הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון שקדים אגוזי מלך וקשיו

swisaman

משתמש מתחיל
153
16
נק' מוניטין:
44
153
16
כחלק מהתפריט שלי אני משלב אגוזי מלך,שקדים וקשיו,כ24-35 גרם כל אחד
האם זה בסדר ובריא?או שכדאי לשנות מקור שומן

[בסדר גמורOTE="swisaman, post: 1026325, member: 15798"]כחלק מהתפריט שלי אני משלב אגוזי מלך,שקדים וקשיו,כ24-35 גרם כל אחד
האם זה בסדר ובריא?או שכדאי לשנות מקור שומן[/QUOTE]

בסדר גמור, כל עוד הם נכנסים בערכים של התפריט. עם זאת, כדאי לגוון בכל מני סוגי שומן, ולא רק מאגוזים ושקדים

• פותח/ת השרשור
איזה עוד מקורות שומן אני יכול להוסיף?כמובן שזה לא הכל,אני מקבל שומן גם מאבוקדו לפעמים,טחינה ומהחזה עוף וכו
אני צורך כ110-120 גרם שומן

איזה עוד מקורות שומן אני יכול להוסיף?כמובן שזה לא הכל,אני מקבל שומן גם מאבוקדו לפעמים,טחינה ומהחזה עוף וכו
אני צורך כ110-120 גרם שומן

יש לך שומן גם בסוגים שונים של דגים כמו סלמון/לוקוס, בביצים, בשר אדום וכדומה. הכל כמובן צריך להיות מחושב במסגרת התפריט

• פותח/ת השרשור
יש לך שומן גם בסוגים שונים של דגים כמו סלמון/לוקוס, בביצים, בשר אדום וכדומה. הכל כמובן צריך להיות מחושב במסגרת התפריט
כן כמובן,דג יוצא לי לאכול יום שישי בעיקר,ביצים כמובן אוכל ובשר אדום מדי פעם

חמאת בוטנים טבעית, תמיד באה בטוב.
טבעית זה מגעיל. מה רע למשל בבמבה?
בחיטוב אני מניח שזה קצת בעייתי כי זה המון קלוריות אפשר שקית מיני של 120 קלוריות ביום לא יכול להזיק יותר מדי.
אבל במסה אפשר לשלב את זה מדי פעם ,לא?

טבעית זה מגעיל. מה רע למשל בבמבה?
בחיטוב אני מניח שזה קצת בעייתי כי זה המון קלוריות אפשר שקית מיני של 120 קלוריות ביום לא יכול להזיק יותר מדי.
אבל במסה אפשר לשלב את זה מדי פעם ,לא?

לצורך העניין, אין בעיה גם לשלב את זה בחיטוב מדיי פעם.(אם נכנס בערכים)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית