הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בנושא pct

• פותח/ת השרשור amamt
  • פורסם בתאריך

amamt

משתמש מתחיל
16
0
נק' מוניטין:
0
16
0
שלום ותודה לעונים אני בן 23 עשיתי סייקל של 5 שבועות של טסט שבו הזרקתי 2 זריקות בשבוע של 1cc
מהשבוע השלישי שילבתי 2 כדורי פרווירון
בשבוע הרביעי הזרקתי 1250 יח(רבע אמפולה) של פרגניל ובשבוע החמישי גם כן
בשבוע השישי(סיום הסייקל) המשכתי לקחת 2 כדורי פרווירון ביום והזרקתי 2500 יח פרגניל
בשבוע השביעי התחלתי לקחת 20 מג טמוקסיפן במשך כל יום
בשבוע השמיני הגעתי ליום שלישי(השבוע) והאכים שלי סבלו ממש מהתכווצות לכן נתתי עוד זריקה של פרגניל של 2500 יח
השאלה שלי היא האם לתת גם השבוע זריקה נוספת ולהמשיך עם הטמקסיפן, אולי לא לתת זריקה ולהתחיל לשלב כלומיד עם צריך בכלל?
אני מרגיש שהציר ההומונלי לא מתאושש ואני מרגיש חשק מיני ירוד, איך להמשיך את ה-pct? להוסיף כלומיד כן או לא?

היית אמור לתת פרגניל במינון של 500 יחידות בסוף השבוע השני .
פיסטי עושים אחרי שהטסט מתנקה לך מהגוף [ במקרה שלך אנתת ] הייתי צריך להתחיל לקחת טמוקסיפן כלומיד 18 יום אחרי הזריקה
כלומיד 50 50 50 50 או 100 100 50 50
טמוקסיפן 40 40 20 20 .
פרגניל יכולת לתת בשבועיים בלאסט קטן לפני פיסיטי .
לדעתי פשוט תמשיך פיסטי רגיל וחכה להתאוששות יקח כמה מזן ...

• פותח/ת השרשור
תודה על התשובה אחי, כמובן אשמח לתשובות נוספות, וחשוב לי לדעת כמה קריטי הכלומיד? כי אמרו לי שהטמוקסיפן מספיק...

קודם כל מה שעשית הוא לא נכון , הסייקל שלך הוא לא טוב . טסט אנטט לא לוקחים 6 שבועות הוא מתחיל להשפיע רק אחרי 4 שבועות אז קיבלת מימנו שבועיים של אפקט ואז אתה נכנס לפיסיטי ? טסט אנטט עושים 10-12 שבועות , ובכלל 1250 פרגניל זה יותר מידי , לא פלא שירד לך החשק המיני , ממליץ לך לעשות כמו שרשמו פה למעלה
כלומיד 50x50x50x50
טמוקסיפן 20x20x20x20
השימוש בטמוקסיפן היא הכי חשובה פה לדעתי נתת יותר מידי פרגניל ומה שעשית הקפצת את האסטרוגן שלך אז אפשרי גם לעלות את הטמוקסי בשבוע הראשון

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תודה על התשובה אחי, הטסט היה מיקס כלומר קצר וארוך.. דווקא מבחינת תוצאות אני נורא מבסוט, אבל לא זה הנושא כמובן שאשמח לתשובןת מעוד כמה אנשים תודה.

שלום ותודה לעונים אני בן 23 עשיתי סייקל של 5 שבועות של טסט שבו הזרקתי 2 זריקות בשבוע של 1cc
מהשבוע השלישי שילבתי 2 כדורי פרווירון
בשבוע הרביעי הזרקתי 1250 יח(רבע אמפולה) של פרגניל ובשבוע החמישי גם כן
בשבוע השישי(סיום הסייקל) המשכתי לקחת 2 כדורי פרווירון ביום והזרקתי 2500 יח פרגניל
בשבוע השביעי התחלתי לקחת 20 מג טמוקסיפן במשך כל יום
בשבוע השמיני הגעתי ליום שלישי(השבוע) והאכים שלי סבלו ממש מהתכווצות לכן נתתי עוד זריקה של פרגניל של 2500 יח
השאלה שלי היא האם לתת גם השבוע זריקה נוספת ולהמשיך עם הטמקסיפן, אולי לא לתת זריקה ולהתחיל לשלב כלומיד עם צריך בכלל?
אני מרגיש שהציר ההומונלי לא מתאושש ואני מרגיש חשק מיני ירוד, איך להמשיך את ה-pct? להוסיף כלומיד כן או לא?
כששואלים אחרי שעושים ולא לפני אז אוכלים את הדייסה שמבשלים..
לא טעים לך תוסיף מלח ופלפל גרוס ובסייקל הבא תדאג להבין למה אתה נכנס לפני שאתה תופס חבר עם מזרק ומוריד מכנסיים
סייקל טיפשי ופיסיטי עוד יותר.

• פותח/ת השרשור
אוקיי, השאלה שלי הייתה איך אני ממשיך את הpct כמובן אשמח לתשובה מדוייקת
דא עופר תודה על התשובה, אולי לא שמתה לב אבל רשמתי שאני כבר כמעט שבועיים על טמוקסיפן 20 מג ביום, אתה מציע להעלות את המינון?
יש לעוד מישהו תשובה בנושא? מצטער על ההקפצה

אל תמשיך פרגניל ברגע שאתה כבר התחלת עם טמוקסי
תמשיך טמוקסי 1 כדור ביום (אין צורך ביותר לאור אורך הסייקל שביצעת) לעוד שבועיים, וגם תשלב כלומיד 1 כדור ביום לשבועיים הקרובים
סיים עם שניהם ובזה סיימת PCT
להבא, כמו שכתבו לך כבר, תעשה חריש עמוק לפני שאתה נכנס לסייקל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית