, רגליים
תמונה ברורה ולא של שחיפי פיטנס ..
חלאס .. תתבגרו אין פה קטינות בנות 15 שמתלהבות מקוביות ..
ומה רע בזה
אם הוא יעלה עוד 20 קילו כמו שאתה ממליץ הוא יהיה חזק זה נכון, אבל גוף יפה כבר לא יהיה לו.
כדורגל הוא לא יוכל לשחק שלא נדבר על ספרינטים.
כל אחד והמטרות שלו.
ומה רע בזה
אם הוא יעלה עוד 20 קילו כמו שאתה ממליץ הוא יהיה חזק זה נכון, אבל גוף יפה כבר לא יהיה לו.
כדורגל הוא לא יוכל לשחק שלא נדבר על ספרינטים.
כל אחד והמטרות שלו.
באמת 200 או שאתה מסתלבט.?צודק! מאז שיש לי 200 דדליפט אני כבר לא יכול לזוז...