עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן לא נראה לי שהיא אוהבת לספק מזון בכל אופן, גם לאנשים.אילזה קוך לא תסכים.
מידה XXXXXXXXXXXXXXSמזל שלא נולדת בתקופת היטלר וחבריו, מי יודע אולי היה לנו חגורות מהסבים שלנו
במידה ואתה רוצה עצה בנוגע לדגם ספציפי של כפפות פתח את הפוסט ב"פורום נשים".
ואם אני רוצה להיות דוגמן ידיים? מה עושים במצב כזה?כפפות הן לא רעיון טוב למי שמתאמן, כי הן גם מונעות מהשלפוחיות ההכרחיות ששומרות לנו על כף היד להתפתח,
אחינו רק לפני יומיים השקעת כדי לצאת מהמוניטין השלילי למה אתה הורס לעצמך? 🫤ואם אני רוצה להיות דוגמן ידיים? מה עושים במצב כזה?
😃אחינו רק לפני יומיים השקעת כדי לצאת מהמוניטין השלילי למה אתה הורס לעצמך? 🫤
לפני חודשיים שיצאתי עם בחורה היא אמרה שהמוגלות בידיים לא יפות. כך הכל בפרופורציה לא צריך להיות כל הזמן רציני.אחינו רק לפני יומיים השקעת כדי לצאת מהמוניטין השלילי למה אתה הורס לעצמך? 🫤
סטנדרטים של אחרים זה מאוד חשוב למלא.לפני חודשיים שיצאתי עם בחורה היא אמרה שהמוגלות בידיים לא יפות. כך הכל בפרופורציה לא צריך להיות כל הזמן רציני.
אז לא הבנתי אותך, מה לעשות אם הבחורה לא אוהבת את המוגלות? להשתמש בכפפות ולהרים פחות משקל לאבד את האחיזה ופחות להתחזקסטנדרטים של אחרים זה מאוד חשוב למלא.
אני חושב שהכוונה של ביסט היא שתחליף בחורהאז לא הבנתי אותך, מה לעשות אם הבחורה לא אוהבת את המוגלות? להשתמש בכפפות ולהרים פחות משקל לאבד את האחיזה ופחות להתחזק
בשביל שהבחורה תיהיה מרוצה, או לשים עלייה פס?
ומה עם גילוח /קיצוץ שערות ערווה?😆אני חושב שהכוונה של ביסט היא שתחליף בחורה
מנהל פורום אימונים וזוגיות.נהדר, עכשיו אני גם יועץ זוגי?
מנהל פורום אימונים וזוגיות.
לך על זה אני אומראל תפתה אותי לשנות את התת ניק שלו 😃
אז חתכת סופית?אז שהחלטתי שדי להיות ליידי בוי