הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אומגה 3

Guy158

משתמש פעיל
645
90
נק' מוניטין:
83
645
90
יש לי בבית קופסת אומגה 3 של אלטמן..מעבר לזה שהמינון שם נמוך יחסית ואני צריך 6 כדורים מזה כל יום, אני לא טוב בבליעת כדורים וכל כדור גדול יחסית.
אז חיפשתי באתר שאצנזר את שמו ומצאתי המון סוגים של אומגה 3 במינון נהדר עם טעם, כאלה שאפשר ללעוס.

מצאתי
Nordic Naturals Omega-3 Lemon -- 1000 mg - 180 Softgels
שיש לו 330MG של EPA. ו-220MG של DHA.

בנוסף מצאתי גם -

EFA® Omega-3 EPA & DHA Fish Oil -- 2100 mg - 240 Softgels
(צנזרתי חלק מהשם מכיוון שהוא אסור לפרסום פה)
מכיל 800MG של EPA ו-400MG של DHA

לא ברור לי מי מהם יותר טוב, אני לא אוכל דגים וחייב אומגה 3. שתי הסוגים האלה זולים יחסית ומכילים כמות מכובדת...אני מחפש אומגה 3 שחוץ מכל היתרונות בו, היחס DHA\EPA יהיה יעיל יותר להפרעות קשב וריכוז..

יש אולי בארץ משהו טוב במחיר סביר?
מעדיף לקנות מהארץ כי זה יותר זמין לא צריך לחכות למשלוח..

ולגבי מולטיויטמין, יש איזה חברה מומלצת שאפשר להשיג גם בארץ במחיר סביר?

אני צריך להשיג גם מולטיויטמין וגם אומגה 3 ביחד שיחזיקו להרבה זמן ושלא יעברו את ה-300 שקל שניהם ביחד.

תודה מראש.

למה אתה צריך מולטי ויטמין? אתה לא אוכל מספיק פירות וירקות?
אני גם חדש עם האומגה 3 רק עכשיו התחלתי לחפש באיבאי את הכדורים. האם באמת הרגשת שמאז שהתחלת לקחת את זה שהזיכרון והיכולת ריכוז שלך השתפרו?
אני חושב שככל שריכוז EPA ו DHA יותר גבוהה בכדור אחד ככה המחיר שלו יותר גבוהה.

• פותח/ת השרשור
למה אתה צריך מולטי ויטמין? אתה לא אוכל מספיק פירות וירקות?
אני גם חדש עם האומגה 3 רק עכשיו התחלתי לחפש באיבאי את הכדורים. האם באמת הרגשת שמאז שהתחלת לקחת את זה שהזיכרון והיכולת ריכוז שלך השתפרו?
אני חושב שככל שריכוז EPA ו DHA יותר גבוהה בכדור אחד ככה המחיר שלו יותר גבוהה.
קבל סיפור.
מגיל 3 עד גיל 10 לקחתי אומגה 3 יום יום.
בגיל 10 הפסקתי ופתאום מתלמיד מצטיין הפכתי להיות אחד של נכשלים..
תבין מזה מה שתבין, אני לא יודע אם זה בגלל זה במדויק...אבל יש כאן הסתברות מסוימת שכן, אומגה 3 לאורך זמן משפיע באופן משמעותי.

לך על האופציה השנייה
אני משתמש גם המוצר הזה, רק בגרסה של הכדורים הרגילים
אני למען האמת התייעצתי עם כמה אנשים וגם חקרתי ברשת בכמויות.. כנראה אני הולך על האופציה הראשונה, ראיתי שמשה המליץ עלייה באחד ההשוואות בין הסוגים, היא בין הטובות שקיימות היום אבל החיסרון זה שהיא מעט יקרה.

נורדיק חברה יקרה. גם אם ראית שמשה המליץ עליה, ייתכן שזו תגובה ישנה ולא עדכנית.
אני לוקח את המוצר השני, מעולה והמחיר אולי הזול ביותר ברשת (כשלוקחים בחשבון מינון ומספר כדורים).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית