הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קומפלקסים בתור אירובי

Nemesis

משתמש קבוע
1,677
1,009
נק' מוניטין:
2,849
1,677
1,009
התחלתי בתחילת השבוע תוכנית של מסה, יש לי תפריט והכול והאירובי שלי הוא 5 ק"מ פעמיים בשבוע, די משעמם למען האמת.
במכון שאני מתאמן בו מעודדים עבודה על קומפלקסים או אלמנטים של קרוספיט בסוף אימון, היה לי אימון שבסוף האימון חוויתי שחיטה כשרה של burpees וjerks וזה הרגיש הרבה יותר טוב מאיזה 5 ק"מ משעממים של ריצה.
גם הקומפלקסים מעבר למטרת הMetabolic Conditioning יכולים לסייע בשיפור טכניקה, כדאי לי לשלב אותם במקום הריצה?

אני מאוד בעד קומפלקסים, זה אחד הדברים הכי כיפים ומאתגרים, זה בהחלט מלטש את הטכניקה, ומשפר יכולות אירוביות, בטח יותר מהנה מלרוץ כל ההליכון, לפחות לטעמי 😃

אני מאוד בעד קומפלקסים, זה אחד הדברים הכי כיפים ומאתגרים, זה בהחלט מלטש את הטכניקה, ומשפר יכולות אירוביות, בטח יותר מהנה מלרוץ כל ההליכון, לפחות לטעמי 😃
מסכים מאד. קח בחשבון שאם תעבוד בתרגילי מוט תצטרך לקחת משקלים מצחיקים, קלים ממה שתחשוב בהתחלה, כי זו בהחלט שחיטה, במיוחד כשמשלבים בזמני מנוחה קטנים עד בלתי קיימים.

קח בחשבון שאם תעבוד בתרגילי מוט תצטרך לקחת משקלים מצחיקים,
בוודאי 😃
אפשר פירוט על השיטה לבורים שבינינו?
זה אימון שבו עושים סרייה של תרגילים (בדרך כלל עם מוט) ברצף, בסבבים עם מנוחות קצרות, תרשום ביוטיוב "barbell complex training" ותראה.

• פותח/ת השרשור
מסכים מאד. קח בחשבון שאם תעבוד בתרגילי מוט תצטרך לקחת משקלים מצחיקים, קלים ממה שתחשוב בהתחלה, כי זו בהחלט שחיטה, במיוחד כשמשלבים בזמני מנוחה קטנים עד בלתי קיימים.
לא חשבתי לרגע שאני עומד להתחיל מ60 קילו jerk או 40 קילו overhead squat מן הסתם.
היום יצא לי לראות במכון אימון קומפלקס שהיה נראה מאוד מעניין וחתיכת בנזיר עשה אותו עם משקלים מאוד יפים.
3 RFT
-50 קפיצות בחבל
-3 hang power cleans עם 60 קילו
-3 hang snatches עם 60 קילו
-3 עליות כוח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית