הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר בדיקת טכניקה דדליפט

• פותח/ת השרשור Bariah
  • פורסם בתאריך

Bariah

משתמש משקיע
3,440
1,062
נק' מוניטין:
6,732
3,440
1,062
חרא של איכות צילום אני יודע.
בכל מקרה, לא עשיתי דדליפט בערך חודש בגלל כאבים בגב התחתון (שכנראה נבעו מטכניקה לקויה).
הורדתי 10 קילו מהמשקל הרגיל שלי בדדליפט ועדיין הגעתי לכשל די מוקדם, מוזר כי סקוואט היי באר אני עושה ל6 חזרות 10 קילו פחות מזה :\

אחד מאלה זה הסט הראשון ואחד זה השלישי, לא זוכר בדיוק.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
הסתכלתי רק על הראשון, הזווית צילום לא מאפשרת לראות את התמונה המלאה, אבל הגב שלך מתעגל בצורה מפחידה, גם בשלב הקונצנטרי וגם באקצנטרי..
תוריד משקל.

רואים שראית את הDVD של ריפטו. או שאני טועה ומישהו אחר לימד אותך. תרד יותר לאט כדי להגיע בסוף כל חזרה למצב ההתחלתי בתחילת הסט מבחינת מיקום מיקום התחת ושיהיה חיכוך בין המוט לגוף בזמן כל הסט אחרת הגב כנראה עגול.

• פותח/ת השרשור
הסתכלתי רק על הראשון, הזווית צילום לא מאפשרת לראות את התמונה המלאה, אבל הגב שלך מתעגל בצורה מפחידה, גם בשלב הקונצנטרי וגם באקצנטרי..
תוריד משקל.
זה משנה עם הגב מתגעל בהורדה של המוט? אני לא מפעיל שם כוח...
חוץ מזה, חוץ מבחזרה אחת אני לא מצליח לראות גב עגול ם0
אה הבנתי למה אתה חושב ככה, שים לב שהחולצה ארוכה ומגיעה עד התחת והתחת בד"כ עגולה XD

מקס, כן למדתי מריפטו ואני כמעט בטוח שיש חיכוך בין הגוף למוט כל הזמן, הסימנים האדומים על השוקיים באו יום אחרי P:

נערך לאחרונה:
תסתכל בסרטון הראשון שלך שוב ותראה את ההבדל הענק בין החזרה הרביעית לחמישית. אני חושב שרואים טוב שהחזרה החמישית הרבה יותר טובה מהרביעית. ועוד משהו, אל תעבוד עם כפפות, במיוחד בדד ליפט, הכפפות מחלישות לך את האחיזה

• פותח/ת השרשור
אתה כנראה מדבר על ההבדל בין הרביעית לשלישית, צודק, השלישית הייתה בקנטים.
אני בא מג'ודו, אף פעם לא הייתה לי בעיה מבחינת האחיזה בדדליפט, וגם עם כפפות אני מלא ביבלות בידיים ככה שאני מעדיף להשתמש.
אם אני עושה שראגס אז אני אני מוריד כפפות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית