הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אבקת חלבון

avi5414

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
אני מתאמן בחדר כושר ולוקח אחרי כל אימון מנת אבקת חלבון. שמתי לב לשינוי לחיוב במצב שלי..השאלה היא בהנחה שאני מתכנן להמשיך לפחות חודש עם האבקה אבל מתישהו אני אפסיק לקחת אותה, האם אחרי שאני אפסיק אני "אתפנצ'ר" מהשרירים גם אם אמשיך להתאמן בלעדיה ?

אם אפשר בלי ציניות ...
אתן לך רמז. אם התשובה שנתתי צינית אז התשובה הרצינית היא ההפך מהתשובה הצינית
No, u will not get smaller, but u won't get bigger, u'll just stay the same (assuming everything else is equal).z
אחי מדובר בסקופ של אבקת חלבון אחרי אימון איך אתה מחליט על פי זה שהוא לא יגדל אם הוא יפסיק?

אחי מדובר בסקופ של אבקת חלבון אחרי אימון איך אתה מחליט על פי זה שהוא לא יגדל אם הוא יפסיק?
I said assuming everything is equal. calories in, calories out. he will get less calroies than b4, he will stay in the same weight (no more caloric surplus) and he won't be able to gain weight, if he does, he will gain less weight.

I said assuming everything is equal. calories in, calories out. he will get less calroies than b4, he will stay in the same weight (no more caloric surplus) and he won't be able to gain weight, if he does, he will gain less weight.
סקופ חלבון עם מים זה 120 קלוריות בערך. אני חושב שזה לא יעשה כמעט שום שינוי כי ברוב תפריטי המסה זה פחות מ5% מסך הקלוריות היומי.

סקופ חלבון עם מים זה 120 קלוריות בערך. אני חושב שזה לא יעשה כמעט שום שינוי כי ברוב תפריטי המסה זה פחות מ5% מסך הקלוריות היומי.
what r u talking about? who cares how many percent it is? calories in calories out, jesus man... if everything is equal if he gains weight, he will gain less. end of discussion.

(whether less muscle or not, nobody knows, but less total mass)

פותח האשכול, אני מקווה שהבנת שלא "תתפנצ'ר" אם תפסיק לצרוך אבקת חלבון. בשביל להדגים עד כמה השאלה נראית מגוכחת מהצד, ובגלל זה התגובות הציניות, תבין שלשתות מנה של אבקת חלבון זה כמו לאכול קופסת טונה במים (חלבון שונה, אבל לא קריטי). עכשיו תקרא את ההודעה הראשונה שכתבת ותחליף "אבקת חלבון" ב"קופסת טונה". אני אעזור לך אפילו:
אני מתאמן בחדר כושר ולוקח אחרי כל אימון קופסת טונה. שמתי לב לשינוי לחיוב במצב שלי..השאלה היא בהנחה שאני מתכנן להמשיך לפחות חודש עם הטונה אבל מתישהו אני אפסיק לקחת אותה, האם אחרי שאני אפסיק אני "אתפנצ'ר" מהשרירים גם אם אמשיך להתאמן בלעדיה ?
ועכשיו תענה לעצמך אם זה היה המצב האם היית "מתפנצ'ר" מהשרירים
לעוד מידע על אבקת חלבון תקרא כאן:
אבקות חלבון, תוספי תזונה ומה שביניהם. - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית