הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה הערכת אחוז שומן

ירדן נעים

משתמש פעיל
331
6
נק' מוניטין:
15
331
6
הולמס פלייס נתניה
שלום כמה אחוז שומן יש לי בגוף אני עכשיו בחיטוב מטרה היא להגיע ל10-12 אחוז שומן
שוקל 78.5
גובה 1.76
היקף מותניים:88

• פותח/ת השרשור
אתה לא תראה קוביות כי אתה מחוסר מסה.
אני חושב שאם הגיע ל 10-12 אחוז שומן אני יראה אין סיבה שלא גם הצדדים האלה חייבים לרדת תראה את התמונה של הגב
ורק אז יעשה מסה מסודרת נקייה עד אז מנסה לחטב ולרדת כמה שפחות בשריר ואני עובד ממש קשה על זה אז אין שום סיבה שאני לא יראה קוביות כי לכל אדם יש קוביות ומה שמפריע בין לראות אותם זה רק האחוז שומן

אני חושב שאם הגיע ל 10-12 אחוז שומן אני יראה אין סיבה שלא גם הצדדים האלה חייבים לרדת תראה את התמונה של הגב
ורק אז יעשה מסה מסודרת נקייה עד אז מנסה לחטב ולרדת כמה שפחות בשריר ואני עובד ממש קשה על זה אז אין שום סיבה שאני לא יראה קוביות כי לכל אדם יש קוביות ומה שמפריע בין לראות אותם זה רק האחוז שומן

מה הקטע בלראות קוביות ולהיות שחיף ? זה לא חוכמה גדולה

• פותח/ת השרשור
מה הקטע בלראות קוביות ולהיות שחיף ? זה לא חוכמה גדולה
מה אכפת לך מה אני רוצה בא לי להיות שחיף אם קוביות אז אני יראה שחיף 4 חודש לפחות אני יודע שהגעתי למטרה שאני רוצה אחרי שאני יהיה שחיף אם קוביות אני יתחיל לעשות מסה נקייה ומקווה שאני יעלה נקי

מה אכפת לך מה אני רוצה בא לי להיות שחיף אם קוביות אז אני יראה שחיף 4 חודש לפחות אני יודע שהגעתי למטרה שאני רוצה אחרי שאני יהיה שחיף אם קוביות אני יתחיל לעשות מסה נקייה ומקווה שאני יעלה נקי
אתה יכול להמשיך חיטוב ל 10 אחוז,זה מה שאני עושה,וגם אני לא עשיתי מסה אחת בחיים,אבל אחרי החיטוב תמשוך תמסה כמה שיותר,הקוביות זה באמת בולשיט עם כמות שריר נמוכה,זה לא אמור לעניין אותנו.לדעתי אתה על 17 ,18 אחוז שומן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית