עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה לא זיוף נכון? יש בצד שני ברקוד וכל מיניאחלה של דיבול
עובר תודה רבה אגב יש לזה תופעות לוואי? צורך רק אוראלי בלי זריקות .. עם deto complexלמדיטק יש קוד שניתן לבדוק באתר הרשמי
אם הקוד עובר זה מקורי! לא עובר..זיוף! פשוט!
לדעתי זה שווה 'תגובה נבחרת'לבריאות
תזכה למצוות...
עובר תודה רבה אגב יש לזה תופעות לוואי? צורך רק אוראלי בלי זריקות .. עם deto complex
עובר תודה רבה אגב יש לזה תופעות לוואי? צורך רק אוראלי בלי זריקות .. עם deto complex
לשאלתך - במידה והקוד עובד באתר של החברה - מדובר במוצר אותנטי.מישו מכיר שמע אי פעם על חברה med tech?
מה אומרים עליו? צפה בקובץ המצורף 31144
אחרי כמה זמן אני אמור להרגיש את ההשפעה של הדיבול? היום הגעתי ל40 מג (עולה בהדרגה כל יום מוסיף 10מג עד שאגיע ל50)לשאלתך - במידה והקוד עובד באתר של החברה - מדובר במוצר אותנטי.
באשר לתכנון שלך לקחת דיבול לא חומר בסיס (טסטסטורון) - מציע לך בחום רב לרדת מהעניין. תוכל לקרוא באשכולות ישנים בפורום (הרץ חיפוש בנושא), ולהבין מדוע הדבר לא ענייני, ורבה הפגיעה מהתועלת.
מקווה שתבחר לעשות את הדבר הנכון.
בהצלחה
בערך שבועאחרי כמה זמן אני אמור להרגיש את ההשפעה של הדיבול? היום הגעתי ל40 מג (עולה בהדרגה כל יום מוסיף 10מג עד שאגיע ל50)
אתה לא אמור להגיע ל 40 או 50 מג 30 מג יספיקו כדי להרגיש את החומר , כמה זמן אתה כבר לוקח ?אחרי כמה זמן אני אמור להרגיש את ההשפעה של הדיבול? היום הגעתי ל40 מג (עולה בהדרגה כל יום מוסיף 10מג עד שאגיע ל50)
זה היום השלישי..אתה לא אמור להגיע ל 40 או 50 מג 30 מג יספיקו כדי להרגיש את החומר , כמה זמן אתה כבר לוקח ?
אה זה כלום בדרך כלל מתחילים להרגיש אחרי 5 ימים שבועזה היום השלישי..
כן דניאל ציין למעלה אחרי שבוע בערך.. אבל מה אני אמור להרגיש בדיוק? איך אני אמור לזהות שהחומר עובדאה זה כלום בדרך כלל מתחילים להרגיש אחרי 5 ימים שבוע
אתה תרגיש עצבני על כל דבר קטן , כח בקטנה אבל מרגישים את העלייה . אז תדע שזה עובדכן דניאל ציין למעלה אחרי שבוע בערך.. אבל מה אני אמור להרגיש בדיוק? איך אני אמור לזהות שהחומר עובד
לדיבול יש תופעות לוואי אסטרוגניות, במיוחד שאתה נכנס לסייקל בכזה אחוז שומן גבוהה.תודה !
חשוב לציין שאני לוקח את זה עם תפריט תזונה
הייתי לפני התפריט משקל 68 אחוז שומן 18.5 אחרי שהתחלתי עם התפריט הגעתי ל71 ואחוז 17.2 תוך חודש וחצי דרך אגב מה אומרים על החלוקה של התפריט?
צפה בקובץ המצורף 31184