עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בסייקל של אוראלי בלבד, כל המסה שתצבור תעלם באותה מהירות שהגיעה.לא נורא להשמין קצת המטרה לעלות מסה ואחרי זה לעשות חיטוב אני שחיף יחסית.. תודה בכל זאת על ההמלצה
אז שיהיה בתיאבון.חרטא בפיתה שום דבר לא ייעלם וכן מבצע הכל .. מכיר שכמה עשו פה מהאזור שלי כל מה שהשגת בדיבול אתה יכול לשמור אם תאכל טוב והתמונה זה לפני כמה חודשים עוד לפני התפריט בלי הכוונה בלי כלום ששקלתי 68 צפה בקובץ המצורף 31189
אם עוד לא הבנת..לא מדובר על סייקל..חחמה המטרה של הסייקל הזה אם אפשר לשאול?
שמירת הרווחים (כוח/מאסה) בסייקל המבוסס רק על אוראלי, ללא חומר בסיס, הוא די נמוך. הדיבול נותן "אשליה" של עליה חדה במאסה, אך מדובר בהרבה נוזלים, לפחות בהתחלה. גם אם אתה מכיר כמה "חבר'ה" שעשו סייקל כזה ושמרו על רווחים (קשה לי להאמין, אבל שיהיה), אתה עדיין לא יודע כיצד הם מתנהלים לאחר תום השימוש. בפשטות, אם אתה מחפש באמת להתקדם במאסה וכוח, לשמור על רווחים ולא להשלות את עצמך, אין מנוס - חייב לדעת להזריק.[/QUOT
אני מפחד מזריקות ולא רוצה לשחק יותר מדי עם ההורמנים נראה מה יהיה עם הדיבול אעדכן:)
אתה צודק בזה יש ברשותי 200 כדורים שזה מספיק ל6 שבועות לא מעבר.. ואי אפשר להשתמש בזה יותר בחיים רק פעם 1 נכון?שימוש ממושך ולא מבוקר באוראליים, עלול בהחלט לגרום לפגיעה בציר ה-HPTA, ועוד. ואז נכנס למשוואה עניין (שוב) הרווחים ושמירתם - אם כבר אתה נכנס לתחום, למה לעשות הכל כמו שצריך? הגיבו פה מספר אנשים ולכולם אותה דעה/עמדה. בסוף ההחלטה היא שלך, חבל שתצטער על כך רק בגל שכיום אתה חושש מזריקות (אין מה לחשוש). ואם אתה לא מצליח להתגבר על החשש - רד מהאוראליים ותתאמן טבעי
דיבול זה לא אנאבר וגם לא טורינבול...שימוש ממושך ולא מבוקר באוראליים, עלול בהחלט לגרום לפגיעה בציר ה-HPTA, ועוד. ואז נכנס למשוואה עניין (שוב) הרווחים ושמירתם- אם כבר אתה נכנס לתחום, למה לעשות הכל כמו שצריך? הגיבו פה מספר אנשים ולכולם אותה דעה/עמדה. בסוף ההחלטה היא שלך, חבל שתצטער על כך רק בגל שכיום אתה חושש מזריקות (אין מה לחשוש). ואם אתה לא מצליח להתגבר על החשש - רד מהאוראליים ותתאמן טבעי
ידידי, לא טענתי אחרת.....O
דיבול זה לא אנאבר וגם לא טורינבול...
זו בחירה אחת הטיפשיות ביותר לאוראלי סולו
מכיר יותר מאחד שעשה דיבול או אנאדרול סולו ובכל המקרים זה נגמר חרא!
גם בתופעות הלוואי גם בנוזליות גם בהשבתה וגם ברווחים (מדבר על אחרי השימוש וזמן די קצר )
לא שווה
אבל נראה לי שהבחור פה "מבין עניין"..למה להתווכח איתו...שיהיה בהצלחה
לא חשבתי!ידידי, לא טענתי אחרת.....
חבר, אתה לא תוציא ממני, או מכל אדם היגיוני ובעל ידע בסיסי אחר בתחום, איזשהו פידבק חיובי למה שאתה מתכנן.אתה צודק בזה יש ברשותי 200 כדורים שזה מספיק ל6 שבועות לא מעבר.. ואי אפשר להשתמש בזה יותר בחיים רק פעם 1 נכון?
אני לא מבין מאיפה באה העקשנות הזאת, וחוסר הרצון ללמוד, ועוד כשאומרים לך כבר כמה אנשים שמה שאתה עושה הוא גרוע, ואפילו מאוד.אתה צודק בזה יש ברשותי 200 כדורים שזה מספיק ל6 שבועות לא מעבר.. ואי אפשר להשתמש בזה יותר בחיים רק פעם 1 נכון?