הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דיון נפיחות וכאב בישבן

• פותח/ת השרשור or24
  • פורסם בתאריך

or24

משתמש פעיל
354
7
נק' מוניטין:
723
354
7
אני נמצא בשבוע השלישי של הסייקל

סיימתי עכשיו עם הפרופ, ואני עם בולד ואנתת (ככה שהתדירות יורדת).

בשבוע האחרון התחיל לי נפיחות כמו גולה קטנה וקשה בכל אחד מהישבנים, עם כאבים ליום יומיים לאחר הזריקה.

אני יודע שכנראה שאצטרך להחליף מיקום ולהזריק פעם ראשונה בכתף, אבל הזריקות שלי הם במינון של 3-3.5 CC לזריקה, כמות כזאת לכתף זה לא מוגזם?

ומה לעשות עם הנפיחות בישבן? כמו שאמרתי יש לי כמו שתי גולות כאלה שרגישות למגע.

מכיר את ההרגשה ואת התופעה, אני בכל זאת ממשיך להזריק גם באזור הגולות ולא מרגיש כאב כשאני חודר את אותו אזור.
למרות שהגולות מספיקות לעבור כמעט לגמרי לפני הזריקה הבאה כבר.

בשבוע האחרון התחיל לי נפיחות כמו גולה קטנה וקשה בכל אחד מהישבנים, עם כאבים ליום יומיים לאחר הזריקה.

אני יודע שכנראה שאצטרך להחליף מיקום ולהזריק פעם ראשונה בכתף, אבל הזריקות שלי הם במינון של 3-3.5 CC לזריקה, כמות כזאת לכתף זה לא מוגזם?

באיזה חברה אתה משתמש

בהנחה ואין בעיה עם טכניקת ההזרקה, סטריליות ורגישות לחומר, אזי מדובר פשוט בעומס על אתר ההזרקה.
כלל הכמויות שזרקת ובתדירות שבוצע גרמו לכך.
תחליף את אתרי ההזרקה - מציע לך בחום ללמוד להזריק לרגל ולכתף. לא חייב לתת את כל הכמות במכה, אפשר לפצל ל-2 מזרקים.
לכתף אפשר לתת בהתחלה 1.5cc ולראות את התגובה. רגל 2cc-3cc, כנ"ל.
לגבי הנפיחות - המשך לעקוב שלא מחמיר. בהנחה והכל תקין, אמור לחלוף תוך מספר ימים בודדים

תנסה ברגל.
לדעתי פחות מפחיד מכתף.
אתה יכול גם להסתכל בלוג של @Daniel Barack
הוא רשם את השיטת הזרקה שלו לרגליים, משהו בישיבה על הרצפה.
שכנראה גם אני אאמץ 😃

תנסה ברגל.
לדעתי פחות מפחיד מכתף.
אתה יכול גם להסתכל בלוג של @Daniel Barack
הוא רשם את השיטת הזרקה שלו לרגליים, משהו בישיבה על הרצפה.
שכנראה גם אני אאמץ 😃
תגיד לי בחייאת ראבק אתה עשית פעם לעצמך זריקה בכלל שאתה מגיב על דבר כזה? אני לא רוצה לעליב אותך אבל בתמונת פרופיל אתה בקושי נראה מתאמן רציני.
בכל מקרה אם לא עשית זריקות בחיים שלך אז תעשה טובה ועל תגיב לאנשים בדברים כאלה. כי פה חייבים ניסיון אישי. במיוחד שאחרי ההמלצות שלך מישהו פה אחרי זריקה לא יצליח ללכת במשך שבוע שלם.
דבר ראשון השרירים הכי מושלמים לזריקות זה ישבן וכתף.לא מפחיד ולא בטיח. רגל (4 ראשי) זה בין המקומות הכי פחות מומלצים. גם שיש לך שמן קטלני שאתה לא מרגיש אותו בשום מקום אחר בגוף ברגל רק בגלל שדחפת שם מחט זה יכאב. ויש מצב לפגיעה בכלי דם גדולים או עצב ואז אתה מת מכאבים. כאשר מדובר בשמן בעיתי מאוד ( הבן אדם מתלונן פה על זריקה של 3 CC חומר בישבן והוא כולה שבוע שלישי בסייקל,זה אומר שהחומר גרוע מאוד מבחינת ההרגשה. זה חומר מכאיב נקודה.
מנסיון עד 3.3 CC בכתף עובר חלק בלי שום כאבים או נפיחות. אם השמן שלך לא מתמוסס טוב ומשאיר גושים תחליף אותו. להתחיל לחפש דרכים אחרות כמו להזריק לעצמך 1.5 מייל בכל כתף זה התעסקות בקקה.

תגיד לי בחייאת ראבק אתה עשית פעם לעצמך זריקה בכלל שאתה מגיב על דבר כזה? אני לא רוצה לעליב אותך אבל בתמונת פרופיל אתה בקושי נראה מתאמן רציני.
בכל מקרה אם לא עשית זריקות בחיים שלך אז תעשה טובה ועל תגיב לאנשים בדברים כאלה. כי פה חייבים ניסיון אישי. במיוחד שאחרי ההמלצות שלך מישהו פה אחרי זריקה לא יצליח ללכת במשך שבוע שלם.
דבר ראשון השרירים הכי מושלמים לזריקות זה ישבן וכתף.לא מפחיד ולא בטיח. רגל (4 ראשי) זה בין המקומות הכי פחות מומלצים. גם שיש לך שמן קטלני שאתה לא מרגיש אותו בשום מקום אחר בגוף ברגל רק בגלל שדחפת שם מחט זה יכאב. ויש מצב לפגיעה בכלי דם גדולים או עצב ואז אתה מת מכאבים. כאשר מדובר בשמן בעיתי מאוד ( הבן אדם מתלונן פה על זריקה של 3 CC חומר בישבן והוא כולה שבוע שלישי בסייקל,זה אומר שהחומר גרוע מאוד מבחינת ההרגשה. זה חומר מכאיב נקודה.
מנסיון עד 3.3 CC בכתף עובר חלק בלי שום כאבים או נפיחות. אם השמן שלך לא מתמוסס טוב ומשאיר גושים תחליף אותו. להתחיל לחפש דרכים אחרות כמו להזריק לעצמך 1.5 מייל בכל כתף זה התעסקות בקקה.
לא, לא הזרקתי.
ואתה מבין יותר ממני אז הברירה היחידה שלי היא להסכים איתך.
ואם החומר מחורבן כמו שאתה אומר הוא יכאב בכתף, בישבן, ברגליים.
אז ההבדל הוא איפה אתה מסוגל לסבול את זה, וזה כבר לדעתי, העדפה אישית.
ודרך אגב לפני 3 וקצת שנים שעוד שיחקתי כדורסל קרעתי את הארבע ראשי (קרע חלקי) כתוצאה מפגיעה במעקה הפרדה.
יומיים של כאבי תופת, ואחרי ניתוח עוד חצי שנה של כאבים.
יכלתי לתפקד ואפילו חזרתי לאיזו תקופה לשחק עד שפרשתי לגמרי.
נראה לי שזה כאב יותר רציני מכאב של זריקה (כמה שהא כואבת)

לא התנסתי, אבל לאבד יכולת תפקוד בכתף מפחיד אותי יותר משום מה.

פעם הייתי אמיץ ונתתי זריקה לרגל זה היה גם 3 סיסי אם אני לא טועה = התנפחה כל הרגל ו3 ימים הלכתי צולעה .
לא בקטע של להפחיד פשוט אם אתה תילך על הרגל ממליץ לא לתת ישר הכל כי זה יכאב חח . ובטח שלא בשני הרגליים כי אז לא תוכל ללכת בכלל חחח

• פותח/ת השרשור
אז ככה, הכאב בישבן נעלם אבל עדיין יש לי שני כמו שתי גולות כאלה בכל אחד מהישבנים, אין נפיחות וללא כאבים, מישהו אמר לי לחמם את האיזור עם בקבוק מים חמים.

אתמול הזרקתי פעם ראשונה בכתפיים, 1.5 CC בכל אחת, בזמן הזריקה לא הרגשתי כאב אבל אחרי כמה שעות התחילו כאבים ואני לא יכול להרים את הידיים ולבצע הרחקה.

אז ככה, הכאב בישבן נעלם אבל עדיין יש לי שני כמו שתי גולות כאלה בכל אחד מהישבנים, אין נפיחות וללא כאבים, מישהו אמר לי לחמם את האיזור עם בקבוק מים חמים.

אתמול הזרקתי פעם ראשונה בכתפיים, 1.5 CC בכל אחת, בזמן הזריקה לא הרגשתי כאב אבל אחרי כמה שעות התחילו כאבים ואני לא יכול להרים את הידיים ולבצע הרחקה.
הגושים האלה זה לא תקין. זה שמן שלא התמוסס לך. ובגלל שזה חרא של שמן זה יכול גם להשאר לך כך לתמיד. אני כבר רשמתי בהודעות קודמות שהחומר גרוע תחליף אותו לפני שכל הגוף שלך יהיה משותק אם גושים.

לא, לא הזרקתי.
ואתה מבין יותר ממני אז הברירה היחידה שלי היא להסכים איתך.
--- עידכון הודעה, אתמול ב- 00:24, תאריך ההודעות המקורית: אתמול ב- 00:21 --- ואם החומר מחורבן כמו שאתה אומר הוא יכאב בכתף, בישבן, ברגליים.
אז ההבדל הוא איפה אתה מסוגל לסבול את זה, וזה כבר לדעתי, העדפה אישית.
--- עידכון הודעה, אתמול ב- 00:32 --- ודרך אגב לפני 3 וקצת שנים שעוד שיחקתי כדורסל קרעתי את הארבע ראשי (קרע חלקי) כתוצאה מפגיעה במעקה הפרדה.
יומיים של כאבי תופת, ואחרי ניתוח עוד חצי שנה של כאבים.
יכלתי לתפקד ואפילו חזרתי לאיזו תקופה לשחק עד שפרשתי לגמרי.
נראה לי שזה כאב יותר רציני מכאב של זריקה (כמה שהא כואבת)

לא התנסתי, אבל לאבד יכולת תפקוד בכתף מפחיד אותי יותר משום מה
התגובות שלך הזויות ויותר מזה..(לא אגיד כדי לא פגוע בך)
עשה טובה לעצמך..למרות שאתה תלמיד שקדן אל תמליץ פה על דברים שאין לך מושג בהם!!
עם כל הכבוד...להמליץ לבנאדם חסר ניסיון לעבור מאזור הזרקה בטוח יחסית לאזור הרבה פחות על סמך פציעה וניתוח שלא קשור לעניין זה טיפשי!

הגושים האלה זה לא תקין. זה שמן שלא התמוסס לך. ובגלל שזה חרא של שמן זה יכול גם להשאר לך כך לתמיד. אני כבר רשמתי בהודעות קודמות שהחומר גרוע תחליף אותו לפני שכל הגוף שלך יהיה משותק אם גושים.
נכון וזה יכול לגרום לו למוות ...

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
נו ברצינות מה אתם ממליצים לעשות עם הגושים הקטנים האלה בישבן?
באחד מהישבנים גם יש לי שטף דם כחול

נו ברצינות מה אתם ממליצים לעשות עם הגושים הקטנים האלה בישבן?
באחד מהישבנים גם יש לי שטף דם כחול
אין דרך להעביר את זה לפי מה שידוע לי, אבל אולי יציעו לך עוד פתרונות.
בכל אופן יכול להיות שאתה לא מזריק בצורה טובה? מוזיז הרבה את המזרק כשהוא בפנים?
שטף דם ונפיחות לרוב זה רק בגלל זריקות עם טכניקה לא טובה.

אולי תתן למישהו אחר שיזריק לך?

ככה אני עושה, ואין לי לא כאבים, לא גושים, ולא שטפי דם.
למה שתהיה תלוי באדם אחר? לדעת להזריק זה די קל, אין תחליף לטכניקה אישית

• פותח/ת השרשור
אני לא מזריק לעצמי, חבר מזריק לי והוא הזריק לי גפ בסייקל הקודם, בסייקל הזה המינון היה גבוה יותר והוספתי גם בולד, והתדירות הייתה גבוה בההתחלה (כי התחלתי גם עם פרופ).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית