הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתחיל באימונים

nati123123

משתמש מתחיל
104
1
נק' מוניטין:
1
104
1
היי וערב טוב לכולם,
נרשמתי היום לחדר כושר ואני מעוניין להתחיל בSS. אך אני מתחיל אותו רק חודש הבא מאילוצים כאלה ואחרים.
אני בניתי תוכנית fbw ואני מעוניין בחוות דעת שלכם. המטרה שלה היא ליצור בסיס חזק וטוב לSS.
A:
SQUAT 3*8
BENCH-PRESS 3*8
DEADLIFT 3*8
PRESS 3*8
מתח 3*כשל
פשיטת מרפקים 3*10
מקבילים 3*10
כפיפות בטן 3*12 כולל משקל

זה התוכנית שבניתי, שוב אני מתכוון להיכנס למסה. רק חודש הבא אתחיל בSS לבנתיים רוצה ליצור בסיס חזק וטוב.
דבר שני, בתוכנית כזאת כמה אני עולה מאימון לאימון? אם בכלל אני מבצע עלייה במשקל?

לא הייתי ממליץ לעבוד בטווחי חזרות של 8 בהתחלה, במיוחד שאתה כנראה לא שולט בטכניקה בתור מתחיל. אני לא מבין למה אתה לא יכול לעשות SS עד חודש הבא וכן יכול לעשות את התכנית הנ"ל שכוללת את אותם תרגילים

• פותח/ת השרשור
אני לא מתחיל מכיוון שעד חודש הבא אני עובד בעבודה פיזית מאוד ואין כל כלמשעות שינה.
מחר יש לי אימון אישי עם מאמן שיסביר לי טכניקות של התרגילים. אם כך מה אתה ממליץ לי להתחיח?

אני לא מתחיל מכיוון שעד חודש הבא אני עובד בעבודה פיזית מאוד ואין כל כלמשעות שינה.
מחר יש לי אימון אישי עם מאמן שיסביר לי טכניקות של התרגילים. אם כך מה אתה ממליץ לי להתחיח?
אני ממליץ להתחיל עם SS בכל זאת, אבל עם משקלים ממש נמוכים, וככה בחודש הזה אתה לא תתאמץ יותר מדי באימונים ויהיה לך זמן לעבוד על הטכניקה.אני מציע אבל כן להעלות משקלי עבודה מאימון לאימון גם בחודש הזה.
ואני לא יודע מי המאמן שלך, הבעיה שהרבה מאמנים לצערי לא ילמדו אותך כמו שצריך, מציע לך בנוסף לצלם ולהעלות לפורום סרטוני טכניקה שלך.

• פותח/ת השרשור
דבר ראשון תודה על התגובות הענייניות.
דבר שני, מה שאתה אומר זה לעבוד על SS על אף המחסור בשעות שינה במהלך החודש? כביכול בשביל לעבוד על הטכניקה?
אם כך כמה אתה ממליץ לי לעלות מאימון לאימון? דבר שני מכמה בדרך כלל מתחיל בן אדם שלא התאמן הרבה זמן? מה הרף ההתחלתי שלו?
תודה והמשך ערב מצויין!!!

מה שאתה אומר זה לעבוד על SS על אף המחסור בשעות שינה במהלך החודש? כביכול בשביל לעבוד על הטכניקה?
כן, גם לעבוד על הטכניקה, כי הנחתי שאתה מתאמן מתחיל שלא ממש שולט בטכניקה של כל התרגילים, וכשתהיה עם טכניקה בסדר אז כן לאתגר את עצמך, כלומר לא להרים משקל שהוא ממש קל לך כל החודש. תכלס SS נהיית ממש מאתגרת בשלב הסופי, כשהמשקלים ממש כבדים לך ואתה עדיין עולה 2.5 קילו כל אימון, אז גם קריטי השינה והאוכל. בשבועות הראשונים עוד אפשר להסתדר.
אם כך כמה אתה ממליץ לי לעלות מאימון לאימון?
בגדול הייתי אומר 5 קילו בכל הרמה, בדדליפט אפשר גם 7.5. אם אתה מרגיש שבגלל העבודה הפיזית והחוסר שעות שינה קשה לך להתקדם גם בחודש הראשון תתקדם פחות, אחרי החודש הזה מקסימום תתקדם נורמלי.
דבר שני מכמה בדרך כלל מתחיל בן אדם שלא התאמן הרבה זמן? מה הרף ההתחלתי שלו?
על זה קשה לי לענות, זה די משתנה בין אנשים. אתה יודע כמה ה RM5 שלך בכל תרגיל? RM5 זה המשקל המקסימלי שאתה יכול להרים ל 5 חזרות.
אם כן אז אני מציע לקחת חצי מזה (לא מבוסס על משהו, פשוט נראה לי סביר לעשות ככה)
תודה והמשך ערב מצויין!!!
בכיף, וגם לך

Back
למעלה תחתית