הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה הערכת אחוז שומן + ייעוץ להמשך

Tzahi.h

משתמש מתחיל
38
0
נק' מוניטין:
0
38
0
תודה מראש לעוזרים!
לפני מספר חודשים התחלתי בתהליך חיטוב( לא קלאסי לפי הספר עם הרבה עליות וירידות בדרך- אני לוחם והתנאים לא אידאלים ), למרות שהמסת שריר ההתחלתית שלי הייתה נמוכה.

רציתי לעשות את זה כדי להגיע למשקל ואחוז שומן נמוכים שמהם אוכל לעלות בצורה יותר נקייה במסה.

ירדתי מ82-83 קילו ל74.5 קילו היום.

הבעיה היא שאני מרגיש שמאזור הה77-76 קילו אני מאבד עם השומן המון מסת שריר ( למרות שכמעט אין יום שאני לא אוכל בו 2 גרם חלבון לק״ג ) ככה שהאחוז שומן לא יורד יותר מידי והגוף נשאר די רופס ולא חטוב על אף הגרעון הקלורי- שלילי שאני נמצא בו באופן די קבוע.

לאחרונה עברתי מab של 3-4 פעמים בשבוע לfbw 3 פעמים בשבוע ,כי גם במשקלי עבודה ירדתי( מ75 ל70 לדוגמא בבנצ, מ9*3 מתח משקל גוף ל8*3).

המשקל יעד שהצבתי לעצמי לסוף החיטוב הוא 72 אבל אני כבר חושב שזה לא אפקטיבי כי לא נראה שאני יורד עוד באחוז שומן.
אשמח שתעריכו את אחוז השומן בתחילת התהליך ובסופו ותייעצו לי כיצד להמשיך..

מצורפות תמונות במצב רפוי לפני ואחרי התהליך ותמונה אחת אחרי אימון היום.

חייב לומר שעוד חודש אני משתחרר ולכן גם סוף החיטוב מכוון לתאריך הזה, כי אז אוכל להתחיל לאכול טוב יותר ולהתאמן טוב יותר במסה..

פרטים:
גובה 179
משקל 74.5
בנץ 3*8 70 ק״ג
סקווט 8*3 40 ק״ג ( עושה המון אירובי לכן לא מעמיס )
דד ליפט לא עושה( עובד על טכניקה לקראת מסה עם מוט אולימפי בלבד- 20 קג)

Rmr 2100 שומר על גירעון קלורי שלילי של כ350-400 ביום. ( יש ימים שאני אוכל גם 3200 קלוריות לדוגמא אבל שורף 1400 )

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 38.4 · צפיות: 259
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 44.5 · צפיות: 280
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 39.1 · צפיות: 280
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 35.1 · צפיות: 254
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 44.8 · צפיות: 248
נערך לאחרונה:
בתמונה השלישית אתה נראה על אחוז שומן די נמוך של 11-13.
לא נראה לי שיש טעם להמשיך לחטב ,במקומך אני הייתי עד סוף השיחרור עוד חודש עובר למאזן ניטראלי שזה חשוב לפני מעבר למאזן קלורי חיובי,וממשיך להתאמן fbw,ואז אחרי השיחרור ממשיך עם ה fbw ועובר ל תוכנית כוח טהורה על מנת לעלות משקלי עבודה. או לעבור ל ab.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית