הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט בחיטוב

• פותח/ת השרשור kroif
  • פורסם בתאריך

kroif

משתמש קבוע
1,219
58
נק' מוניטין:
131
1,219
58
יוצא לי לראות פוסטים ובלוגים של הרבה אנשים שעושים חיטוב עם גמות חלבון גבוהה מ פי 2,פחמימה באזור ה100ג ושומן. . הרבה פחות מהמקובל -פי 1-0.8 ממשקל גוף,כמובן עם תוצאות יפות.
.ברור שהכל ענין של קלוריות אבל מקריאת מאמרים הבנתי שמומלץ בחיטוב שלא להקטין את כמות השומן לרמות נמוכות בשל חשיבותו בתהליכים שונים בגוף ועל כן מורידים פמימה.
.דעות?

יצא לי לקרוא כמה ספרים/מאמרים בנושא דיאטות ומה שאתה צריך לדעת זה שאין פה דעה חד משמעית לשום כיוון ואין "משהו אחד שעובד כשכל השאר לא עובדים".
יש את דיאטת THE ZONE שבה מחטבים על פחמימה גבוהה ושומן נמוך, יש את הדיאטות הקטוגניות כגון PROTEIN POWER ויש לך גם דיאטות חלבון עם 0 שומן כמו PSMF. בכל מקום תקבל המלצות אחרות בהתאם למה שאחרים עשו והדרך הטובה ביותר היא לנסות את הדיאטות הללו על עצמך ולבדוק למה אתה מגיב הכי טוב.
בהצלחה

והדרך הטובה ביותר
לא הייתי קורא לזה הדרך הטובה ביותר.
כי מחקרים יש, חלקם טובים.
כן יש עדויות לכך שדיאטות הזויות עובדות, השאלה גם מה זה עובדות.

לדרך הטובה ביותר הייתי קורא הדרך עם הסיכוי הטוב ביותר. זאת אומרת מה שעובד על רוב האנשים, אם אחרי זמן רב של ניסיון מגלה שלא מתקדם מספיק אפשר לנסות שטויות למיניהן.

יש את דיאטת THE ZONE שבה מחטבים על פחמימה גבוהה ושומן נמוך, יש את הדיאטות הקטוגניות כגון PROTEIN POWER ויש לך גם דיאטות חלבון עם 0 שומן כמו PSMF
לא הבנתי את זה כל כך, יש גם דיאטות כרוב. שם באנגלית ואתר שמסביר על זה לא הופך את זה לנכון.
לשומן יש חשיבות גבוהה בגוף,כנ"ל לחלבון ופחמימה הכי פחות עד כדי אין חשיבות כלל.

לא הייתי קורא לזה הדרך הטובה ביותר.
כי מחקרים יש, חלקם טובים.
כן יש עדויות לכך שדיאטות הזויות עובדות, השאלה גם מה זה עובדות.
לא פסלתי את זה שצריך לחשוב לפני שאתה בוחר דיאטה. פשוט בסופו של דבר לא תקבל אינדיקציה טובה למה עובד ומה לא עובד אם לא תנסה עליך דברים שונים.
לדרך הטובה ביותר הייתי קורא הדרך עם הסיכוי הטוב ביותר. זאת אומרת מה שעובד על רוב האנשים, אם אחרי זמן רב של ניסיון מגלה שלא מתקדם מספיק אפשר לנסות שטויות למיניהן.
אתה צודק פה, וזה למה אני ממליץ לכולם להתחיל מחיטוב סטנדרטי על 150 פחמימה וגרעון של 500.
לא הבנתי את זה כל כך, יש גם דיאטות כרוב. שם באנגלית ואתר שמסביר על זה לא הופך את זה לנכון.
אני דיברתי על דיאטות מאוד מפורסמות ומוכרות שאלפי אנשים בעולם ניסו והצליחו מהן. על כל אחת מהדיאטות שרשמתי פה יש ספרים/מאמרים לאומת דיאטת כרוב שהיא דיאטה בסגנון הרעבה שברורה מאליו שלא תביא אותך לשום תוצאה משמעותית לאורך זמן.
נכון, אבל זה לא אומר שדיאטות על 40 גרם שומן נועדו להכשל. אני לא הכי מבין בדיאטות האלו אבל אלו דיאטות שעובדות גם כן, ויש ספר שלם של לייל שמסביר על PSMF ועל איך אפשר לשרוד ולראות ירידה מהירה במשקל מאכילה של 800 קלוריות ביום שמכילות בשר וירקות.

אני מעדיף אישית לקצץ בכמות הפחמימה משמעותית ולהעלות בכמות השומן וכמובן לשמור על כמות חלבון של 1.5-2.0 גרם פר משקל גוף..
היתרונות שאני אישית חוויתי בחיטוב מתפריט כזה זה חוסר רעב(בגלל הכמות הגבוהה של החלבון והשומן), פחות נוזלי וירידה יפה באחוזי שומן. רק תקפיד לעשות העמסה פעם בשבוע-שבועיים והכל יהיה מעולה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית