הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון בדיקת טכניקה בסקוואט ודדליפט

Mike3236

משתמש מתחיל
271
28
נק' מוניטין:
34
271
28
אהלן,
צילמתי היום סקוואטים ודדליפט שלי אחרי שבועיים בלי סקוואטים בגלל פציעה מטכניקה לא נכונה כנראה
אני מעלה סרטון לחוות דעת
על הדרך צילמתי גם דדליפט
משקלים נמוכים אבל הם קרובים מאוד לשיאים שלי (שגם הם נמוכים מאוד)
משקל 59
בן 18
גובה 170

סקוואט:

דדליפט 50 קילו לחמישייה:

הסקוואט נראה בסדר, הייתי מוציא את הברכיים רק קצת יותר
לגבי הדד ליפט, הוא גם נראה סביר, אבל דד ליפט זה תרגיל שקשה מאוד לשפוט על משקל עבודה קל כי הרבה מהבעיות מתחילות במשקל כבד יותר. אני יכול להגיד שאתה מתאמץ ומשתדל לזכור את כל הדגשים ואתה בכיוון הנכון, אבל תעלה סרטון עם משקל שיאתגר אותך

• פותח/ת השרשור
הסקוואט נראה בסדר, הייתי מוציא את הברכיים רק קצת יותר
הכוונה לפתוח פיסוק יותר רחב או פשוט להוציא את הברכיים יותר לצדדים בזמן הירידה?
לגבי הדד ליפט, הוא גם נראה סביר, אבל דד ליפט זה תרגיל שקשה מאוד לשפוט על משקל עבודה קל כי הרבה מהבעיות מתחילות במשקל כבד יותר.
השיא שלי 52 כעיקרון, התקדמות בהתחלה של דדליפט עדיף בקפיצות של 5 או 10?
אני יכול להגיד שאתה מתאמץ ומשתדל לזכור את כל הדגשים ואתה בכיוון הנכון, אבל תעלה סרטון עם משקל שיאתגר אותך
אני אכן משתדל להקפיד על הדגשים אבל שאני מסתכל על הסרטון זה נראה שההתפרצות שאמורה להיות בעלייה איננה, להמשיך ככה?
ואימון הבא אני אעלה סרטון עם שיא חדש, מקווה שזה יעזור יותר.

אגב הזויות של הסרטונים בסדר או עדיפות לצלם אותם מהצד ולא בזוית?
תודה!

• פותח/ת השרשור
@Tank @RON123
תעלה סרטון עם משקל שיאתגר אותך
עשיתי היום אימון שיאים בסקוואט בנץ' ודדליפט לקראת החזרה לSS וצילמתי סרטונים בסקוואט ודדליפט, אשמח לחוות דעת:

סקוואט 60*4 (שיא קודם היה 55*5) התלבטתי מאוד אם לרדת חזרה חמישית כי בקושי עליתי את הרביעית והחלטתי שלא להגיע לכשל כדי שאוכל להמשיך באימון:

דדליפט 6*60 (יצא שלא שמתי לב אפילו עשיתי 6 חזרות) והרגשתי שאני יכול יותר אז עשיתי גם 6*65 (שיא קודם היה 52*5), אני בטוח שזה לא אותו טכניקה כמו ב50*5 אבל ביקורת תעזור כאן:

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לא היית אפילו רבע קרוב להכשל בסקוואט.
לא נורא, פעעם הבאה.
מה לגבי הטכניקות? @Tank @Rami R
אגב אני מחפש גם חגורה לא יקרה מידי, יש הצעות? וממתי להתחיל להתשמש בה?

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית