הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שיטת אימון ems

מכיר מישהו מהעבודה שנמצא כמה חודשים בבדיחה הזו, 0 תוצאות כנראה גם בגלל שלא מסבירים לך כלום על תזונה למרות שהאימון הוא אישי ועולה איזה 500 שקל לחודש

בן דוד שלי מאמן בסניף שלהם בראשון, אמרתי לו כבר מה אני חושב על החארטה הזאת.

• פותח/ת השרשור
מכיר מישהו מהעבודה שנמצא כמה חודשים בבדיחה הזו, 0 תוצאות כנראה גם בגלל שלא מסבירים לך כלום על תזונה למרות שהאימון הוא אישי ועולה איזה 500 שקל לחודש
קשה לי להאמין כמה אנשים טיפשים ומחפשים את הדרך הקלה, במקום לבדוק את הנושא

אני מגיב סדרתי בפוסטים שלהם בפייסבוק.

אבל בתכלס, למה אני משקיע את האנרגיה שלי בזה?
מי שמספיק עצלן בשביל כזה דבר, מגיע לו.

• פותח/ת השרשור
ynet - בריאות - התאמן במכשיר EMS והגיע למיון עם כאבים עזים

מישהו בדק את ההשלכות של הדבר הזה?
נשמע לי כמו "אימון" לעצלנים שמבקשים 0 תוצאות. (אם לא הרעה בבריאותם)
אי אפשר לקרוא לזה לא אימון ולא שיטה. אולי חרטא.
קראתי את התגובות, ויש שם אנשים שאשכרה תומכים בזה ואומריםשהם רואים תוצאות, אנשים היום פשוט עצלנים ומחפשים קיצורי דרך במקום לעבוד קשה.
ynet - בריאות - התאמן במכשיר EMS והגיע למיון עם כאבים עזים

מישהו בדק את ההשלכות של הדבר הזה?
נשמע לי כמו "אימון" לעצלנים שמבקשים 0 תוצאות. (אם לא הרעה בבריאותם)
אי אפשר לקרוא לזה לא אימון ולא שיטה. אולי חרטא.
קראתי את התגובות, ויש שם אנשים שאשכרה תומכים בזה ואומריםשהם רואים תוצאות, אנשים היום פשוט עצלנים ומחפשים קיצורי דרך במקום לעבוד קשה.

כשאנשים משלמים כל כך הרבה כסף אם יראו תוצאות גם אם אין 😃 זה כמו שמי שקנה את הסטייקים יגיד שהם טעימים גם אם אתה לועס מסטיק משומש

ו-TRX זה לבחורות שמשום מה יש להן פוביה ממשקולות שחס וחלילה לא יהפכו לבודיבילדריות אחרי כמה אימונים!
כשאנשים משלמים כל כך הרבה כסף אם יראו תוצאות גם אם אין 😃 זה כמו שמי שקנה את הסטייקים יגיד שהם טעימים גם אם אתה לועס מסטיק משומש
הדוגמא עם הסטייק לא טובה.
אם אני אשלם 200+ שקל לסטייק, הוא חייב להיות כל כך טוב שאני אנשק את הרגליים של הטבח.
אחרת אני פשוט אחזיר אותו.

לא במסעדה מדבר על על האש וכו', לא היית אף פעם בסיטואציה שמישהו קנה סטייקים בנגיד 140 לקילו והם פשוט לא טעימים? והוא לא מודה בזה?

ו-TRX זה לבחורות שמשום מה יש להן פוביה ממשקולות שחס וחלילה לא יהפכו לבודיבילדריות אחרי כמה אימונים!

יש גם הרבה בנים שעושים TRX אף פעם לא הבנתי את ההיגיון..
או שתעשה אירובי כמו בנאדם!! או שתעבוד עם התנגדות כמו בנאדם... (משקולות)...

קשה מאוד להשיג את התוצאות של עבודה התנגדות חיצונית אל מול משקל גוף בלבד.

קשה מאוד להשיג את התוצאות של עבודה התנגדות חיצונית אל מול משקל גוף בלבד.
לא קשה בכלל, דורש מעט הבנה של פרוגרשן וקצת יכולת אילתור עם אמצעים בסיסיים ביותר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית