הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון בעית טכניקה בסקוואט - נטיה לצד

Tuxedo

משתמש מתחיל
20
0
נק' מוניטין:
0
20
0
כבר בערך 3 אימונים ששמתי לב שיש לי נטייה לצד ימין עם המוט זאת אומרת לפעמים אני אפילו נתקע במוטות ביטחון עם צד אחד.. לפי מתאמנים אחרים שאמרו לי יש לי גם את הנטייה הזאת עם מוט ריק ככה שאני לא בטוח כמה זה עניין של המשקל.. אבל יכול להיות.

הפתרונות שהציעו לי (מתאמנים שאני סומך עליהם וגם כאלה שפחות):
-להתסכל ישר יותר ופחות למטה כך יהיה לי יותר איזון ופחות קריסת חזה
-לנסות ללחוץ יותר עם יד שמאל כלפי מטה כי אני לוחץ חזק מידי עם יד ימין

בהתחלה גם הייתה בעיה שאמצע המוט בכלל היה ממוקם קצת ימינה מידי ולא הרגשתי את זה.. אבל תיקנתי את זה.

סרטון מהאימון האחרון :

קחו בחשבון שהסרטון יצא עקום כי הנחתי את הפלאפון על משהו עגול אבל תסתכלו לפי המרחק מהמוטות ביטחון של כל צד כשאני למטה

היום אני אצלם שוב אולי מהרצפה שיראו גם את הכפות הרגליים..

אשמח לעצות לשיפור, למה זה קורה,כמה זה נורא וכו'

למרות זווית הצילום הבעייתית (על-מנת לראות בבירור חוסר סימטריה, היית צריך לצלם בדיוק מאחור ולא מהצד-למטה).

בכל אופן, גם מהזווית הזאת קל לראות שיד ימין שלך מונחת על המוט במרחק גדול יותר מיד שמאל. כלומר הזווית של מרפק ימין גדולה יותר מזו של יד שמאל.

יש לכך שתי סיבות עקריות (כל אחת לחוד או שתיהן יחד):
  1. אתה לא שם לב לסט-אפ שלך, כשאתה נכנס מתחת למוט ולפני שאתה מוציא אותו מהראק. למשל אם יש לך מראה שם, פשוט הבט במראה ותבדוק שאתה מחזיק את המוט בצורה סימטרית.
  2. גמישות נמוכה יותר בצד ימין (כתף, מרפק וכו...) לעומת צד שמאל.
אם הסיבה היא "2", התיקון קל: פשוט הגדל את רוחב האחיזה גם ביד שמאל.

• פותח/ת השרשור
אחרי אימון קודם של 90 קילו והרגשתי שזה בעייתי מידי כדי להמשיך ככה היום הורדתי ל70, אני יותר בשליטה ולכן פחות יש את הנטייה, גם ניסיתי להזיז את היד שמאלה וזה קצת עזר.. חייב לפתור את הבעיה הזאת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית