הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שיטת אימון ems

כולם יודעים שגוף חטוב או וואטאבר זה משהו שמשיגים ושומרים עליו אך ורק על ידי התמדה ואימוץ אורח חיים מתאים. הדבר הטיפשי הזה דומה לעוד "דיאטת כאסח" כביכול שאנשים עושים בשביל להשיג תוצאות מהירות. ובסופו של דבר הרי זה לא מחזיק יותר מידי זמן. כל מי שמחפש את הקיצורי דרך האלה הם בדרך כלל אנשים עצלנים עם אופי חלש. בקיצור חבל על הכסף

אני בעד שאנשים יבזבזו את הזמן,הבריאות והכסף שלהם על שטויות. מישהו צריך הרי להרוויח והונאה היא דרך לגיטימית, אם זה TRX או EMS, מרבית העבודה זה במציאת פריירים(לקוחות). כשיש "שיטה" "טכנולוגית" אנשים קופצים עליה כי - אין להם הבנה בסיסית של גוף האדם.
אין מתפקידי(כמדריך) או כבן אדם- להסביר לכל בן ובת שיטה טובה מהי- אם היא מרוצה מהפילאטיס, והוא מבסוט מקרוספיט - שיהנו. גם אם זה הונאה\חרטה\מסוכן.
ככל שיש יותר בלבול בתחום- ככה יש יותר כסף. אז עוד כמה שנים כשיצופו עוד כמה "שיטות"- יהיו יותר מאמנים,יהיה ביקוש לקורסים של EMS וקוקספיט וכו. ידע זה כח, אבל לאנשים חלשים\שחיפים\שמנים כמעט ולא מעניין לשמוע איך הם יכולים להאיץ חילוף חומרים ולרדת 4 קילו בחודש,או לצבור קילו של שריר.. הציפיות גבוהות מדי לכן יש אכזבה וביקוש לפתרונות מהירים. וזה לא יגמר אף פעם- אנשים טיפשים ועצלנים רק מתחלפים.

הגעתי למסכנה שאתה יכול לקחת שלוש אותיות באנגלית לחבר אותן ולהמציא שיטת אימונים מהירה וחדשה.

אז אני בזאת מייסד את שיטת ה-TVR
שיטה חדשנית באמצעותה תורידו 20 ק"ג שומן בשלושה חודשים!!! 😵‍💫🥊
על ידי גירוי חשמלי המועבר לאצבעות משלט טלוויזיה מקולקל, במנגנונים מורכבים שלא הוכחו מבחינה מדעים ותיהיו חטוביםביםבים!!

20 דקות אימון TVR פעמיים בשבוע, בזמן הצפייה בתוכנית הטלוויזיה האהובה עליכם, ללא צורך לצאת מהבית.
ירידה מובטחת של 20 ק"ג שומן לא משנה מה היה המשקל ההתחלתי שלכם!!

TVR! ותראו חטובים כמו הכוכבים בטלוויזיה!

הגעתי למסכנה שאתה יכול לקחת שלוש אותיות באנגלית לחבר אותן ולהמציא שיטת אימונים מהירה וחדשה.

אז אני בזאת מייסד את שיטת ה-TVR
שיטה חדשנית באמצעותה תורידו 20 ק"ג שומן בשלושה חודשים!!! 😵‍💫🥊
על ידי גירוי חשמלי המועבר לאצבעות משלט טלוויזיה מקולקל, במנגנונים מורכבים שלא הוכחו מבחינה מדעים ותיהיו חטוביםביםבים!!

20 דקות אימון TVR פעמיים בשבוע, בזמן הצפייה בתוכנית הטלוויזיה האהובה עליכם, ללא צורך לצאת מהבית.
ירידה מובטחת של 20 ק"ג שומן לא משנה מה היה המשקל ההתחלתי שלכם!!

TVR! ותראו חטובים כמו הכוכבים בטלוויזיה!

תלמד לסנטז DNP עחי, תעשה שייק של גינגר,תוסיף שיח אבהם מצוי(הרי לכל שייק צריך מרכיב אחד שאולי פועל), איזה סקוף של ממתיק מלאכותי ותרשום את כל זה תחת פטנט ©. אז באמת הTVR יעבוד ויביא לך לקוחות. עד שמישהו ימות ואז אתה מאשים את הסודאני שיסד את חברת מייק תוספים יחד איתך.. יש לי דמיון פורה 😃

תלמד לסנטז DNP עחי, תעשה שייק של גינגר,תוסיף שיח אבהם מצוי(הרי לכל שייק צריך מרכיב אחד שאולי פועל), איזה סקוף של ממתיק מלאכותי ותרשום את כל זה תחת פטנט ©. אז באמת הTVR יעבוד ויביא לך לקוחות. עד שמישהו ימות ואז אתה מאשים את הסודאני שיסד את חברת מייק תוספים יחד איתך.. יש לי דמיון פורה 😃
או שאני אחתוך להם את הפחמימות מהתפריט ואז הם ירדו תוך יומיים כמה קילוגרמים של נוזלים וכולם יהיו מרוצים.
הבטחתי ירידה במשקל, וקיימתי.

אין החזרים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית