הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה שאלות

ShaharOP

משתמש מתחיל
169
15
נק' מוניטין:
15
169
15
קודם כל תודה מראש 😃

שישי שעבר עשיתי סקוואטים (SS) בניסיון של 105 אחרי שבוע שהייתי תקוע על 100 בגלל תנאים לא אופטימליים, היה די קל רק שבחזרה הרביעית (סט ראשון) הרגשתי כאב בגב התחתון אזור עצם הזנב, משום מה המשכתי את האימון 😣 אז אני בהפסקה כבר שבוע ממכון בכללי, אתמול הלכתי ניסיתי סקוואט עם מוט ריק (חשוב לציין שהייתה ירידה בכאבים באופן משמעותי), הכאב הוא רק בבור, בתחתית התנועה, הוא קיים גם לדוגמה בישיבה, סיבוב פנימה של האגן.
בדדליפט לא הרגשתי את הכאב, עשיתי עם מוט ריק חזרות גבוהות, בנוסף עשיתי פשיטות גב חזרות גבוהות, עזר מאתמול להיום.

רעיון למה שגרם לזה? אנסה להעלות סרטון טכניקה מחר, אני מצונן 😭

שאלה אחרת, לג דרייב בבנץ', למה אתם ממליצים להשתמש בו? או לחילופין לא להשתמש? המטרה שלי היא להעלות את המשקלי עבודה, אבל לא פאוורליפטינג.

לגבי השאלה הראשונה, אני לא רופא ולא מאבחן ולא קרוב לזה אבל השערה שאני יכול לעלות זה שאולי באותו חזרה בבור טיפה איבדת את הריכוז/כיווץ והיה לך butt twink מוגזם וזה יכול לגרום לכאבים.

וכן תנסה ללמוד להשתמש בלג דרייב בבנצ' פרס

קודם כל תודה מראש 😃

שישי שעבר עשיתי סקוואטים (SS) בניסיון של 105 אחרי שבוע שהייתי תקוע על 100 בגלל תנאים לא אופטימליים, היה די קל רק שבחזרה הרביעית (סט ראשון) הרגשתי כאב בגב התחתון אזור עצם הזנב, משום מה המשכתי את האימון 😣 אז אני בהפסקה כבר שבוע ממכון בכללי, אתמול הלכתי ניסיתי סקוואט עם מוט ריק (חשוב לציין שהייתה ירידה בכאבים באופן משמעותי), הכאב הוא רק בבור, בתחתית התנועה, הוא קיים גם לדוגמה בישיבה, סיבוב פנימה של האגן.
בדדליפט לא הרגשתי את הכאב, עשיתי עם מוט ריק חזרות גבוהות, בנוסף עשיתי פשיטות גב חזרות גבוהות, עזר מאתמול להיום.

רעיון למה שגרם לזה? אנסה להעלות סרטון טכניקה מחר, אני מצונן 😭

שאלה אחרת, לג דרייב בבנץ', למה אתם ממליצים להשתמש בו? או לחילופין לא להשתמש? המטרה שלי היא להעלות את המשקלי עבודה, אבל לא פאוורליפטינג.
גם כשאני התחלתי היו אצלי כאבים באים והולכים באיזור עצם הזנב. תלמד את הטכניקה ןהנשימות כמו שצריך, כשכואב מאד תעשה הפסקה או תרד במשקלים..
לדעתי בשלב מסויים הגב התחתון וכל התומכים יתחזקו והכאבים ירדו.
אם זה מחמיר לך להיבדק.

• פותח/ת השרשור
לגבי השאלה הראשונה, אני לא רופא ולא מאבחן ולא קרוב לזה אבל השערה שאני יכול לעלות זה שאולי באותו חזרה בבור טיפה איבדת את הריכוז/כיווץ והיה לך butt twink מוגזם וזה יכול לגרום לכאבים.

וכן תנסה ללמוד להשתמש בלג דרייב בבנצ' פרס
למה לדעתך כדאי להשתמש בלג דרייב?

איך מתקנים BUTT WINK?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית