עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה בקרוב מסה כמה אחוז שומן אני?בהצלחה במסה.
נמוך מספיק בישביל לעבור למסה.תודה בקרוב מסה כמה אחוז שומן אני?
המטרה להגיע ל10-12 אחוז שומן ואז אני יעבור חייב להוריד את הצדדים האלה ולראות קוביות ורק אז יעבור למסהנמוך מספיק בישביל לעבור למסה.
אתה לא תראה קוביות כי אתה מחוסר מסה.המטרה להגיע ל10-12 אחוז שומן ואז אני יעבור חייב להוריד את הצדדים האלה ולראות קוביות ורק אז יעבור למסה
אני חושב שאם הגיע ל 10-12 אחוז שומן אני יראה אין סיבה שלא גם הצדדים האלה חייבים לרדת תראה את התמונה של הגבאתה לא תראה קוביות כי אתה מחוסר מסה.
אני חושב שאם הגיע ל 10-12 אחוז שומן אני יראה אין סיבה שלא גם הצדדים האלה חייבים לרדת תראה את התמונה של הגב
ורק אז יעשה מסה מסודרת נקייה עד אז מנסה לחטב ולרדת כמה שפחות בשריר ואני עובד ממש קשה על זה אז אין שום סיבה שאני לא יראה קוביות כי לכל אדם יש קוביות ומה שמפריע בין לראות אותם זה רק האחוז שומן
מה אכפת לך מה אני רוצה בא לי להיות שחיף אם קוביות אז אני יראה שחיף 4 חודש לפחות אני יודע שהגעתי למטרה שאני רוצה אחרי שאני יהיה שחיף אם קוביות אני יתחיל לעשות מסה נקייה ומקווה שאני יעלה נקימה הקטע בלראות קוביות ולהיות שחיף ? זה לא חוכמה גדולה
אתה יכול להמשיך חיטוב ל 10 אחוז,זה מה שאני עושה,וגם אני לא עשיתי מסה אחת בחיים,אבל אחרי החיטוב תמשוך תמסה כמה שיותר,הקוביות זה באמת בולשיט עם כמות שריר נמוכה,זה לא אמור לעניין אותנו.לדעתי אתה על 17 ,18 אחוז שומן.מה אכפת לך מה אני רוצה בא לי להיות שחיף אם קוביות אז אני יראה שחיף 4 חודש לפחות אני יודע שהגעתי למטרה שאני רוצה אחרי שאני יהיה שחיף אם קוביות אני יתחיל לעשות מסה נקייה ומקווה שאני יעלה נקי