הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יעוץ בעניין של חיטוב והעמסה

Maxcts770

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
שלום אני חדש בפורום ..פורום מדהים באמת
בן 23

גובה 1.82

משקל נוכחי 83

מתאמן לא באופן סדיר

מטרה: .ירידה באחוזי שומן מתחת ל10%

אני עובד במפעל וחצי משרדי.אז לפעמים פיזי ולפעמים לא.אני בנוי מוצק תמיד נראה כאילו אני מתאמן..אבל הרבה זמן לא התאמנתי..כיום המטרה ירידה ל8אחוז שומן..עושה 3פעמים הליכה+ריצה של שעה..בשבוע..אוכל לא כול כך סדיר .אבל לא מכניס פחמימה בכלל..תזונה מורכבת בעיקר מ חזה עוף.ביצים.ירקות.אגוזי מלך.שמן זית...רק עם זה אני מסתדר.שומר על 5-6ארוחות ביום.ירדתי בשבועים בערך 6קילו

העיינין הוא שאין לי מושג..אם אני בדרך הנכונה או לשנות משהו..ואחרי כמה זמן לעשות העמסה(אם צריך בכלל) ומה לאכול שם בערך

קודם כל תקרא את זה:
המדריך השלם להורדת השומן וחיטוב הגוף - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
אם יהיו לך שאלות לגבי מה שכתוב שם תשאל אחרי שתקרא.
בשביל לרדת באחוזי שומן אתה לא חייב להימנע לגמרי מפחמימות, והמשקל שהורדת בשבועיים הרוב זה נוזלים שירדו כשהורדת פחמימות, לא שומן. אם אתה כן מתכוון לעשות דל פחמימה תקרא את זה:
העמסת פחמימות בדיאטה קטוגנית מחזורית (CKD) - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
העמסת פחמימות למען איבוד שומן מקסימלי - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

• פותח/ת השרשור
דבר ראשון תודה על התגובה..ולמה הורדתי רק נוזלים...מה שבועים בלי פחמימה ואירובי לא טוב?ואני מרגיש מעולה...איפה בדיוק טעיתי אז איך אני כן אמור להוריג אחוז שומן..ומה שנתתה לי לקרוא זה מילון אבן שושן

ולמה הורדתי רק נוזלים
כי יש לך מאגרי גליקוגן בגוף שמתמלאים כשאתה אוכל פחמימות, והם אוגרים נוזלים, כשאתה מפסיק לאכול פחמימות המאגרי גליקוגן מתרוקנים והנוזלים יוצאים מהגוף. לא אמרתי שהורדת רק נוזלים אבל זה כן החלק העיקרי מה6 קילו, אל תצפה להוריד 6 קילו שומן בשבועיים.
מה שבועים בלי פחמימה ואירובי לא טוב?ואני מרגיש מעולה...איפה בדיוק טעיתי אז איך אני כן אמור להוריג אחוז שומן..
לא אמרתי שזה לא טוב. אין בעיה עם דל פחמימה פשוט אל תחשוב שזה חובה בשביל לרדת באחוז שומן. שבועים גם זה מעט מדי זמן בשביל לרדת באופן משמעותי באחוז שומן. ולירידה באחז שומן חשוב גם אימוני כוח, בשביל לשמר את מסת השריר הקיימת, כי אם אתה עושה רק אירובי אתה תוריד שומן אבל גם מסת שריר (כמובן אם אתה בגירעון קלורי).
ומה שנתתה לי לקרוא זה מילון אבן שושן
תשמע, אם אתה רוצה ידע אז תקרא, ידע זה כוח. תתחיל מהמאמר הראשון, הוא כתב בשפה פשוטה ומובנת ונותן את עיקר הדברים.
בגדול אני אגי לך מה אתה צריך לעשות בשביל להוריד שומן:
1) תפריט מתאים, שזה אומר להיות בגירעון קלורי (לאכול פחות קלוריות ממה שאתה שורף). אתה יכול להשיג את זה על ידי קיצוץ קלוריות מאוכל, עשיית אירובי בשביל לשרוף קלוריות, או שילוב של הדברים. חוץ מזה לדאוג לאכול מספיק חלבון בשביל לא לפרק מסת שריר ומספיק שומן כי הוא חשוב לתהליכים שונים בגוף
2) תכנית אימונים מתאימה. לעשות אימוני כוח כדי שהגוף ירצה לשמור על מסת השריר הקיימת ולא לפרק אותה ביחד עם השומן. הגוף לא יוע שאתה אוכל פחות בשביל להיראות טוב יותר הוא חושב שאין לך מספיק אוכל לכן הוא מתחיל גם לפרק מסת שריר בשביל בהמשך לשרוף פחות קלוריות. אם אתה עושה אימוני כוח אתה בעצם אומר לגוף שאתה כן צריך את מסת השריר הקיימת.
זה בכללי. ואני שוב ממליץ בחום להתחיל לקרוא את מאמר הראשון, כי עם כל הרצון לעזור אף אחד כאן ל יתחיל לבנות לך תפריט וכאלה.

Back
למעלה תחתית