הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כפפות לשורש כף היד

ShaharZ

משתמש מתחיל
83
2
נק' מוניטין:
2
83
2
שלום, רציתי לדעת האם יש כפפות שמונעות מפציעה בשורש כף היד\כאבים? לפעמים אני מקבל כאבים בשורש כף היד (זה תמיד ביד ימין) והיא תמיד באה לאיזה שבוע ואז הולכת לכמה חודשים ואחר כך חוזרת שוב ושזה מגיע זה בלתי נסבל כי בקושי אפשר להתאמן וזה מעצבן הכאב הזה, יש לכם מושג אם יש כפפות כלשהו שיעזרו במצב שכזה?
תודה מראש.

שלום, רציתי לדעת האם יש כפפות שמונעות מפציעה בשורש כף היד\כאבים? לפעמים אני מקבל כאבים בשורש כף היד (זה תמיד ביד ימין) והיא תמיד באה לאיזה שבוע ואז הולכת לכמה חודשים ואחר כך חוזרת שוב ושזה מגיע זה בלתי נסבל כי בקושי אפשר להתאמן וזה מעצבן הכאב הזה, יש לכם מושג אם יש כפפות כלשהו שיעזרו במצב שכזה?
תודה מראש.
יש רצועות.

אתה יכול לבדוק בטיטאן ישראל.
wrist wraps

• פותח/ת השרשור
יש רצועות.

אתה יכול לבדוק בטיטאן ישראל.
wrist wraps
אין לי בעיה לקנות מהאתר הרשמי של החברה ולחכות למשלוח, יש לך מושג אם הם עושים משלוחים בחינם (
wrist wraps)?​
ושכחתי לציין שהכאבים קוראים רק שאני מוריד את היד כלפי מטה או מזיז אותה לצדדים, שהיא רגילה (ישרה) אין לי כאבים.

אין לי בעיה לקנות מהאתר הרשמי של החברה ולחכות למשלוח, יש לך מושג אם הם עושים משלוחים בחינם (
wrist wraps)?​
ושכחתי לציין שהכאבים קוראים רק שאני מוריד את היד כלפי מטה או מזיז אותה לצדדים, שהיא רגילה (ישרה) אין לי כאבים.
אין טעם לקנות ולחכות כשהמחיר כמעט שווה ערך לטיטאן ישראל ואתה מקבל את הרצועות תוך כמה ימים, אבל כרצונך 😃

• פותח/ת השרשור
אין טעם לקנות ולחכות כשהמחיר כמעט שווה ערך לטיטאן ישראל ואתה מקבל את הרצועות תוך כמה ימים, אבל כרצונך 😃
בחיים לא שמעתי עליהם ואני לא יודע איפה החנות שלהם, אפשר לינק לקנייה של מה שאמרת? אין לי מושג בסוגים שם, הבנתי שזה למשקלים גדולים או שזה סבבה גם למשקלים רגילים?

• פותח/ת השרשור
אתה צריך לשאול את עצמך מה גורם לכאבים האלו לפני שאתה הולך ושם wrist straps, מישהו הסתכל על הפרס/בנץ' שלך?
לפי דעתי אני עושה אותו סבבה כי זה לא קורא כל שבוע, רק פעם בכמה חודשיים וזה דיי מעצבן ואני מפחד להיפצע יותר אז אני אשתמש בזה בלי קשר גם אם אני ירגיש טוב עם היד
קודם מתקנים אחיזה לקויה אחרי זה במקרה הצורך ועם המשקלים תפנה לעזרים חיצוניים
רגע אם אשתמש בזה בלי קשר לכאבים זה בסדר או שאסור להשתמש בזה כל הזמן?

• פותח/ת השרשור
תעלה סרטון שלך, אני לא רואה עניין לשים רצועות במשקלים כאלה.
ובכלל, כמו שאינסין אמר, אתה צריך לבדוק מה גורם לכאבים.
רגע אם אני שם רצועה בכל אימון בלי שום קשר לכאבים זה יכול לגרום לנזק או משהו?
מישהו?
תעלה סרטון שלך, אני לא רואה עניין לשים רצועות במשקלים כאלה.
ובכלל, כמו שאינסין אמר, אתה צריך לבדוק מה גורם לכאבים.
up

אין טעם במשקלים כאלה לשים רצועות, וזה כן יגרום לנזק - זה ימנע מפרק היד שלך להתחזק כראוי.
תעלה סרטון של הבנץ' שלך, כי במשקל כזה זו כנראה בעיה של טכניקה.

אצל המון מתאמנים מתחילים יש בעיה של פשיטה בפרק כף היד בלחיצות. לרוב זה נובע מחוסר מאמץ בכפיפה והתנגדות למשקל, ובחלק מהמקרים בגלל שמלכתחילה מניחים את המוט קרוב לאצבעות ולא קרוב לשורש כף היד. שים לב לדגשים האלה, וכמו שאמרו כדאי שתעלה סרטון אחרת פשוט אי-אפשר לעזור.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית