הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טיפים לבוקרשט?

מצב
השרשור נעול
  • פותח/ת השרשור

הדפדפן בעבודה חוסם תכנים אז אני אניח שמוצגת פה תועבה המציגה גוף אישה שחודרים אליה 2 גברים אפרו-אמריקאים משני מקומות שונים שהשתיקה יפה להם, או לחילופין סרטון פתיחה של דובוני אכפת לי.

הדפדפן זה בטוח לא מה שחוסם אותם

אה רגע... בשביל זה אתם טסים?
הייתי בטוחה שניסע למוזיאון ונבקר בכנסיות...

אוף.

דימונה עדיין אקטואלי?
לא מבין איך את מצליחה להסתלבט ולצחוק בפוסט שעושה מהמין הנשי חפץ נחות 🙁.

כל הקטע של להמר, זונות וסמים ברומניה נשמע כמו פסולת של המין האנושי... כשאני קורא את התגובות של פותח הפוסט זה ישר מכה בי... 😆

כל הקטע של להמר, זונות וסמים ברומניה נשמע כמו פסולת של המין האנושי... כשאני קורא את התגובות של פותח הפוסט זה ישר מכה בי... 😆
אני חרא של בן אדם :(

• פותח/ת השרשור

להמר = רולטה בלאק גק וכל שאר הדברים שאני אפילו לא יודע את החוקים. זה גם פוקר כשאתה כבש חסר מושג.

לשחק פוקר = להיות עם יתרון על שאר הפילד ולהביא את זה לידי ביטוי בתוחלת ולכן להרוויח על פני תקופה הרבה כסף כי לאנשים אין מושג כמול והם קוראים לזה להמר וזה הגיוני מבחינתם שהם יפסידו כסף תמיד.

זונות לא עושה לי את זה יש מספיק בישראל ועוד צריך לקחת אותן לדייטים אז אני לא נוסע לרומניה כדי לשלם לזונות עבור סקס. נשארנו עם סמים ואלכוהול - אשמח אם תראה לי איך זה קשור להחפצת המין הנשי, אני בטוח שעלית פה על פריצת דרך

להמר = רולטה בלאק גק וכל שאר הדברים שאני אפילו לא יודע את החוקים. זה גם פוקר כשאתה כבש חסר מושג.

לשחק פוקר = להיות עם יתרון על שאר הפילד ולהביא את זה לידי ביטוי בתוחלת ולכן להרוויח על פני תקופה הרבה כסף כי לאנשים אין מושג כמול והם קוראים לזה להמר וזה הגיוני מבחינתם שהם יפסידו כסף תמיד.

זונות לא עושה לי את זה יש מספיק בישראל ועוד צריך לקחת אותן לדייטים אז אני לא נוסע לרומניה כדי לשלם לזונות עבור סקס. נשארנו עם סמים ואלכוהול - אשמח אם תראה לי איך זה קשור להחפצת המין הנשי, אני בטוח שעלית פה על פריצת דרך
את הקוקאין מי מסנן?בחורות ערומות(זה חולירא).
triggered-600x524.png

את הקוקאין מי מסנן?בחורות ערומות(זה חולירא).
triggered-600x524.png

מי אמר לך את זה ?
אתה רואה יותר מדי סרטים .
תראה בימי שישי בשעה 22:00 ערוץ נשיונל גאוגרפיק תבין איך מייצרים קוקאין .
ולא אל דאגה, בנות ערומות לא מסננות את הקוק.
יש סדרה שכרגע בפגרה בגלל שנגמרה העונה שנקראת : ״סמים בע״מ״ או Drugs Inc
שם אתה רואה באמת מה מי מו.
אחת הסדרות המעניינות מראים לך מנקודת מבט גם של הדילרים/המכינים/הקוטפים של הצמח קוקה/המכורים . ממש אהבתי!

מי אמר לך את זה ?
אתה רואה יותר מדי סרטים .
תראה בימי שישי בשעה 22:00 ערוץ נשיונל גאוגרפיק תבין איך מייצרים קוקאין .
ולא אל דאגה, בנות ערומות לא מסננות את הקוק.
יש סדרה שכרגע בפגרה בגלל שנגמרה העונה שנקראת : ״סמים בע״מ״ או Drugs Inc
שם אתה רואה באמת מה מי מו.
אחת הסדרות המעניינות מראים לך מנקודת מבט גם של הדילרים/המכינים/הקוטפים של הצמח קוקה/המכורים . ממש אהבתי!
מי רואה נשיונל ג'יאוגרפיק בשעה 22:00 ביום שישי?!
יש פוקימון

מי רואה נשיונל ג'יאוגרפיק בשעה 22:00 ביום שישי?!
יש פוקימון

לפני שאני הולך לפוסיקט,
אז אני רואה קצת על תעשיית הסמים אולי יום אחד אהיה ברון סמים גדול .

לפני שאני הולך לפוסיקט,
עדמתי שטרות מזוייפים של 25 שקל

• אהבתי
Reactions: Asi

למה החפירת התנצלות? אתה נראה חלש ככה.
אתה טס לרומניה לקחת כסף לכבשים שמגיעים במיוחד להעביר לך אותו מרצון ובשביל הזכות להעביר איתך יד על הפוקר. לעשות אהבה, הוויה שרחוקה שנות אור מהחפצה. ההייתי אומר שזאת אפילו הזדמנות עבורן...
אלכוהול וסמים זה ברכה בכל מצב, גם יאזן את הביזוי הקל בכסף שתזרוק על משחקי מזל של מפגרים שהבית תמיד לוקח.
אם נשמה טהורה כמו @Asi עושה את זה, לא יכול להיות שם משהו שהוא מעבר להנאה בריאה ואהבה לכל הצדדים... 🍦

לפני שאני הולך לפוסיקט,
אתה ה- אסי?!
עכשיו זיהיתי אותך! התמונה שלך תלויה בקיר הכבוד בכניסה לפוסיקט!

ריספקט ברו.

אתה ה- אסי?!
עכשיו זיהיתי אותך! התמונה שלך תלויה בקיר הכבוד בכניסה לפוסיקט!

ריספקט ברו.

תודה תודה , כן זה אני 🥰
ידעתי ששבוע שעבר ראיתי מישהי שדומה לך שם,
לקחת אתיופית שתעשה עלייך ריקוד.. שובבה 👉👌
למה החפירת התנצלות? אתה נראה חלש ככה.
אתה טס לרומניה לקחת כסף לכבשים שמגיעים במיוחד להעביר לך אותו מרצון ובשביל הזכות להעביר איתך יד על הפוקר. לעשות אהבה, הוויה שרחוקה שנות אור מהחפצה. ההייתי אומר שזאת אפילו הזדמנות עבורן...
אלכוהול וסמים זה ברכה בכל מצב, גם יאזן את הביזוי הקל בכסף שתזרוק על משחקי מזל של מפגרים שהבית תמיד לוקח.
אם נשמה טהורה כמו @Asi עושה את זה, לא יכול להיות שם משהו שהוא מעבר להנאה בריאה ואהבה לכל הצדדים... 🍦

אהבה הדדית לחלוטין,
הן אוהבות ת׳כסף שלי ואני אוהב משהו אחר 🤤

תודה תודה , כן זה אני 🥰
ידעתי ששבוע שעבר ראיתי מישהי שדומה לך שם,
לקחת אתיופית שתעשה עלייך ריקוד.. שובבה 👉👌

אהבה הדדית לחלוטין,
הן אוהבות ת׳כסף שלי ואני אוהב משהו אחר 🤤
היא בכלל ברזילאית.
בור.

• אהבתי
Reactions: Asi
מצב