הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כפפות טובות להכל

שמרון

משתמש מתחיל
50
0
נק' מוניטין:
0
50
0
היי

אני מחפש ככפות די טובות שיכולות להחזיק לאורך זמן וכפפות שבעיקר יהיו טובות עבור מתח וגם עבור שאר הדברים האחרים אבל בעיקר בשביל מתח.

סליחה יגבר על שכמותך! אני לא מרבה להסתובב בפורמי נשים כמוך, אולי תפתח שם את הדיון במקומי?
הוא לא היה רציני ואמר את זה בהומור, בכל אופן אני לא מבין הרבה בכפפות ומעדיף לעבוד עם הידיים, מחכה שחבר'ה אחרים יגיבו ויתנו את דעתם.

כפפות מהוות שיכבה לא יציבה נוספת בין המוט ליד, מחליש את האחיזה, מונע היווצרות יבלות הכרחיות, ולמעשה הופך את האחיזה לקשה יותר לביצוע בעקבות העלייה בקוטר המוט שאתה מחזיק. מוטות עבים קיימים לצורך זה של עבודה על האחיזה, כפפות לא. כפפות הן מרגיזות. אנשים חסרי ניסיון, לא רציניים, חושבים שהם אמורים ללבוש אותן בגלל שהם רואים אותן בעיתוני הכושר. סינדי קרופורד לובשת אותן. ריצ'רד סימונס לובש אותן, אני מצטער, אני לא יכול לדבר על זה יותר.

לגבי היבלות אני בטח מתאר לעצמי שאתה רוצה כפפות בשביל למנוע יבלות
אבל ההפך לא רק שזה לא יעזור לך זה רק יחמיר לך את המצב.
הסיבה ליבלות זה כי אתה לא אוחז נכון.
צירפתי סירטון לימוד כיצד אוחזים נכון

כפפות מהוות שיכבה לא יציבה נוספת בין המוט ליד, מחליש את האחיזה, מונע היווצרות יבלות הכרחיות, ולמעשה הופך את האחיזה לקשה יותר לביצוע בעקבות העלייה בקוטר המוט שאתה מחזיק. מוטות עבים קיימים לצורך זה של עבודה על האחיזה, כפפות לא. כפפות הן מרגיזות. אנשים חסרי ניסיון, לא רציניים, חושבים שהם אמורים ללבוש אותן בגלל שהם רואים אותן בעיתוני הכושר. סינדי קרופורד לובשת אותן. ריצ'רד סימונס לובש אותן, אני מצטער, אני לא יכול לדבר על זה יותר.

פשש תראו מי החליט שהוא רוצה מוניטין חיובי 😉

אפילו האצבעות שלו עשו SS

הכפפה הכי טובה היא העור, גם פחות נוטה להקרע ביחס ל-בד מלאכותי, וגם מתקן את עצמו לבד במידה ונקרע.

יותר טוב מזה? 😉
וואו העור של האדם נשמע כמו חומר גלם מעולה, למה לא עושים ממנו מוצרים?
אה, רגע...

במידה ואתה רוצה עצה בנוגע לדגם ספציפי של כפפות פתח את הפוסט ב"פורום נשים".
גרמת לי לצחוק בקול חזק ב7 בבוקר עם עצמי מול שולחן המדריכים וכולם הסתכלו עלי במבט מוזר..שברת אותי:lol:

היי

אני מחפש ככפות די טובות שיכולות להחזיק לאורך זמן וכפפות שבעיקר יהיו טובות עבור מתח וגם עבור שאר הדברים האחרים אבל בעיקר בשביל מתח.
גם אני מעדיף לעבוד בלי כפפות, תנסה לשים מגנזיום נוזלי.
אם כבר כפפות אז תחפש grip pad

%D7%9E%D7%92%D7%9F-%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%93%D7%99%D7%9D.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית