הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל טסט ראשון

Michaelk92

משתמש מתחיל
13
0
נק' מוניטין:
0
13
0
היי אני חדש כאן שמי מיכאל ב 24
187 כרגע שוקל 97
לפני חודשיים שקלתי כ 84
לאחר נסיונות רבים לעלות במסת שריר הוחלט על ידי ועל יד המדריך שלי שאיתי לכל אורך הדרך.
להתחיל בסייקל טסט
אני כבר 7 שבועות עם הטסט סוסטנון כ 2 שאטים בשבוע מינון לא גדול ולא קטן.
הרוב בכתף למעט השבועיים הראשונים (אני פשוט ממש רגיש בישבן)
עכשיו שאלתי היא כזו, אני הגעתי לגודל מסויים שכבר לא נראה טוב שמעורבב עם נוזלים ושומן בין היתר, למרות זאת התבלטו לי הטרפזים ווהכתפיים,
בסה"כ רואים גדילה יפה בשריר.
אבל אני מרגיש ש די.
אני רוצה להפסיק. פסיכולוגית זה גם לא טוב לי (הייתי שמן כל חיי, 110 קילו של שומן בלי אימונים ) עשיתי חיטוב מטורף הגעתי ל 78 ומצאתי את עצמי בההפך השני של השמן הרזה מדי. התחלתי מסה עד שנעצרתי ב 84. (חרדת השמן לשעבר אני קורא לזה)
המשקל הזה לא טוב לי הוא ממש מקשה עליי מבחינה אירובית וההתנהלות ביום יום הפרצוף שלי גדול משמעותיית והכול גדל בי.
השאלה היא האם ניתן להפסיק? או לפחות לסיים את הבקבוק השני ואז להפסיק?
האם להתחיל ב PCT?מה כדאי לעשות?
אני אומר למאמן שלי שקשה לי שאני מכוון לכיוון המשקל 3 ספרות, וגם כולם אומרים לי פתאום שגדלתי והשמנתי וכו'.
הוא אומר לא להקשיב ושזה בסדר בסוף יירד לי כמות יפה מזה.
מה אתם אומרים חברים? שחכתי לציין אני מתאמן על סטים של חיטוב 4-5 פעמים בשבוע 15 דק אירובי כל אימון.

היי אני חדש כאן שמי מיכאל ב 24
187 כרגע שוקל 97
לפני חודשיים שקלתי כ 84
לאחר נסיונות רבים לעלות במסת שריר הוחלט על ידי ועל יד המדריך שלי שאיתי לכל אורך הדרך.
להתחיל בסייקל טסט
אני כבר 7 שבועות עם הטסט סוסטנון כ 2 שאטים בשבוע מינון לא גדול ולא קטן.
הרוב בכתף למעט השבועיים הראשונים (אני פשוט ממש רגיש בישבן)
עכשיו שאלתי היא כזו, אני הגעתי לגודל מסויים שכבר לא נראה טוב שמעורבב עם נוזלים ושומן בין היתר, למרות זאת התבלטו לי הטרפזים ווהכתפיים,
בסה"כ רואים גדילה יפה בשריר.
אבל אני מרגיש ש די.
אני רוצה להפסיק. פסיכולוגית זה גם לא טוב לי (הייתי שמן כל חיי, 110 קילו של שומן בלי אימונים ) עשיתי חיטוב מטורף הגעתי ל 78 ומצאתי את עצמי בההפך השני של השמן הרזה מדי. התחלתי מסה עד שנעצרתי ב 84. (חרדת השמן לשעבר אני קורא לזה)
המשקל הזה לא טוב לי הוא ממש מקשה עליי מבחינה אירובית וההתנהלות ביום יום הפרצוף שלי גדול משמעותיית והכול גדל בי.
השאלה היא האם ניתן להפסיק? או לפחות לסיים את הבקבוק השני ואז להפסיק?
האם להתחיל ב PCT?מה כדאי לעשות?
אני אומר למאמן שלי שקשה לי שאני מכוון לכיוון המשקל 3 ספרות, וגם כולם אומרים לי פתאום שגדלתי והשמנתי וכו'.
הוא אומר לא להקשיב ושזה בסדר בסוף יירד לי כמות יפה מזה.
מה אתם אומרים חברים? שחכתי לציין אני מתאמן על סטים של חיטוב 4-5 פעמים בשבוע 15 דק אירובי כל אימון.
אתה עוד אחד מהגאונים שהתלבשו על "מבין עניין" ולא ממש מבינים מה הוא מזריק להם מה זה סטרואידים למה וכמה...
מה זה מינון לא גדול ולא קטן??
אני לא בטוח שנתפוצצת בנוזלים ועלית 13 קילו מ500 מ"ג סוסט בשבוע..

וסתם שתדע..מה שישאר לך לאחר הסייקל תלוי לא במאמן שלך אלא באיזו מהירות תשקם את הציר ההורמונלי שלך ותחזור לייצר טסט בנורמה מה שהאשכים שלך לא עושים כרגע

עשית כבר 7 שבועות, תמשוך עוד 3 שבועות ותסיים את הסייקל כמו שצריך
תאכל נקי ואתה לא תשמין
זה טסט לא גולטן

א.
לא מעניין גדול או קטן... כמה מ"ג חומר פעיל בשבוע נכנס לך לגוף
ב. תעשה פרגניל תוך כדי הסייקל
ג.ליתר ביטחון ... PCT
נולבדקס
40/40/20/20
כלומיד 100/100/50/50
או 50/50/25/25
שניוי במחלוקת אישית הלכתי על אופציה ב' והיה סבבה
ד. נוזלים אתה עולה כי יש לך הרבה פחמימות ואין מספיק נתונים על הסייקל שלך כדי להבין מה מצבך.
ה. נוזלים תוך שבועיים יורדים
ו. זה סייקל ראשון תוסיף מסטרון או ווינסטרול(או ביחד) אם בא לך ותחטב עד השבוע ה12 ואז תמשיך עם קלן וקטוטיפן או אפדרין.. או טבעי... איך שבא לך(לא הייתי מחטב בזמן PCT.... איבוד מסת השריר מהיר יחסית)
ז. יש פה שמבינים יותר מימני רז תחכה לעוד תשובות

• פותח/ת השרשור
500 בשבוע זה המינון, רק הסוסטנון הזה
אוכל המון, בהתחלה אכלתי בכוח 6 ארוחות ביום , עכשיו אני רק מחפש מה לאכול
שאלה כללית מה זה פרגלין תוך כדי מה זה אומר
PCT מתי מתחילים בד"כ בסוף הסייקל אחרי שבועיים? או שבועיים לפני סוף הסייקל?
ב7 שבועות עליתי 13 קילו אבל אני רואה גם עלייה בשומן נהייתה לי בטן שמנה וקצת צדדים.
מה כדאי הכי הכי להקפיד עד סוף הסייקל בישביל לא להרוס כבר את כל התקופה..?

500 בשבוע זה המינון, רק הסוסטנון הזה
אוכל המון, בהתחלה אכלתי בכוח 6 ארוחות ביום , עכשיו אני רק מחפש מה לאכול
שאלה כללית מה זה פרגלין תוך כדי מה זה אומר
PCT מתי מתחילים בד"כ בסוף הסייקל אחרי שבועיים? או שבועיים לפני סוף הסייקל?
ב7 שבועות עליתי 13 קילו אבל אני רואה גם עלייה בשומן נהייתה לי בטן שמנה וקצת צדדים.
מה כדאי הכי הכי להקפיד עד סוף הסייקל בישביל לא להרוס כבר את כל התקופה..?
מידע - הבסיס ל PCT מוצלח

HCG בזמן הסייקל ולא בזמן ה PCT - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

תרופות החוסמות אסטרוגן וכמות של חומר פעיל בחומרים שונים - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

יש לך חתיכת מאמן מזדיין אם הוא לא דאג שתבין מה זה פרגניל ומתי בדיוק להתחיל את הPCT.
גם לא שמעתי עדיין על מאמן שמציע בקז'ואליות כזו למתאמן לעשות שימוש באנאבוליים, ועוד במיוחד כשהוא שקל 84 על 1.87 מטר בטענה שהוא לא מסוגל לעלות יותר מזה.

• פותח/ת השרשור
את עניין ה PCT הבנתי,
האמת שקצת נלחצתי מעניין ה HCG היות ואני משתמש כבר 7 שבועות ללא שום HCG האם אני מסב לעצמי נזק? האם אני פוגע כך בתפקוד האשכים לתווך הארוך?

את עניין ה PCT הבנתי,
האמת שקצת נלחצתי מעניין ה HCG היות ואני משתמש כבר 7 שבועות ללא שום HCG האם אני מסב לעצמי נזק? האם אני פוגע כך בתפקוד האשכים לתווך הארוך?

תקנה 2 חבילות פרגניל, כל חבילה תחלק ל 3 זריקות, יום כן יום לא, מיד לאחר זריקת הטסט האחרונה

זה בנוסף ל PCT?[/QUOTE

כן,
pct תעשה פרוטוקול רגיל כפי שרשום בנעוצים

כלומיד וטמוקסיפן 20 ימים לאחר זריקת טסט האחרונה

שבועיים ראשונים 40 מ"ג טמוקסיפן ו 100 מ"ג כלומיד
ושבועיים לאחן מכן 20 מ"ג טמוקסיפן ו 50 מ"ג כלומיד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית