אחד הדברים ההזויים שראיתי
https://fbcdn-creative-a.akamaihd.n..._=1446929221_51a869054ddfdbcf2cecda262c9a74e3
https://fbcdn-creative-a.akamaihd.n..._=1446929221_51a869054ddfdbcf2cecda262c9a74e3
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
קשה לי להאמין כמה אנשים טיפשים ומחפשים את הדרך הקלה, במקום לבדוק את הנושאמכיר מישהו מהעבודה שנמצא כמה חודשים בבדיחה הזו, 0 תוצאות כנראה גם בגלל שלא מסבירים לך כלום על תזונה למרות שהאימון הוא אישי ועולה איזה 500 שקל לחודש
קראתי את התגובות, ויש שם אנשים שאשכרה תומכים בזה ואומריםשהם רואים תוצאות, אנשים היום פשוט עצלנים ומחפשים קיצורי דרך במקום לעבוד קשה.ynet - בריאות - התאמן במכשיר EMS והגיע למיון עם כאבים עזים
מישהו בדק את ההשלכות של הדבר הזה?
נשמע לי כמו "אימון" לעצלנים שמבקשים 0 תוצאות. (אם לא הרעה בבריאותם)
אי אפשר לקרוא לזה לא אימון ולא שיטה. אולי חרטא.
קראתי את התגובות, ויש שם אנשים שאשכרה תומכים בזה ואומריםשהם רואים תוצאות, אנשים היום פשוט עצלנים ומחפשים קיצורי דרך במקום לעבוד קשה.ynet - בריאות - התאמן במכשיר EMS והגיע למיון עם כאבים עזים
מישהו בדק את ההשלכות של הדבר הזה?
נשמע לי כמו "אימון" לעצלנים שמבקשים 0 תוצאות. (אם לא הרעה בבריאותם)
אי אפשר לקרוא לזה לא אימון ולא שיטה. אולי חרטא.
כשאנשים משלמים כל כך הרבה כסף אם יראו תוצאות גם אם אין 😃 זה כמו שמי שקנה את הסטייקים יגיד שהם טעימים גם אם אתה לועס מסטיק משומשקראתי את התגובות, ויש שם אנשים שאשכרה תומכים בזה ואומריםשהם רואים תוצאות, אנשים היום פשוט עצלנים ומחפשים קיצורי דרך במקום לעבוד קשה.
קראתי את התגובות, ויש שם אנשים שאשכרה תומכים בזה ואומריםשהם רואים תוצאות, אנשים היום פשוט עצלנים ומחפשים קיצורי דרך במקום לעבוד קשה.
הדוגמא עם הסטייק לא טובה.כשאנשים משלמים כל כך הרבה כסף אם יראו תוצאות גם אם אין 😃 זה כמו שמי שקנה את הסטייקים יגיד שהם טעימים גם אם אתה לועס מסטיק משומש
ו-TRX זה לבחורות שמשום מה יש להן פוביה ממשקולות שחס וחלילה לא יהפכו לבודיבילדריות אחרי כמה אימונים!
קליסטניקס.קשה מאוד להשיג את התוצאות של עבודה התנגדות חיצונית אל מול משקל גוף בלבד.
BEEN THERE DONE THAT. אולי יש אנשים שמפיקים מזה יותר מאשר התנגדות משקולות.קליסטניקס.
משיגים תוצאות מאוד יפות.
אבל ההבדל בין זה לבין trx.....
אמרתי תוצאות מאוד יפות, לא אמרתי זהות.BEEN THERE DONE THAT. אולי יש אנשים שמפיקים מזה יותר מאשר התנגדות משקולות.
לא קשה בכלל, דורש מעט הבנה של פרוגרשן וקצת יכולת אילתור עם אמצעים בסיסיים ביותרקשה מאוד להשיג את התוצאות של עבודה התנגדות חיצונית אל מול משקל גוף בלבד.
נו,משפחה לא בוחרים..דוד שלי מאמן בסניף שלהם בראשון