נק' מוניטין:
0
- 13
- 0
היי אני חדש כאן שמי מיכאל ב 24
187 כרגע שוקל 97
לפני חודשיים שקלתי כ 84
לאחר נסיונות רבים לעלות במסת שריר הוחלט על ידי ועל יד המדריך שלי שאיתי לכל אורך הדרך.
להתחיל בסייקל טסט
אני כבר 7 שבועות עם הטסט סוסטנון כ 2 שאטים בשבוע מינון לא גדול ולא קטן.
הרוב בכתף למעט השבועיים הראשונים (אני פשוט ממש רגיש בישבן)
עכשיו שאלתי היא כזו, אני הגעתי לגודל מסויים שכבר לא נראה טוב שמעורבב עם נוזלים ושומן בין היתר, למרות זאת התבלטו לי הטרפזים ווהכתפיים,
בסה"כ רואים גדילה יפה בשריר.
אבל אני מרגיש ש די.
אני רוצה להפסיק. פסיכולוגית זה גם לא טוב לי (הייתי שמן כל חיי, 110 קילו של שומן בלי אימונים ) עשיתי חיטוב מטורף הגעתי ל 78 ומצאתי את עצמי בההפך השני של השמן הרזה מדי. התחלתי מסה עד שנעצרתי ב 84. (חרדת השמן לשעבר אני קורא לזה)
המשקל הזה לא טוב לי הוא ממש מקשה עליי מבחינה אירובית וההתנהלות ביום יום הפרצוף שלי גדול משמעותיית והכול גדל בי.
השאלה היא האם ניתן להפסיק? או לפחות לסיים את הבקבוק השני ואז להפסיק?
האם להתחיל ב PCT?מה כדאי לעשות?
אני אומר למאמן שלי שקשה לי שאני מכוון לכיוון המשקל 3 ספרות, וגם כולם אומרים לי פתאום שגדלתי והשמנתי וכו'.
הוא אומר לא להקשיב ושזה בסדר בסוף יירד לי כמות יפה מזה.
מה אתם אומרים חברים? שחכתי לציין אני מתאמן על סטים של חיטוב 4-5 פעמים בשבוע 15 דק אירובי כל אימון.
187 כרגע שוקל 97
לפני חודשיים שקלתי כ 84
לאחר נסיונות רבים לעלות במסת שריר הוחלט על ידי ועל יד המדריך שלי שאיתי לכל אורך הדרך.
להתחיל בסייקל טסט
אני כבר 7 שבועות עם הטסט סוסטנון כ 2 שאטים בשבוע מינון לא גדול ולא קטן.
הרוב בכתף למעט השבועיים הראשונים (אני פשוט ממש רגיש בישבן)
עכשיו שאלתי היא כזו, אני הגעתי לגודל מסויים שכבר לא נראה טוב שמעורבב עם נוזלים ושומן בין היתר, למרות זאת התבלטו לי הטרפזים ווהכתפיים,
בסה"כ רואים גדילה יפה בשריר.
אבל אני מרגיש ש די.
אני רוצה להפסיק. פסיכולוגית זה גם לא טוב לי (הייתי שמן כל חיי, 110 קילו של שומן בלי אימונים ) עשיתי חיטוב מטורף הגעתי ל 78 ומצאתי את עצמי בההפך השני של השמן הרזה מדי. התחלתי מסה עד שנעצרתי ב 84. (חרדת השמן לשעבר אני קורא לזה)
המשקל הזה לא טוב לי הוא ממש מקשה עליי מבחינה אירובית וההתנהלות ביום יום הפרצוף שלי גדול משמעותיית והכול גדל בי.
השאלה היא האם ניתן להפסיק? או לפחות לסיים את הבקבוק השני ואז להפסיק?
האם להתחיל ב PCT?מה כדאי לעשות?
אני אומר למאמן שלי שקשה לי שאני מכוון לכיוון המשקל 3 ספרות, וגם כולם אומרים לי פתאום שגדלתי והשמנתי וכו'.
הוא אומר לא להקשיב ושזה בסדר בסוף יירד לי כמות יפה מזה.
מה אתם אומרים חברים? שחכתי לציין אני מתאמן על סטים של חיטוב 4-5 פעמים בשבוע 15 דק אירובי כל אימון.