הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פעם ראשונה בחד"כ

Guy158

משתמש פעיל
645
90
נק' מוניטין:
83
645
90
נרשמתי לחדר כושר..
יש לי תכנית שלקחתי מהלינקייה לחיטוב FBW

איך מתחילים? שאלה קצת מוזרה וזה אבל זה פעם ראשונה חח..פשוט לבוא לכל מכשיר ומכשיר (מכשיר כוונה = ספה) לקחת מוט להרכיב משקולות לדוגמה לעשות לחיצת חזה ואז סקוואט וככה? צריך לדבר עם מישהו במכון ? חחחח

לגבי טכניקה מי יכול להדריך במכון בחינם? המאמנים מדריכים חינם? ראיתי סרטונים אבל זה לא מספיק רוצה לעבוד על טכניקה נכונה בתרגילים מורכבים לפני הכל...

שוט לבוא לכל מכשיר ומכשיר (מכשיר כוונה = ספה) לקחת מוט להרכיב משקולות לדוגמה לעשות לחיצת חזה ואז סקוואט וככה?
כן.
צריך לדבר עם מישהו במכון ? חחחח

לגבי טכניקה מי יכול להדריך במכון בחינם? המאמנים מדריכים חינם?
המאמנים אמורים לתת לך הדרכה כלשהי, הבעיה שאין לך דרך לדעת אם המאמן שמראה לך איך לעשות תרגיל, אם הוא בעצמו יודע לעשות אותו נכון וללמד אותו (כן, לצערי לא מעט מדריכים לא יודעים את תרגילי הבסיס כמו שצריך).
אם אתה לא בטוח אתה מוזמן לצלם את עצמך ולעלות כאן לפורום ולקבל ביקורת. תנסה ליישם את מה שראית בסרטוני הדרכה.

מהיכן אתה בארץ ? אולי יש כאן מישהו שמתאמן איתך באותו מכון ויוכל לעזור.

גם אם לא יש כאן מספיק מאמנים מקצועיים שתוכל לקחת אימון, שתיים בשכר וללמוד.

• פותח/ת השרשור
מהיכן אתה בארץ ? אולי יש כאן מישהו שמתאמן איתך באותו מכון ויוכל לעזור.

גם אם לא יש כאן מספיק מאמנים מקצועיים שתוכל לקחת אימון, שתיים בשכר וללמוד.
פתח תקווה. מצטרף לפרופיט..
מקווה שיש מישהו שמתאמן שם ויוכל לעזור ליי חחחח זה יהיה מה זה נחמד.

@THE BEAR מתאמן בפרופיט נראה לי
אני בספורטר שזה ממוקם בקניון עופר
אני לא בפרופיט
אתה יכול לבוא לקניון אני ילמד אותך
בפרופיט הם נראה לי עושים בעיות עם דדליפט בספורטר לא עושים לי בעיות על זה
הייתי אמור להיות שמה מדריך בסוף לא .

אם אתה בפתח תקווה אני ממליץ לך ללכת להרקולס או וולקן מכונים עדיפים
ששם יהיה לך אנשים שיכולים לעזור לך ללמוד את התרגילים השונים

עריכה:
תאמת עדין לך וולקן תירשם לשם
@PowerLifting תעזור לו להירשם

• פותח/ת השרשור
אני בספורטר שזה ממוקם בקניון עופר
אני לא בפרופיט
אתה יכול לבוא לקניון אני ילמד אותך
בפרופיט הם נראה לי עושים בעיות עם דדליפט בספורטר לא עושים לי בעיות על זה
הייתי אמור להיות שמה מדריך בסוף לא .
אין לי מושג מה זה קניון עופר...אבל לא משנה אני מחפש אנשים שמתאמנים איתי במכון שיהיה גם עם מי לדבר בין הסטים ואנשים שישמרו על התחת כשעושים משקלים חדשים חחח
אם אתה בפתח תקווה אני ממליץ לך ללכת להרקולס או וולקן מכונים עדיפים
ששם יהיה לך אנשים שיכולים לעזור לך ללמוד את התרגילים השונים

עריכה:
תאמת עדין לך וולקן תירשם לשם
@PowerLifting תעזור לו להירשם
אני רשום לפרופיט וזה סופי, אני יודע שיש יותר טוב אבל אני גם קצר בתקציב ופרופיט זולים ממש, וגם הם קרובים אלי אני גר במרחק הליכה משם

אין לי מושג מה זה קניון עופר...אבל לא משנה אני מחפש אנשים שמתאמנים איתי במכון שיהיה גם עם מי לדבר בין הסטים ואנשים שישמרו על התחת כשעושים משקלים חדשים חחח

אני רשום לפרופיט וזה סופי, אני יודע שיש יותר טוב אבל אני גם קצר בתקציב ופרופיט זולים ממש, וגם הם קרובים אלי אני גר במרחק הליכה משם
גם וולקאן זול...

• פותח/ת השרשור
גם וולקאן זול...

פרופיט זה 140לחודש
וגם בפרופיט זה אפילו לחודש בודד
לא שפרופיט יותר טובים מוולקן
פשוט יותר זול

הייתי אצלם היום פעם ראשונה. אחלה מקום דווקא
מי שיכול לעזור לי באשכול הזה ייעוץ - אימון ראשון זה יהיה נחמד מצדו
אני ממש בסרטים. אני פאקינג 85 קילו שלא מצליח בלחיצת חזה 20 כמו שצריך.

הייתי אצלם היום פעם ראשונה. אחלה מקום דווקא
מי שיכול לעזור לי באשכול הזה ייעוץ - אימון ראשון זה יהיה נחמד מצדו
אני ממש בסרטים. אני פאקינג 85 קילו שלא מצליח בלחיצת חזה 20 כמו שצריך.

תן לעצמך צ'אנס, אתה לא יודע טכניקה של התרגיל, הגוף שלך אף פעם לא עבד עם כזה תרגיל ובטח שלא רגיל למשקלי עבודה.

תן לעצמך שבועיים בשביל שהגוף יתחזק יחסית עד כדי שאתה לא תתנדנד, במקביל תחיל לחרוש סרטוני טכניקה ובמקביל תצלם את עצמך עושה אותם ותעלה לכאן כדי שנוכל לתת לך דגשים.

• פותח/ת השרשור
תן לעצמך צ'אנס, אתה לא יודע טכניקה של התרגיל, הגוף שלך אף פעם לא עבד עם כזה תרגיל ובטח שלא רגיל למשקלי עבודה.

תן לעצמך שבועיים בשביל שהגוף יתחזק יחסית עד כדי שאתה לא תתנדנד, במקביל תחיל לחרוש סרטוני טכניקה ובמקביל תצלם את עצמך עושה אותם ותעלה לכאן כדי שנוכל לתת לך דגשים.
אתה בטוח בשבועיים דברים ישתפרו פה?
כאילו זה ממש הזוי..אני לא מצליח להתייצב בסקוואט עם מוט (לבד בלי משקל) בלי שאני אתנדנד מצד לצד..ולרדת בכלל קשה.

אתה תשתפר מן הסתם, אתה עושה תנועות שהגוף שלך לא עשה בחיים או עשה לפני הרבה זמן... השרירים יתרגלו

Back
למעלה תחתית