הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ סרטון semi sumo deadlift טכניקה

• פותח/ת השרשור snira
  • פורסם בתאריך

snira

מושעה
157
41
נק' מוניטין:
125
157
41
Volcan gym

מרגיש לי טוב דווקא עדיין לא סגור אם לעשות את זה או את הרגיל

Not too bad

You need to open your hips more, and send toes and knees out more

Also I would advice to round the upper back to reach better to the bar while squeezing you lats

• פותח/ת השרשור
w
Not too bad

You need to open your hips more, and send toes and knees out more

Also I would advice to round the upper back to reach better to the bar while squeezing you lats
איך אפשר לעגל את הגב עליון בילבלתה אותי אחי
בקשר להיפס זה בעיה במובילטי עובד על זה חזק.
תודה !

זווית בעייתית.. מה שכן הגב התחתון כמו שצריך.
כפי שהעירו מקודם, האובר אקסטנשן שאתה מגיע אליו מיותר, תפסיק עם זה.
ScreenHunter_725 Nov. 19 09.51.jpg

עיגול של הגב העליון הכוונה היא לשמוט כתפיים למטה (תנועה הפוכה משראגס) נסה להגיע עם הכתפיים כמה שיותר נמוך, עכשיו תפרוס את הגב (לאטס) ותראה שאתה מגיע יותר נמוך עם הכפות ידיים (טווח תנועה יותר קצר) והלאטס שלך מכווצים טוב.

לגבי מוביליטי תעבוד ותראה מה עוזר לך. הייתי אומר שזה מאוד לא חכם להתחיל להתחמם בלי מוביליטי במצבך (אני במצב דומה).

עוד הערה לגבי הסט אפ, במקום להתכופף למוט, תעשה סקוואט למוט שהטורסו זקוף, זה יתן לך סט אפ יותר חזק ויהיה פחות משיכה ויותר דחיפה של הרגליים (ככה סומו אמור להיות)

• פותח/ת השרשור
עיגול של הגב העליון הכוונה היא לשמוט כתפיים למטה (תנועה הפוכה משראגס) נסה להגיע עם הכתפיים כמה שיותר נמוך, עכשיו תפרוס את הגב (לאטס) ותראה שאתה מגיע יותר נמוך עם הכפות ידיים (טווח תנועה יותר קצר) והלאטס שלך מכווצים טוב.

לגבי מוביליטי תעבוד ותראה מה עוזר לך. הייתי אומר שזה מאוד לא חכם להתחיל להתחמם בלי מוביליטי במצבך (אני במצב דומה).

עוד הערה לגבי הסט אפ, במקום להתכופף למוט, תעשה סקוואט למוט שהטורסו זקוף, זה יתן לך סט אפ יותר חזק ויהיה פחות משיכה ויותר דחיפה של הרגליים (ככה סומו אמור להיות)

אני לא בטוח שאני אמור ללכת על סומו מלא חשבתי על חצי סומו כי זה הרגיש לי טוב
תודה רבה על העזרה אה וגם אני ינסה את הטכניקה שהצעתה
זווית בעייתית.. מה שכן הגב התחתון כמו שצריך.
כפי שהעירו מקודם, האובר אקסטנשן שאתה מגיע אליו מיותר, תפסיק עם זה.
צפה בקובץ המצורף 31275
צודק תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית