נק' מוניטין:
58,701
- 103,264
- 12,424
כתבנו על כך גם בעבר בפורטל:
מיקרוביוטה - החיידקים שמנסים לשגע את גופינו - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מאחר והמיקרובים הם תאים הרבה יותר קטנים מתאי הגוף, כאשר מדובר במספר התאים ולא במסה שלהם מקבלים את המספרים האלה. מבחינת המסה, כולה איזה שני קילו מסכנים.יכול להיות שזו טעות?
מאחר והמיקרובים הם תאים הרבה יותר קטנים מתאי הגוף, כאשר מדובר במספר התאים ולא במסה שלהם מקבלים את המספרים האלה. מבחינת המסה, כולה איזה שני קילו מסכנים.
הניסוח דווקא מוצלח וזה כתוב במשפט הבא באותה פסקה:זה כבר יותר הגיוני... את המספרים של 1.5-2 ק"ג אני מכיר.
ניסוח לא מוצלח כל כך.. בכל מקרה מאמר מרתק ולמרות שאני משתדל לקרוא הרבה על הנושא עדיין הופתעתי מכמה דברים.
יחס של 1:10 זה 90% ו-10% (או עשירית ותשעה עשיריות)המחקרים כיום מראים שמספר תאי החיידקים בגופינו גדול פי 10 מתאים שמוגדרים כתאי ״אדם״ (יחס של עשרה תאי חיידקים לתא אדם אחד) ובו זמנית כמות המטען הגנטי של תאי החיידקים (DNA) גדולה פי 150-100 משלנו.
רק לטובת הסדר הטוב: עשירית מול תשע עשיריות הן יחס של 1:9.יחס של 1:10 זה 90% ו-10% (או עשירית ותשעה עשיריות)
Enjoy the rideרק לטובת הסדר הטוב: עשירית מול תשע עשיריות הן יחס של 1:9.
אני לא צריך קישורים לאנשים שלא יודעים מתמטיקה בסיסית , יש מסביבי די והותר מאלה.Enjoy the ride
זה סמנטיקה. כתבתי יחס של 1:10, משמע 1 מכל 10 (סה"כ 10) לא 1 פר 10 תאים (סה"כ 11).אני לא צריך קישורים לאנשים שלא יודעים מתמטיקה בסיסית , יש מסביבי די והותר מאלה.
סמנטיקה? אני מקוה שכשאתה נתקל ביחס 1:2, למשל, אתה לא מיישם אותה פרשנות סמנטית, אחרת אני צופה לך קשיים בתקשורת עם אנשים מסביבך (כי מה שיצא לך לפי הפרשנות הזאת הוא מה שנהוג לקרוא יחס 1:1 - אחד מתוך שניים). בהתערבויות, למשל, זה עלול להגמר רע 😃זה סמנטיקה. כתבתי יחס של 1:10, משמע 1 מכל 10
וזה עדיין עניין של סמנטיקה @coldfireסמנטיקה? אני מקוה שכשאתה נתקל ביחס 1:2, למשל, אתה לא מיישם אותה פרשנות סמנטית, אחרת אני צופה לך קשיים בתקשורת עם אנשים מסביבך (כי מה שיצא לך לפי הפרשנות הזאת הוא מה שנהוג לקרוא יחס 1:1 - אחד מתוך שניים). בהתערבויות, למשל, זה עלול להגמר רע 😃
לטובת התיכוניסטים בסביבה: בהגדרות המקובלות של המושג "יחס", יחס של 1:10 אומר אחד מזה על כל עשרה מההוא, כלומר 1 מכל 11. אפשר, כמובן, להגדיר כל דבר איך שרוצים, אם יש בזה טעם, אבל כשההגדרות שונות מהמקובל יש לציין אותן במפורש, אחרת הציון במתמטיקה לא יהיה משהו.
לדעתי לא. אם יש מספיק ירקות/פירות בתפריט זה תיקני מבחינת החיידקים בקיבה ואין צורך להוסיף מסביבמה דעתך Moshe, צריך באמת לתת לנושא התייחסות בצורת תוסף מזון ייעודי במידה ותפריט התזונה היומי אינו כולל כמות מספקת של Resistant Starch?
הכוונה לאלו שאינם מתפרקים. אז החיידקים בעצם מפרקים את התוצר והופכים את זה לחומצות שומן קצרות שרשרת (או דברים אחרים, כמו ויטמינים למינהם).@Moshe מה הכוונה ב "עמילנים מתפרקים במעי הדק ונותנים לגוף אנרגיה ונוטריאנטים.." ?