הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כפפות טובות להכל

שמרון

משתמש מתחיל
50
0
נק' מוניטין:
0
50
0
היי

אני מחפש ככפות די טובות שיכולות להחזיק לאורך זמן וכפפות שבעיקר יהיו טובות עבור מתח וגם עבור שאר הדברים האחרים אבל בעיקר בשביל מתח.

כפפות הן לא רעיון טוב למי שמתאמן, כי הן גם מונעות מהשלפוחיות ההכרחיות ששומרות לנו על כף היד להתפתח, וגם מעבות את המוט בו אתה אוחז ולכן - מחלישות את האחיזה שלך.

אחינו רק לפני יומיים השקעת כדי לצאת מהמוניטין השלילי למה אתה הורס לעצמך? 🫤
לפני חודשיים שיצאתי עם בחורה היא אמרה שהמוגלות בידיים לא יפות. כך הכל בפרופורציה לא צריך להיות כל הזמן רציני.

לפני חודשיים שיצאתי עם בחורה היא אמרה שהמוגלות בידיים לא יפות. כך הכל בפרופורציה לא צריך להיות כל הזמן רציני.
סטנדרטים של אחרים זה מאוד חשוב למלא.

סטנדרטים של אחרים זה מאוד חשוב למלא.
אז לא הבנתי אותך, מה לעשות אם הבחורה לא אוהבת את המוגלות? להשתמש בכפפות ולהרים פחות משקל לאבד את האחיזה ופחות להתחזק
בשביל שהבחורה תיהיה מרוצה, או לשים עלייה פס?

אז לא הבנתי אותך, מה לעשות אם הבחורה לא אוהבת את המוגלות? להשתמש בכפפות ולהרים פחות משקל לאבד את האחיזה ופחות להתחזק
בשביל שהבחורה תיהיה מרוצה, או לשים עלייה פס?
אני חושב שהכוונה של ביסט היא שתחליף בחורה

לא צריך כפפות, גם אני עד לפני חצי שנה התאמנתי כמו כוסית עם כפפות. וכל כמה חודשים הייתי קונה חדשות כולל סיבוב על המפרק
אז שהחלטתי שדי להיות ליידי בוי, בימים הראשונים העור שורף ולא רגילים, אבל מהר מאוד מתרגלים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית