הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה, מכניקה הנדסית

RussianHotGirl

משתמש משקיע
5,678
4,021
נק' מוניטין:
18,720
5,678
4,021
מכון חלודה
היי שלום

אז ככה יש לי פרויקט גמר של 5 יחידות ונתקעתי בחלק די קטן שלו, מתוך מספר פתרונות למערכת שלנו אז אחד הפתרונות מכיל חלק של טיפוס על חבל במשימה שלו, מתוך כל המנגנונים (שמפוצצים במידע ברשת) אני "נתקעתי" עם זה:

כשפניתי למורה שלי הוא פשוט אמר לי לתאר במילים מה קורה/הבנתי מפה, אבל כשכתבתי את זה בקובץ אני נשמע כמו ילד מפגר, לכן רציתי אולי לבקש מכמה מהמהנדסים פה שיתארו לי בקצרה את המבנה והאופן פעולה ושלא יחסכו במושגים מסובכים ו"מפוצצים" (כדי שגם אוכל להכין לעצמי מעין סילבוס ללמוד ממנו לפני שנתחיל בבנייה).
סך הכל אני די הבנתי מה קורה פה ולמה, פשוט אין לי את הידע כדי לבטא את עצמי כמו שצריך.

תודה מראש לכל מי שיעזור/ ינסה לעזור 😃

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לבריאות

אתה מרחיב את זה?
כן מכטרוניקה וביולוגיה (בשניהם בינתיים יושב על 90+ , מקצועות קלים לאללה), פיזיקה אשלים אחר כך...

שאלות ספציפיות
איך קוראים למה שהוא מדגים ב2:29
שבעזרת מנוע אחד וסיבוב אחד הוא "מזיז" את שתי המקלות

למרות שהוא "מרים" את כל ה"גוף בכל תזוזה (והמרחק שהוא עובר זה בעצם בהתאם לשיפועים) האם זה פולטיקלי קורקט לדעתכם להגיד שהוא יותר "גורר" את הרובוט במעלה/במורד החבל?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית