הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ביקורת סקוואט+כמה שאלות

Adam19594

משתמש מתחיל
210
5
נק' מוניטין:
20
210
5
POWER CLUB-אבן יהודה
היי חברים ערב מצוין,

אז ככה שמי אדם בן 21.

גובה 168-69 שוקל 73.3 על אחוז שומן אני מאמין 14-15, מתאמן כבר 5 חודשים שבהם חודשיים FBW ועכשיו כבר 3 חודשים SS.

משקלי העבודה שלי הם:

סקוואט:100
דדליפט:107.5
בנץ:65
פרס:50

הקצב עלייה שלי במשקלים כרגע הוא:

סקוואט:2.5
דד:5
בנץ:2.5
פרס:2.5
אני יודע שהמשקלים הם לא משהו ל 3 חודשים ואני לא מתרץ אבל החגים דפקו אותי וגם התזונה שלי בחודש האחרון שעליתי רק קילו גם השפיעה.

כרגע הלוז שלי הוא להוציא את המקסימום מה SS שזה אומר לרוץ איתה עד פברואר-מרץ ומשמה לעבור ל AB חיטוב.

עכשיו אחרי הרבה זמן שגם לא עידכנתי את הטכניקה שלי בסקוואט היום פעם ראשונה שעשיתי 100 סקוואט.

ואפשר להגיד שהיה לי קשה מאוד יצא לי היום לעשות 4/4/2 אבל העניין הוא שלא הרגשתי שזה כבד לי על הגב ועדיין היה לי מאוד קשה לעלות.

ואפשר להגיד שעשיתי גם פאשלות בשתי החזרות האחרונות אבל הייתי מעונין נקודת מבט שלכם לגבי הסקוואט הזה.

עכשיו אני יודע גם שאין לי זכות לצרוח עם משקל כזה לכן אל תתיחסו לצרחות 😃

הסרטון:

בנוסף הייתי רוצה להתייעץ איתכם על הלוז שלי של לעשות SS עד מרץ שזה יהיה חצי שנה ומשמה לעבור ל AB חיטוב כי בתאכלס המטרה שלי זה בילדינג.

וגם עצות לשיפור הסקוואט יתקבלו בברכה 😃

שיהיה אחלה סופ"ש .

אני יודע שהמשקלים הם לא משהו ל 3 חודשים
אל תדאג הכל בסדר והמשקלים שלך בסדר גמור. יש כאלה שלקח להם הרבה יותר מ3 חודשים להגיע ל100 סקוואט.

יש משהו שמאוד מוזר לי בסקוואט שלך ואני לא מצליח להבין למה (אולי ל @Beast and cheat יהיה רעיון שקשור לאנטרופומטריה)
אתה גם מבצע היפ דרייב טוב, המוט גם נמצא מעל מרכז כף הרגל וגם איכשהו בנוסף לכל זה אתה מצליח לשמור על גף אנכי כמו בהיי באר. מבחינתי אני לא רואה בעיות בטכניקה כי אתה מבצע את כל הדגשים האלה כמו שצריך, אבל מוזר לי איך אתה עושה את זה עם גב כל כך אנכי
בכל מקרה כל הכבוד סקוואט יפה

דרך אגב לשמוע את הצעקות שלך במהירות של 0.5 זה כמו לשמוע בנאדם ששוחטים אותו 🤣🤣

אל תדאג הכל בסדר והמשקלים שלך בסדר גמור. יש כאלה שלקח להם הרבה יותר מ3 חודשים להגיע ל100 סקוואט.

יש משהו שמאוד מוזר לי בסקוואט שלך ואני לא מצליח להבין למה (אולי ל @Beast and cheat יהיה רעיון שקשור לאנטרופומטריה)
אתה גם מבצע היפ דרייב טוב, המוט גם נמצא מעל מרכז כף הרגל וגם איכשהו בנוסף לכל זה אתה מצליח לשמור על גף אנכי כמו בהיי באר. מבחינתי אני לא רואה בעיות בטכניקה כי אתה מבצע את כל הדגשים האלה כמו שצריך, אבל מוזר לי איך אתה עושה את זה עם גב כל כך אנכי
בכל מקרה כל הכבוד סקוואט יפה

דרך אגב לשמוע את הצעקות שלך במהירות של 0.5 זה כמו לשמוע בנאדם ששוחטים אותו 🤣🤣
הוא לא יורד מספיק עמוק, פה קבור הכלב. גם יכול להיות שהעמידה מעט צרה מידי.
ובכשל היה צריך להתעסק בלהתאמץ, לא בלהראות (ולהשמע) מתאמץ. זה היה עולה.

חשבתי על העומק אבל לא הייתי בטוח. תודה על התגובה 😃

בכל החזרות?
אני די חוזר על הסירטון וב2 החזרות הראשונות והרביעית נראלי דווקא עושה רושם שהוא כן שובר.
תקן אותי אם אני טועה.

למרות שרשמו לך הרבה דברים,אני מרגיש שאני חייב להוסיף.
פשוט תפסיק לצרוח, אני לא באמת רואה איך זה תורם לך.
קו אוויר עמוק, תחזק את הבטן תרד ותעלה... אתה לא אמור לפתוח את הפה לפני כן.
תחשוב שבירידה בסקוואט זה כאילו אתה יורד מתחת למים, עד שאתה עולה בחזרה.

חחח מתתי מצחוק 😄 קודם כול אתה לא שובר מקביל ו הצרחות שלך לא נבעו מאמץ עשיתה את זה בישביל הפוזה . נשמעת כאילו אישה שיולדת . ובחרה החמישית יכולה לעלות אם לא השקעתה בצרחה ותפסיק לסדר כול פעם את העמידה זה שאתה זז כול פעם עם 100 קילו על הגב זה עוד בזבוז אנרגיה תסדר את העמידה ואחר כך תצא

• פותח/ת השרשור
חחח מתתי מצחוק 😄 קודם כול אתה לא שובר מקביל ו הצרחות שלך לא נבעו מאמץ עשיתה את זה בישביל הפוזה . נשמעת כאילו אישה שיולדת . ובחרה החמישית יכולה לעלות אם לא השקעתה בצרחה ותפסיק לסדר כול פעם את העמידה זה שאתה זז כול פעם עם 100 קילו על הגב זה עוד בזבוז אנרגיה תסדר את העמידה ואחר כך תצא

אקח לתשומת ליבי תודה!

יש דרך לתת ביקורת, כנראה שהסקווט שלך יהיה מצחיק בעיני, תרצה לקבל ממני ביקורת כמו זאת שכתבת?

יש דרך לתת ביקורת, כנראה שהסקווט שלך יהיה מצחיק בעיני, תרצה לקבל ממני ביקורת כמו זאת שכתבת?
אבל באמת הוא השקיע בצרחות יותר מהטיכנקה . ואני לא צוריח בסקוואט . אני צחקתי רק על הצרחות ולא על הסקואט

אבל באמת הוא השקיע בצרחות יותר מהטיכנקה . ואני לא צוריח בסקוואט . אני צחקתי רק על הצרחות ולא על הסקואט
אוקיי אז אצחק על הלבוש שלך, יהיה לך יותר נחמד? זה לא הופך את זה לנעים או בסדר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית