הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

למה חברות שליחויות מביאות הכל בבקרים?

berdan

משתמש פעיל
698
891
נק' מוניטין:
2,948
698
891
זה מחרפן אותי , זה לדוגמא אחד הדברים שאין להם שום הגיון .
כשלקוח פרטי מזמין מוצר,רוב הסיכוים שהבנאדם עובד או נמצא בכל מסגרת אחרת שלא מאפשרת לו להיות בבית במהלך שעות הבוקר .
הזמנתי חלבון מאמינושופ כי התחלתי לעבוד ואני כבר שבועיים מפספס הרבה פעמים לאכול מספיק חלבון בשעות היום . מסתבר שהשליח התקשר עלי ולא שמעתי כי הייתי עסוק בעבודה, עכשיו הוא גם התקשר מחסוי ולא יכולתי לחזור .

ועכשיו החבילה אצלהם . נו כושלירבאק,איפה ההגיון ??? אני מניאק אם במדינות אחרות חברות שליחויות מביאים על הבוקר את הדברים לאנשים .

בעיקרון זה באמת טמטום, אבל בפועל לא קל לגייס עובדים שיעבדו בשעות מאוחרות יותר

אני מאמין שאם תפנה לאמינושופ הם יעזרו לך לסדר את כל הבעיות שלך.

מסתבר שהשליח התקשר עלי ולא שמעתי כי הייתי עסוק בעבודה
זה לא נעים,אבל בהנחה שאתה יודע שאתה צריך לקבל חבילה עם שליח,אז תהיה מוכן לשיחה

עכשיו הוא גם התקשר מחסוי ולא יכולתי לחזור
בתור שליח בעבר,חסוי מונע המון בלבולי מוח מלקוחות
קח מקרה מהימים הראשונים שלי בFEDEX,התקשרתי ללקוחה לא מחסוי,היא חזרה אליי זועמת ואיימה עליי..
מאז,חסוי

אני מניאק אם במדינות אחרות חברות שליחויות מביאים על הבוקר את הדברים לאנשים
אז יוצא שאתה מניאק
כי בקנדה,UPS/DHL/CANADA POST באים רק בבוקר,אלא אם אתה קובע מראש לערב

אתה יכול לבקש מאמינושופ שישלחו לך את החלבון לכתובת של העבודה ואז תאסוף אותו פיזית ותיקח אותו בסוף היום בדרך הביתה. זה לא יפתור לך את הבעיה?

כן צודק... עדיף בלילה... שכר גבוה יותר לעובדים, יותר תאונות, פחות אנשים שרוצים לעבוד. תקבע שישלחו לך לעבודה אין מה לעשות. אני עובד די קרוב למקום שאני גר ולא נתקלתי בשליח אחד מכל מיני חברות כולל הדואר שלא בא אליי לעבודה כשביקשתי.

מה הבעיה באמת שישלחו לך לעבודה? אני במשרד רוב היום ואת רוב בדברים ששולחים לי בדואר שליחים ישיר אני מבקש שיביאו לי לכאן
כי גם אם יצאתי לאכול או משהו תמיד יהיה מישהו שיקח את זה ויחתום להם במקום שידפקו לי בדלת בבית ואני לא אהיה ואז לך תרדוף אחרי זה עכשיו.

טוב מצטער הייתי חייב
tz18u.jpg

אין לנו דרך לסדר את זה, אנחנו עברנו כבר הרבה חברות, כולם אותו זבל בדיוק. היתרון באביב שיגור שלפחות אתה מקבל מספר מעקב, בשאר החברות שהמוצרים הלכו לאיבוד לא קיבלנו אפילו תשובות, עד היום זה בטיפול.
מצד שני, אני יכול להבין איכשהו את חברות שליחויות, בוא נניח אתה מתקבל לעבודה, יש לך משפחה ובעזרת השם ילד, התחלת את היום שלך כמו רוב הישראלים ב-8 ואתה כבר מת לסיים ב -5
אז בוא נראה את הלו״ז
ב- 9:00 סביר להניח הגעת להעמיס את המשלוחים מהמרלוג, עשית סבב כיף שלום וקפה עם הבטלן הקבוע.
10:00 יצאת לקו שלך ואתה מבין שאתה בלחץ כי ב 16:00 אתה צריך להחזיר את המשאית.
אתה פותח את הרשימה אתה מגלה מספר לקוחות לא הגיוני בעליל, אתה נלחץ ומתחיל לטוס לכולם כדי להספיק כמה שיותר היום, אתה מרים טלפון למישהו הוא לא עונה אתה פשוט מדלג הלאה (זוכר יש לך ילד נהדר שהבטחת לו ללכת לקניון ביחד ב 17:30 ?)
צלצלת מחסוי כי מזה לא בא לך שאותו הילד שלא היה זמין עכשיו יבלבל לך את המוח כשאתה עם המשפחה שלך, אז הכי טוב, בשעה 17:00 שיתפוצץ העולם- אני את שלי עשיתי.

מה שאני מנסה לומר, רוב הפורם הוא ילדים שלא עבדו בעבודות ואין להם משפחה (הכוונה החבל שאישה שמה על הצוואר) ולא כל כך מכירים איך רוב החברות מתנהלות, עבדתי בתור סוכן מכירות שטח, זה די דומה, הגעת לחנות, הלקוח לא שם, אתה מדלג הלאה למה ? כי כוס אמ* ש*ו יש לי אימון ב- 18:00 קבעתי עם שימי הוא נותן לי מוטיבציה. ו- ב 22:00 אני יוצא לסרט עם מישהי. אין סיכוי שהעבודה שלי תפגע לי בדייט או באימון עם שימי.
(רק שהיה ברור שימי שם בדוי)

את השליחים מגייסים לא בזכות הרמת האי קיו שלהם ובטח לא בשביל הפנים היפות שלהם, מחפשים פרייארים עם רשיון למשאית, יש לך רשיון ? תגיד רגע ״אני השליח תחתום פה״ יופי התקבלת. אותם האנשים לרוב מגיעים מרקע לא כל כך טוב (כל השליחים שלנו משתמשים במילה כפרה) בשביל רובם זה סתם עוד עבודה זמנית עד שעוברים הלאה. אז בוא נסכם, מה יותר חשוב לו ? הילד שלו שהוא הבטיח לו סיבוב בקניון והמשפחה להגיע אליה בזמן או להיתקע בגלל שמישהו לא עונה ? כוס עומו העבודה אומר השליח אני זזתי עם הילד יש גולד סייל בקניון הזהב (פרסומת סמויה לבקר באמינושופ)
בקיצור, אפשר להבין גם אותם, לנושא של השליחיות אין פתרון בארץ.
אם תרצו נערוך סקר אם אתם מעדיפים לענות לחסוי ולקבל עד 5 ימי עסקים או שנשלח בדואר.

מסכים עם הכל חוץ מההכללה הלא נחוצה למי שבוחר (וגם למי שאין ברירה) לעבוד כשליח.

לכן רשמתי לרוב, כתבתי את הדברים על סמך הנסיון שלנו עם הכרות עם הנהגים, אני בטוח שלא כולם כאלו. השליחים שמגיעים אלינו מיודדים איתנו ואנחנו תמיד מכבדים אותם בקפה או חטיף לדרך, אני יודע כמה קשה העבודה שלו, הוא מקבל רק תלונות מכל כיוון אם זה מהבוסים אם זה מהנקודות שהוא אוסף את המשלוחים ואם זה מהלקוחות.
רק בתקופה האחרונה התחלפו אצלנו יותר מ 6 שליחים, כולם בטענה אחת, דורשים יותר מדי מאיתנו משלמים קצת מדי. ככה זה עובד בכל החברות, השרות לקוחות בארץ הוא לקוי, מנגד זה גם הלקוח הישראלי הוא לא לקוח קל. אין ספק שלא קל להיות בצד של השליח ומנגד זה מבינים את הלקוח. לצערינו הרב כרגע זה המצב, אין פתרון מלהעסיק שליח פרטי, אנחנו עוד לא שם, ביום שזה יצדיק את זה, כמובן שנעסיק נהגים שלנו.

• פותח/ת השרשור
טוב,הייתי צריך להוציא קצת זעם ,זה בסדר ..
ולפרוטוקול,אין לי שום טענות מאמינושופ ,כבר דיברתי איתם והכל בסדר .

אני מניאק אם במדינות אחרות חברות שליחויות מביאים על הבוקר את הדברים לאנשים .
כשהזמנתי את החגורה לבית של חבר בארה"ב הביאו את זה בבוקר ופשוט השאירו ליד הכניסה. הוא אמר לי שזה די נפוץ לעשות ככה כי בד"כ מביאים משלוחים כשאנשים בעבודה.

כשהזמנתי את החגורה לבית של חבר בארה"ב הביאו את זה בבוקר ופשוט השאירו ליד הכניסה. הוא אמר לי שזה די נפוץ לעשות ככה כי בד"כ מביאים משלוחים כשאנשים בעבודה.
יש את זה גם בארץ. כל פעם שאמא שלי מזמינה קפסולות קפה משאירים לה את ההזמנה בתוך הארון חשמל מחוץ לדירה. זה קצת פחות יעיל עם אבקת חלבון כי הקופסה הרבה יותר גדולה כנראה.

יש את זה גם בארץ. כל פעם שאמא שלי מזמינה קפסולות קפה משאירים לה את ההזמנה בתוך הארון חשמל מחוץ לדירה. זה קצת פחות יעיל עם אבקת חלבון כי הקופסה הרבה יותר גדולה כנראה.
כן שמעתי שעושים ככה גם בארץ, סתם רציתי ליידע את יעקב שלא רק בארץ מביאים משלוחים בבוקר (לא שווה לעבור לחו"ל רק בגלל זה)

בארצות הברית אולי אתה כן יכול להשאיר ליד הדלת, אם תעשה ננסה לעשות את זה אני משום מה משוכנע שהיו כמה כאלו שיגידו שהם לא קיבלו, הרגשה פנימית שכזאת.
בעבר היתי מבצע משלוחים בעצמי, היו לנו אין ספור לקוחות שהיו מזמינים הינו מתאמים איתם ופשוט לא היו עונים לטלפון, לחלק מהם שלחנו הודעה שאנחנו משאירים ליד הדלת תנחשו מה חלק עשו ? כן אתם לא טועים הפעילו את הראש היהודי, הינה יש חברה של פרייארים בוא נשלח הודע שלא קיבלנו ונתחיל לאיים בהשמצות ותביעות ונקבל חלבון נוסף חינם.
אז בהתחלה ספגנו, הבנו שזה לא יעבוד וחתמנו עם אביב שיגור שאם הם משאירים ליד הדלת זאת האחריות שלהם כמובן שאף אחד מהשליחים שם לא משאיר.
עד היום יש לנו לקוחות שפונים אלינו ואמרים שלא הגיע שייקר בחבילה, יש לנו רשימת צ׳יק ליסט מסודרת לפני שהמשלוח יוצא, כמובן שהשייקר יצא אבל איך אומרים הלקוח תמיד צודק.

בארצות הברית אולי אתה כן יכול להשאיר ליד הדלת, אם תעשה ננסה לעשות את זה אני משום מה משוכנע שהיו כמה כאלו שיגידו שהם לא קיבלו, הרגשה פנימית שכזאת.
בעבר היתי מבצע משלוחים בעצמי, היו לנו אין ספור לקוחות שהיו מזמינים הינו מתאמים איתם ופשוט לא היו עונים לטלפון, לחלק מהם שלחנו הודעה שאנחנו משאירים ליד הדלת תנחשו מה חלק עשו ? כן אתם לא טועים הפעילו את הראש היהודי, הינה יש חברה של פרייארים בוא נשלח הודע שלא קיבלנו ונתחיל לאיים בהשמצות ותביעות ונקבל חלבון נוסף חינם.
אז בהתחלה ספגנו, הבנו שזה לא יעבוד וחתמנו עם אביב שיגור שאם הם משאירים ליד הדלת זאת האחריות שלהם כמובן שאף אחד מהשליחים שם לא משאיר.
עד היום יש לנו לקוחות שפונים אלינו ואמרים שלא הגיע שייקר בחבילה, יש לנו רשימת צ׳יק ליסט מסודרת לפני שהמשלוח יוצא, כמובן שהשייקר יצא אבל איך אומרים הלקוח תמיד צודק.

רעיון - תצלמו וידאו מה הכנסתם לחבילה ואת רגע סגירתה... ואם הלקוח מתלונן שמשהו חסר... אתה כבר יודע את ההמשך 😃

שואל אותנו כאן לקוח בשם - ג.נ
״זה יפה שצילמת אבל איך אני יודע שלא פתחתם אחרי זה, עזוב זה לא שרות לא צריך להוכיח כלום אולי אם אני אפרסם את זה בפייסבוק אתם תלמדו״

לקוח ג.נ הוא לקוח מתוחכם, הוא רוצה שייקר מתנה. יאללה צא מזה צא מזה צא מזה צא מזה !!!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית