הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ויטמין c בחיטוב

oriperetz17

משתמש מתחיל
80
2
נק' מוניטין:
5
80
2
היי 😃
רציתי לדעת מתי מומלץ לצרוך את הקפסולה של הויטמין c (100mg) ובמה זה עוזר?

אף אחד לא אומר שחייבים להשאר רק בכמות המומלצת. ויטמין C הינו ויטמין שקל מאוד לצרוך אותו בהנחה והתזונה שלך כוללת פירות וירקות כך שרק מי שמתנזר לגמרי מכל ירק שהוא (שלא מבושל שכן ויטמין C נהרס במהירות בחום ובחשיפה לחמצן לאורך זמן רב) - יכול להיות מוטרד ולבדוק את כמות הויטמין שהוא צורך ביום.
נגיד זאת כך, אתלטים שצורכים יותר ויטמין C, מבורך, גם אם יצרכו את המינימום - זה לא יהא הגורם המגביל באימוניהם ובביצועים.
ברור שזה לא יהיה הגורם המגביל לאימונים וביצועים, אחרי הכל זה סה"כ ויטמין.
הוא קל לצריכה, בין אם זה קפסולות או דרך התזונה זה נכון. (ד"א, כשהייתי בדל פחמימה הייתי חייב לצרוך קפסולות כי לא הייתי מקבל את הויטמין מהמזון)

פשוט החשיבה שלי היא כזאת - אם כבר צורכים ויטמין C(מהמזון, או קפסולות) עדיף במינונים גבוהים יותר(ובתכלס, רוב הקפסולות שנמכרות מכילות 500-1000 מ"ג) בכדי לקבל את ההשפעות השונות הנוגעות לבריאות וכו'. (אני לא אומר שהכמות המומלצת לא טובה, אלא פשוט לא משתמשים במינונים האלה למטרות מחקר ע"פ מה שראיתי עד כה)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית